Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אתמול נסעתי בלילה בסביבות 5 בבוקר באיילון צפון ממחלף לה גווארדיה להרצליה. אני נוהג באוטו חדש חזק בהרבה מהקודם וגיליתי לעיתים (ככל הנראה מכיוון שהכביש היה פנוי לגמרי) שדגדגתי את ה150 קמ"ש מספר פעמים בדרך.

רציתי לדעת אם קיימות מצלמות מהירות ידועות בכביש איילון.

אם מצלמת אותי מצלמה \ שוטר מוסווה אני חייב לראות פלאש? או שיש אפשרות שבשל התאורה באיילון לא אראה פלאש.

חשוב לציין שלא הבחנתי בשום פלאש בזמן הנסיעה, אסמך את תשקיטו את ליבי.

כמובן שאזהר להבא ואשתמש בקרוז קונטרול (שרק היום למדתי איך להשתמש בו).

תודה מראש לכל העונים (:

פורסם

פלאש של מצלמה הוא ברור מאוד וחזק מאוד.

לפי מה שידוע לי אין מצלמות בקטע שציינת.

אני חייב לציין שגם כשנסעתי במכונית שעושה פחות מ4 שניות 0-100 תמיד ידעתי באיזה מהירות אני נוסע ,אני לא מבין את זה שאנשים לא שמים לב למהירות שלהם זה בדיוק אותם האנשים שלא מסתכלים כל כמה שניות במראה לראות מה יש מאחוריהם ומצידם. באמת שזה נשמע לי מוזר לא לשים לב למהירות שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תאמין לי אני נוהג בסדר גמור וקולט את הסביבה בצורה מעולה, באמת.

מה לעשות קורה שאתה נוהג באמצע הלילה בכביש ריק לגמרי 5 נתיבים והרגל "נלחצת" קצת יותר. אני לא מצדיק אבל מזה ולהסיק שאני לא שם לב מה הולך מסביבי זה פשוט מוגזם.

תודה על התשובה! אשמח לעוד תגובות בתקווה שיחזקו את דעתך.

פורסם

נראה לי לגיטימי לחלוטין לסוע במהירות כזאת שהכבישים רייקים ומאפשרים לך לסוע במהירות כזאת בלי לסכן אף אחד כמובן.

:)
פורסם
אני לא מבין את זה שאנשים לא שמים לב למהירות שלהם זה בדיוק אותם האנשים שלא מסתכלים כל כמה שניות במראה לראות מה יש מאחוריהם ומצידם. באמת שזה נשמע לי מוזר לא לשים לב למהירות שלך.

לא נכון, אני מודע לגמרי לסביבה שלי בזמן נהיגה, אבל המהירות ממש לא מעניינת אותי.

את המהירות אני מתאים לפי תנאי הדרך, אתה הרי תשים לב שאתה מהיר מדי \ איטי מדי יחסית למה שתנאי הדרך מאפשרים (אני מכליל ב"תנאי הדרך" את הכביש , כמות המכוניות הסובבות אותי ומהירותן והשעה שבה אני נוהג) וממש לא צריך את הלוח מכוונים בשביל זה.

לדוגמה אם אני נוסע ב4 בלילה בכביש ישר, בעל שני נתיבים לכול צד, מואר כמו שצריך וישר. אם אני לבד על הכביש או עם עוד מכונית או שניים והסיכוי שמישהו יצא לי מהשדותץ הוא כמעט אפסי, למה שאני אסע דווקא 90 כשאין שום סכנה במהירויות גבוהות יותר? ולכן לא מעניין אותי מה המהירות , מצידי שהמחוג יהיה על 300...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני חושב שיש הבדל בין לא לשים לב למהירות שלך ובין להתאים את המהירות שלך לתנאי הדרך.

השעה מאוחרת והכביש ריק. סע באיזו מהירות שתרצה, אבל שלא תדע על כמה אתה? למה שדבר כזה יקרה?

יצא לי כמה פעמים לנסוע עם חבר שנוהג על טויוטה אוונסיס, האוטו הזה מאוד מהיר.

מהירויות גבוהות לא מדגדגות בכלל את הרכב. לא שומעים שהמנוע מתאמץ, גם כשמאיצים.

לא פעם ולא פעמיים קרה שחברי הגיע למהירות שמדגדגת את ה-140 קמ"ש בכביש מהיר, מבלי לשים לב בכלל.

ואני שואל את עצמי איך? אני יושב לידו ושם לב שהוא כבר מזמן עובר את ה-110, ורק אחריי הוא שם לב שהוא על 130.

להיות מודע למהירות שלך, מבחינתי, זה דבר חשוב ואף בסיסי בכל נסיעה.

אם אתה נוהג לפי תנאי הדרך, איך אתה תדע לתמרן את עצמך בה אם אתה לא יודע את המהירות שלך? זה יכול להסתיים באסון.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
נראה לי לגיטימי לחלוטין לסוע במהירות כזאת שהכבישים רייקים ומאפשרים לך לסוע במהירות כזאת בלי לסכן אף אחד כמובן.

לגיטימי זה לא. החוק במדינת ישראל קובע מהירות ספציפיות לכל קטע כביש. לא תוכל להחליט על מהירות שונה.

מצידי שהמחוג יהיה על 300...

גם מצידי, אבל השוטר מאוד יאהב לעצור אותך.

שלא תבינו לא נכון. אני חושב שהגבלת המהירות בארץ היא מגוחכת. (במיוחד שברור לכולם שמהירות הנסיעה בכבישים בפועל היא גבוהה הרבה יותר. אם אני לא טועה, משהו כמו 20 קמ"ש מעל המותר.)

אבל כל זמן שזה החוק, אי אפשר להתעלם ממנו. אם יתפוס אותי שוטר במהירות של 105, אני לא אוכל לטעון:"אבל הכביש פנוי...".

פורסם
לגיטימי זה לא. החוק במדינת ישראל קובע מהירות ספציפיות לכל קטע כביש. לא תוכל להחליט על מהירות שונה.

גם מצידי, אבל השוטר מאוד יאהב לעצור אותך.

שלא תבינו לא נכון. אני חושב שהגבלת המהירות בארץ היא מגוחכת. (במיוחד שברור לכולם שמהירות הנסיעה בכבישים בפועל היא גבוהה הרבה יותר. אם אני לא טועה, משהו כמו 20 קמ"ש מעל המותר.)

אבל כל זמן שזה החוק, אי אפשר להתעלם ממנו. אם יתפוס אותי שוטר במהירות של 105, אני לא אוכל לטעון:"אבל הכביש פנוי...".

אם יתפוס אותי שוטר אני לא יטען שהכביש היה פנוי.

כולנו עוברים על החוק.

אז מה הטעם במכוניות שעושות ב4 שניות 0-100 ..להאיץ מהמקום ל100 ולעצר שמה?:cry:

:)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...