Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב זה שבפורום הטכני לא הצליחו לעזור לי אני פותח פה את האשכול הזה מחדש.

בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש מוזר באיביזה טורבו 2002 שלי שאני בשיוט בכביש מהיר באיזור ה110 קמ"ש,בגדישה של 0.5- הכל תקין,אני טיפה נוגע בדוושה והגדישה עולה ל0.3-0.4- ויש מין רעש חלש ומוזר שנשמע כמו מנוע חשמלי כזה,אם אני עוזב טיפה גז וחוזר ל0.5- הרעש נעלם ואם אני לוחץ טיפה יותר והגדישה עולה ל0 ומעלה גם הרעש מפסיק,מזה יכול להיות?תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי אתה שומע בסך הכל את רעש היניקה ולא שום דבר מעבר לזה.

אני מאמין גם שיש פילטר פתוח ככה שזה עוד יותר הגיוני.

כמו שציינו מעליי מומלץ לעשות בדיקה שגרתית לצנרת.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

בריחות בדקו לי לפני איזה כמה חודשים בE&A והחליפו לי צינור אחד שהייתה ממנו בריחה,את הרעש אני שומע רק בשיוט בהילוך חמישי ב110 קמ"ש בגדישה הזאת,ב90 אין שום רעש,מה שכן הרעש הוא יחסית חלש ואם אני לא סוגר חלונות ומכבה את המוזיקה אני לא שומע אותו,מה שמוזר לי שזה נשמע כמו רעש של משהו חשמלי ולא נשמע כמו גדישה...

פורסם

איזה שעון גדישה יש לך? בפעם הבאה תנסה לקרב את האוזן לשעון גדישה, ראיתי שעוני גדישה שעושים את הרעש שאתה מתאר אחרי כמה חודשי שימוש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
איזה פורק יש לך??

פורק פורג' חיצוני שהורכב לפני איזה חודשיים...ת'אמת חשבתי שאולי יש קשר לזה...

לגבי השעון גדישה,הוא כבר מ2002 על הרכב ולא עשה בעיות אף פעם,הרעש נשמע מאיזור המנוע.

פורסם

אצלי גם יש פורק חיצוני ובערך במהירות 120 ,אם אני נוסע עם חלונות סגורים ואני מתחיל לשחרר את הגז יש רעש גם כזה . אבל זה יותר דומה לכמו פריקה כזאת, כשהחלפתי לפורק פנימי הרעש נעלם.

פורסם
אצלי גם יש פורק חיצוני ובערך במהירות 120 ,אם אני נוסע עם חלונות סגורים ואני מתחיל לשחרר את הגז יש רעש גם כזה . אבל זה יותר דומה לכמו פריקה כזאת, כשהחלפתי לפורק פנימי הרעש נעלם.

שאני עוזב גז יש פריקה חלשה זה כן,אבל שאני נוסע עם גז קבוע בגדישה -0.3 כמו שאמרתי אז יש את הרעש המוזר הזה,גם אצלך זה קורה באותה גדישה?

פורסם

שלילי.

אבל סתם שאלה איזה פילטר יש לך?

אצלי היה פילטר של סימוטה עם רשת כזאת מלמעלה והרעש יניקה בגדישות קטונות ובטורים נמוכים היה ממש חזק .

• תוכן חדש...