Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו מציאה מדהימה!

התופעה של מבוגרים שקונים רכבים ספורטיביים ומחליפים כל עשור פשוט מבורכת.

לא רחוק מהבית שלי גרה אישה מבוגרת שנוהגת ב325i קופה בכחול כהה, מ2000 אני חושב. נו שתמכור כבר:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש כאלו שעם הגיל בא להם השכל, והם מבינים שלהתחדש אין פירושו בהכרח לשפר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחד הסיפורים היותר מוזרים, שקראתי לאחרונה. אך יחד עם זאת, אחד הכייפים :)

אם המורה שלי בתיכון, הייתה מגיעה עם GT, אולי הייתי מעריך אותה אחרת.

פורסם

וואוו תתחדש!!

אני ממש מעריץ גדול של אימפרזה

יש אחת כזאת בדיוק חונה כל בוקר בחנייה של הסינמה סיטי בהרצליה יכול להיות זה אתה? :)

פורסם

המורה של אחי הקטן נוהגת ב E350 שנת 09, לא כל המורות מרוששות, יש כאלו שבאות ממשפחות או נישואין עם כסף...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
במקרה אני הייתי בעלים של אימפרצה GT שנת 99, ומיד לאחר כך של STI שנת 2001.

הGT יותר גסה, יותר מהירה, ויותר מתקשרת (עדיין לא ברמה של מיאטה או 106), החסרון העיקרי שלה היא הבלמים, המקוריים לא עושים עבודה טובה בכלל.

ה STI יותר רכה ויותר קל לחיות איתה ביום יום, אך חסרה בעיטה בגב והחייתיות של הGT.

שתיהן לוגמות דלק בקצב שלא יבייש מטוס בואינג קטן.

אני אישית החלפתי מה GT ל STI כדי להשתדרג, אבל רק אחרי זה הבנתי שעשיתי ההפך.

אין לי מושג איך מצאת יחידה כ"כ שמורה, אבל תתחדש ותרגיש חופשי לצחוק על אסתי ברמזור (=לא לתת לחברים טמבלים סיבוב)

ד.א, הגיר של הGT די עדין יחסית למנוע, אל תחשוב אפילו "לזרוק" קלאץ' ברמזורים.

אם אתה צריך עוד מידע, שאל חופשי.

חיכיתי שמישהו אחר יגיב על ההודעה הזו אבל לצערי אני היחיד ששם לב לגיבוב השטויות שרשומות פה...

benjah היקר, או שלא נהגת "חזק" על הרכבים הנ"ל בחייך או שאתה מתבלבל עם WRX רגילה שאין בכלל מה להשוות לSTI.

1. אין STI בשנת הדגם 2001, היא שווקה החל משנת הדגם 2002 ומעלה ככה שאני לא מבין מאיפה היתה לך STI 01.

2. הSTI חזקה יותר מהGT משמעותית במידה ושני הרכבים ללא שיפורי מנוע.

3. הSTI ממש לא רכה, בטח ובטח שלא קל יותר לחיות איתה ביום יום יותר מהGT, אם כבר ההיפך הוא הנכון.

4. בשתיהן הגיר יחזיר נישמתו לבורא מהר אם תצא מעמידה בצורה חזקה.

5. גם בSTI מרגישים טוב טוב את "הבעיטה" בגב, אפילו חזק יותר מהGT.

6. אני לא רואה מצב שבו GT תצחק על STI במצב סטאנדרטי, לא ברמזור ולא בהיתנהגות הרכב.

פורסם

טעות סופר שלי, ה STI הייתה שנת 2002.

ואני לא מתבלבל עם WRX מן הסתם...

זוהי דעתי, אולי אתה נסעת על STI "בריאה" ועל GT שלא הייתה במיטבה, אבל כל מה שרשמתי אלו התובנות שלי אחרי בעלות של יותר משנה על כל אחד מהן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

נהגתי לא מעט על צמד האחיות, כבר שנים שלהרבה מחברי ומשפחתי יש את הרכבים הנ"ל, אני מכיר אותן כמו את כף ידי.

אולי הSTI שהייתה לך לא הייתה בריאה בנפשה או בגופה, אבל מהיכרות טובה עם 2 הרכבים במצב חדש אני יכול להגיד לך שאני עומד מאחורי כל מילה ומילה שרשמתי פה.

STI 2002 זה כבר הרבה יותר הגיוני, היא גם פחות פרועה ומלהיבה לעומת הדגם של 2003 ומעלה אבל עדיין רמה את מעל הGT

מה שכן, אתה 100% צודק לגבי הברקסים, בשתיהן המצב לא טוב אבל בSTI סבירים מינוס (למרות שגם שם יש המון מקום לשיפור) ובשתיהן ההגה לא משהו, לזכותן אפשר להגיד (ובייחוד באסתי) שממש אפשר להרגיש את הדיפינציאלים עובדים תחת עומס.

בעייה נפוצה הרכבים הנ"ל שלא תמיד כל הדיפינציאלים מתפקדים 100% מה שפוגע בהיתנהגות וקשה מאוד לדעת למי שלא מכיר טוב את הרכבים.

פורסם

מי שרושם שטויות כאלה כנראה שלא הייתה לו STI

ה STI עולה על ה GT בכל פרמטר פרט לדבר אחד , המשקל ב GT

אם אתה הולך לכיוון של טורבו גדול, 200 קילו פחות לטובת הGT באמת פרמטר שמשפיע .

תומר.

• תוכן חדש...