Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי בעיה קטנה, חזרתי מחו'ל ושמתי לב שהרמקולים האחוריים לא עובדים, שיחקתי במגעים ולא היה שינוי אז הוצאתי את הפיוז מהמגבר וראיתי שהוא שרוף\שבור...החלפתי בפיוז דומה אך ברגע שהנעתי את הרכב נשרף גם הפיוז החדש ( אותו צבע ואותו אמפר).

כרגע מן הסתם הרמקולים האחוריים מנותקים ( קידמיים לא מחוברים למגבר אז הם עובדים ).

מישהו יכול אולי לעזור לי בפתרון הבעיה לפני שאני רק לחשמלאים או מומחים? אשמח גם להיפגש כי לי אין שום מושג בנושא.

אני נייד באיזור השרון ותל אביב...מי שרוצה לקפוץ אלי לעזור לי הוא יותר ממוזמן והבירה עלי.

תודה חברים.

פורסם

עברת על כל הכבלים +- שוב? מהתחלה עד הסוף...

תבדוק שה + לא נוגע ב - או שה + לא נוגע בריצפה.

בכל מקרה תבדוק את כל הכבלים לפני,את הפיוז איפה המצבר שהוא תקין גם ותחבר למגבר מחדש את כל הכבלים,תחזיר את הפיוז ותנסה להפעיל..

Scan Speak

• תוכן חדש...