Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי הזמנת שאתה כבר מקבל (איזה צבע)?

שילמתי על הרכב רביעי שעבר וקיבלתי אותו ביום חמישי האחרון לאחר 6 ימי עסקים עם קצת "סיוע" מבפנים. בגלל הלחץ שלהם זה לוקח קצת יותר זמן באופן רגיל.

קניתי אפור טיטניום. מאוד מתאים ומאוד מחמיא לרכב לדעתי.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה טוענים, מה ??!! יש לי את הרכב כבר שבוע ויש HAC, יש, יש HAC, האם אני יכול להיות יותר ברור מזה??!! :shock: ניסיתי והוא פועל נהדר.

מה אתה מתעצבן איש :shock:

אצלך יש, יכול להיות ברכבים שישחררו מחר כבר לא יהיה.

כמו שהיה עם האלטו, "פינקו" את מכשירי תנועה עם משלוח אלטו(ים) עם מושב מתכוונן לגובה ותא כפפות נסגר. זה היה לפני כמעט חצי שנה ועד עכשיו לא עידכנו את זה במפרט הרשמי.

"יש אז יש, לא אז לא"

ככה גם עם הHAC. יש לטלקאר אינטרסט לפרסם שהמערכת הזאת שם - הרי אין אותה בשום מיני אחרת, וגם ברוב הסופרמיני(ז) היקרות אין את זה. זה יתרון מוחץ לפיקנטו (בין היתר).

הם לא מפרסמים כי הם לא בטוחים שבמשלוח הבא זה יהיה. כנראה שלא הזמינו את זה בכלל.

.. או שאני טועה לגמרי והמחלקה הטכנית שלהם לוקה בחסר.

llaavvii,

הזמנתי ב17/5, הרכב מהמשלוח של 25/5. צבע כסוף

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי מספר שאלות לגבי הפיקנטו:

1. הבנתי שאין סאנרוף מהחברה. עכשיו, אם אני עושה סאנרוף באופן פרטי זה פוגע באחריות ?

2. האם יש אפשרות לקבל את הדגם המאובזר בגירסא הידנית ?

3. מתי אמור בערך להיגמר טירוף ההזמנות ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

טוב, אז בגלל השירשורים שהיו כאן לגבי האלטו לקחתי את אבי לסוכנות קיה כדי לראות על מה פשר המהומה.

אז אני חייב לציין שכן הבנתי על מה המהומה. הרכב אכן מרגיש כמו רכב נורמלי אבל קצר יותר. הראות החוצה טובה, המושבים תומכים בירכיים ובגב והמסעד ארוך ונוח.

כמו כן הרכב גבוהה, דבר שמקל על היציאה והכניסה לרכב. בגלל שהיינו ברכב בתוך הסוכנות, לא אדע כיצד היא מתנהגת, כיצד נשמעת מערכת הסטריאו ועוד דברים שמגלים רק בנסיעה.

אבא אמר שאחרי האימפרזה זה הרכב שיהיה לו כמעט בטוח. הוא התרשם ממנה עמוקות.

לצורך העניין 2 דק' אחרי זה כבר היינו בסוכנות של UMI, בודקים ספארק.

ובכן אחרי הפיקאנטו הספארק מרגישה קטנה, זולה, ואפילו העיצוב לא מוצלח כמו בפיקאנטו. גם אני וגם אבא תמימים דעים שאם נחליף בקרוב את האימפרזה זו תיהיה הפיקאנטו ולא הספארק. כמו כן המושבים קשים וקצרים בספארק, הדבר לא נוח לישיבה. אבא לא אהב את החלונות האחוריים בספארק שבגלל העיצוב ניהיים קטנים ונותנים תחושה מוזרה ולא נעימה.

בקיצור אם נחליף זו תיהיה פיקאנטו צהובה (כמו בסוכנות :-P).

פורסם

לפני כמה ימים יצאתי מהרחוב שלי (C1), ובדיוק עברו לידי פיקנטו לבנה ואלטו, הפיקנטו ממש יפה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מיום ליום רואים יותר ויותר מכוניות קטנות על הכביש, אלטו, 107 , c1 , פיקנטו , i10, ספארק...

זה דור הקטנטנות.

כשלמר ישראלי כואב הכיס הראש מתחיל לעבוד.

אנשים נסעו על ג'יפים מפלצתיים בשביל הפוזה ולא הבינו שכשאתה קונה רכב אתה צריך להסתכל גם על עלות התחזוקה וצריכת הדלק שלו.

לא נראה לי שאם נסתכל על הודעות בפורום ייעוץ ברכישת רכב משנת 2005 לא נראה הרבה הודעות שמדגישות את חסכוניות הדלק של הרכב כמו היום.

פורסם

יש לי שאלה לבוחן של קיה פיקנטו איך אני יכול להשיג מדף אחורי שמכסה את תא המטען בקיה ?צריך לרכוש מדף +מתאמים למדף יש לציין כי הדפנות המותקנות ברכב בתא המטען הן חלקות ולא מתאימות להתקנת מדף ויש צורך לרכוש דפנות לתא המטען +מדף ושני מדפונים קטנים המחוברים לגוף הרכב ועליהם מותקן המדף . דרך אגב היבואן לא מתכוון בשלב זה לייבא דגם עם כיסוי וחבל...

אשמח לעזרה בנושא. תודה:wink:

פורסם

ביום שישי הזמנתי פיקנטו ידנית!!

צבע בז' מטאלי :roll:

מישהו ראה את הצבע במציאות או שאפילו יש תמונות שהן לא של החברה שעובדים עליה עם פוטושופ???

אגב שאלתי על המערכת זינוק בעלייה והסוכן אמר שיש, השאלה היא אם לסמוך עליו וכמו שנאמר פה קודם יכול להיות שלא יהיה, אז אולי להגיד לו לחתום לי בעסקה שיש את זה???

פורסם
ביום שישי הזמנתי פיקנטו ידנית!!

צבע בז' מטאלי :roll:

מישהו ראה את הצבע במציאות או שאפילו יש תמונות שהן לא של החברה שעובדים עליה עם פוטושופ???

אגב שאלתי על המערכת זינוק בעלייה והסוכן אמר שיש, השאלה היא אם לסמוך עליו וכמו שנאמר פה קודם יכול להיות שלא יהיה, אז אולי להגיד לו לחתום לי בעסקה שיש את זה???

מעניין עוד כמה פעמים ישאלו אם יש את מערכת הסיוע לזינוק בעליה...???!! יש אותה! כן כן, אני מודיע כבעלים של רכב כזה מספר ימים, יש את המערכת! לא צריך לשאול כל כמה הודעות שוב אם יש אותה, היא קיימת בכל הפיקנטו הידניות שמגיעות לארץ!

פורסם
TT תתחדש.

תוכל לשתף אותנו בתמונות של רכבך ?

בוודאי, בשמחה... צבע אפור טיטניום, עברה כבר כמאה ק"מ ומיכל הדלק זז ממש קלות... :lol:

CIMG0110.jpg

CIMG0111.jpg

CIMG0112.jpg

פורסם

נראה לי שזו המכונית היחידה שהצבע הזה פשוט יושב עליה בול!

תתחדש ותהנה מהרכב.

• תוכן חדש...