Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שמעניין הוא שחלק גדול מרוכשי האיביזה נשארו בפורום,

כך גם רוכשי הפאביה והאלטו,

אבל מעטים מאוד מכל אותם רוכשי הספארק, שעד לקבלת הרכב כתבו הודעות רבות בפורום, נשארו פה לאחר מכן.

מעניין מה יקרה עם רוכשי הפיקנטו :-)

כי כל אחד שרק רושם בנושא את המילה ספארק, נועלים לו את השרשור.

פורסם

תגידו רק אני שמתי לב שהפרסומת בטלוויזיה של הפקנטו היא קצרה, לא מושקעת, דיי מצחיקה ולא רצינית ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
תגידו רק אני שמתי לב שהפרסומת בטלוויזיה של הפקנטו היא קצרה, לא מושקעת, דיי מצחיקה ולא רצינית ?

הם לא רוצים שיקנו אותה, הם רוצים שיפסיקו לשגע אותם עם ההזמנות האלה...

כשיהיה מלאי הם יפסיקו את הפרסומת כדי שאנשים יקנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא יודע מה ניסית אבל אם אין, אז אין ברכב שלך כי כל מי שאני מכיר עם פיקאנטו ידנית (כולל כל מי שפה בפורום וכולל רכבי המבחן/ הדגמה שנהגתי בהם)יש לו את המערכת.

אני מקווה שברור לך שאתה צריך להיות בהילוך ועם קלאצ לחוץ בכדי שהיא תעבוד, סתם העמדת הרכב בעליה בניוטרל ושחרור הרגל מהברקס לא יפעיל את המערכת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור לי איך מפעילים את המנגנון שכן יש לי אותו ברכב אחר שלי.

מאוד תמוה, איך יכול להיות שאצלי אין ואחרים יש...? יכול להיות שיש דרך להפעיל ולכבות אותו?

ד״ר, הרכב הגיע ללא צמיגים ירוקים אלא צמיגים כלשהם של קומו...

פורסם

כן,

לגבי הhac - זה הסתדר... בעליה קיצונית מאוד זה פעל.

מה שכן, תמוה למה הצמיגים רגילים. אני עדין לא יודע אם להסתכל באור חיובי או שלילי על זה.

הם באמת תורמים לצריכת דלק? שמעתי מרבים פה שהם חורקים ולכן אני קצת רואה את זה באור חיובי...

פורסם
על הצמיגים של רכב שלי יש ציורים של פרפרים. מדובר בצמיגים ירוקים?

לפחות בכל הנוגע לרכבי המבחן - הגרסה הידנית מגיעה עם צמיגי הנקוק קינרג'י אקו (עם ציור של פרחים ולא של פרפרים), האוטומטית עם צמיגי קומהו סולס KH12.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי אותה היום באולם התצוגה.

באמת לראשונה להבדיל מהספארק/אלטו/107 יש כאן תחושה של אוטו "אמיתי".

כמה דברים קטנים שביאסו אותי:

1. הקטע של הכיסוי לתא המטען.

2. שאין את הידנית ברמת הגימור הגבוהה.

3. הידית הילוכים השחורה הזאת ממש מכוערת.

4. המיקום של הרמקולים - לצערי גם ככל הנראה יש שמה איזה 4" ככה שאין יותר מדי מה לשפר שם.

בסה"כ אם הייתי מחפש מכונית מיני בתקציב של 60 אש"ח לא הייתה לי התלבטות בכלל - רק פיקנטו.

פורסם
לפחות בכל הנוגע לרכבי המבחן - הגרסה הידנית מגיעה עם צמיגי הנקוק קינרג'י אקו (עם ציור של פרחים ולא של פרפרים), האוטומטית עם צמיגי קומהו סולס KH12.

כנראה אני הראשון עם פיקנטו ידנית עם קומו kh17.

פורסם

יש כמה דברים שמעניינים אותי אם הם קיימים בפיקנטו(שמעצבנים אותי שאין אצלי בספארק)

האם יש בפיקנטו:

1. אורות בלחצנים של החלונות חשמל?

2. מנעול בתא כפפות?

3. לחצנים לפתיחת תא מטען ודלק ולא מנופים מיושנים?

4. אור בתא כפפות?

5. פתיחת תא מטען מבחוץ עם כפתור ולא עם מפתח?? (ממש מעצבן)

פורסם
כנראה אני הראשון עם פיקנטו ידנית עם קומו kh17.

אופס, טעות שלי. זה באמת קומהו kh17 ולא kh12.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...