Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקריאת התגובות אני מבין שיש עוד הרבה זמן עד שישראלים יבינו שלא חייבים משפחתית 1.6 כדי לעמוד בפקק בדרך לעבודה.

אל תסתמך על הטוקבקיסטים , אתה לא יודע מי כתב את התגובות .

המכירות היפות של האלטו והפיקנטו מוכיחות מציאות אחרת .

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתקלתי באתר שמרכז מידע על הקיה פיקנטו למי שמתעניין ברכישה / פרטים נוספים לפני רכישה.

קיה פיקנטו

בקרוב קיה פיקנטו באמת תשלוט בשוק וזה יהיה די מעניין..

פורסם
כי אלו מכוניות גאוניות,רכבים חדשים,אחריות,מחיר לא יקר,חסכון גדול,כאשר החיסרון העיקרי הוא הכוח.

אפילו כאחד שמתעניין ברכישת הרכב, לא חסכו רק בכוח.

להביא מוצר זול, אחרי כל העלויות שבדרך (שיווק, ניסויים, אחריות, מיסים וכד') זה לא קל.

היו חייבים לחסוך בעלות פיתוח או חומרי הגלם או בדיקות אא"כ או הכל ביחד, אבל את זה אפשר יהיה לראות רק עוד 3-5 שנים.

משכנתא זה קל

פורסם

זה גם נכון,אני אישית הזמנתי דווקא את הפיאט פנדה,בגלל שהיא הוכיחה את עצמה כבר.

אבל בכול המכוניות הפלסטיקים הם לא כאלו נוראים,סך הכול סביבות העבודה נוחה בהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפילו כאחד שמתעניין ברכישת הרכב, לא חסכו רק בכוח.

להביא מוצר זול, אחרי כל העלויות שבדרך (שיווק, ניסויים, אחריות, מיסים וכד') זה לא קל.

היו חייבים לחסוך בעלות פיתוח או חומרי הגלם או בדיקות אא"כ או הכל ביחד, אבל את זה אפשר יהיה לראות רק עוד 3-5 שנים.

אתה מקבל מכונית פשוטה (חסכון בעלויות פיתוח וייצור), קטנה (פחות חומרים) שנמכרת בעיקר לשוק הפרטי. אני לא רואה סיבה לחשוש. לא חסר פונטו ופנדה שנוסעות יפה מאוד אחרי הרבה שנים.

פורסם

זה רק אוטו , לא מעבורת חלל , אבל אם אתה ממש מפחד , אז תתנחם בעובדה שגם בעוד 3-5 שנים תהיה אחריות יצרן :wink:

פורסם

חבל שהאחריות לא מכסה גומיות מתייבשות, פאנלים מתקלפים, תריסי מזגן, דשבורד מקרקש ובכלל דברים "מתבלאים" ;)

אני לא בא להגיד שהרכב מחורבן, אבל צריך לראות מאיזה צד יוצא החסכון במחיר.

משכנתא זה קל

פורסם

נראה לי שזה דיסוננס קוגניטבי ,

אנחנו התרגלנו לשלם מחיר מופקע על מכוניות , ועכשיו יש לנו סתירה פנימית :-)

פורסם

התרגלנו לשלם 20-30K רווח ליבואנים.

מחיר הפיקאנטו בגרמניה לאחר מע"מ: 8.990 €

מחיר האלטו לאחר מע"מ: 8.990 €

ספארק € 9.140

סיטרואן 10.440

פג'ו 10.090

יונדאי 10.290

תראה שהיונדאי למשל יקרה בחו"ל ב1.5K יורו בגרמניה, בארץ - רק 2K שקלים. ניתן להניח שדווקא עליה מרוויח היבואן פחות.

משכנתא זה קל

פורסם

סיימתי מיכל דלק ראשון. נסיעה 80% בינעירוני/20% עירוני במסלול אשדוד - ראשון לציון ואשדוד - יבנה. מהירות לא ירדה מ-90 ומספר פעמים עברה את ה-120 לצורך עקיפה. מהירות ממוצעת 100. מזגן תמיד דלוק. עמדתי במספר פקקים. 500/31 = 16.12 ק"מ/ל.

פורסם

אין תגובות? 17 עמודים מזילים ריר על כל שטות בפיקנטו, אבל כאשר מתפרסמים נתונים איומים של צריכת דלק כולם נעלמים? אין לכם מה להגיד על הפער העצום בין נתוני יצרן לצריכת הדלק בפועל? אף רכב אחר בקטגוריה לא הציג פער כל כך גדול בין נתוני יצרן לצריכת דלק בפועל!

פורסם

אני מקווה שזה ישתפר אחרי ההרצה.

הטווינגו שלי הייתה עושה 1:17.5 באותה הנסיעה עם מנוע מלפני 40 שנה.

תודה על זה שאתה מעדכן!

משכנתא זה קל

פורסם

אין תגובות? 17 עמודים מזילים ריר על כל שטות בפיקנטו, אבל כאשר מתפרסמים נתונים איומים של צריכת דלק כולם נעלמים? אין לכם מה להגיד על הפער העצום בין נתוני יצרן לצריכת הדלק בפועל? אף רכב אחר בקטגוריה לא הציג פער כל כך גדול בין נתוני יצרן לצריכת דלק בפועל!

ראה ערך שרשור הספארק הגדול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
סיימתי מיכל דלק ראשון. נסיעה 80% בינעירוני/20% עירוני במסלול אשדוד - ראשון לציון ואשדוד - יבנה. מהירות לא ירדה מ-90 ומספר פעמים עברה את ה-120 לצורך עקיפה. מהירות ממוצעת 100. מזגן תמיד דלוק. עמדתי במספר פקקים. 500/31 = 16.12 ק"מ/ל.

הפער אכן גדול, ונכון להיום המכוניות שהכי קרובות להצהרת יצרן הן 107 והאלטו שעושות בין 16-21 ק"מ לליטר.

כולם מדברים פה על העניין שהפיקנטו רחוקה מאוד מההצהרות שהיצרן מפרסם.

יצא לי אתמול לקרוא על אחד פה בפורום שרכש שברולט ספארק והוא טוען שהאוטו עושה בין 9.6-11 ק"מ לליטר והוא מאוכזב מאוד.

דרך אגב הפיקנטו שלקחת היא ידנית או אוטומטית?

נ.ב- מחר אני שוכר פיקנטו אוטומטית לסופ"ש בצפון, אני אבדוק את הרכב כולל צריכת דלק, ואני אפרסם פה את דעותיי ואת צריכת הדלק של הרכב.

אין צורך בחתימה....

פורסם

נתונים איומים? מרגע לרגע אתה יותר ויותר נשמע כמו סוכן מתוסכל של סוזוקי!

1. אין יותר מידי תדהמה כי אלא גם הנתונים שאנחנו הגענו אליהם במבחן.

2. עדיין מדובר בצריכת דלק מצוינת .

3.נתנוי היצרן רק נותנים לך קנה מידה להשוואה לנתוני יצרן אחרים (מאחר וכולם נבחנים תחת אותם תנאים), אל תצפה להגיע לנתוני היצרן.

4. מהירות ממוצעת 100 עם עקיפות ב 120 זה זללנות דלק לא קטנה, אנחנו בנסיעה סטטית קבועה ב 85 קמ"ש לאורך כביש 2 הגענו ל 1:20 אבל זה מתיש ומעייף לנהוג ככה. אם החלטת לנהוג יותר מהר ולעקוף על 120, ברור לך שזה יעלה לך בדלק, לא?

לסיכום, למרות שהפער מהצהרות היצרן מאוד גדול, עדיין, אי אפשר להתלונן על צריכת דלק 1:17 בנהיגה כמו שציינת (וכמו שציינו, יש סיכוי סביר שזה עוד ישתפר בהמשך כשהמנוע "יפתח").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...