Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מספר שאלות לגבי הפיקנטו:

1. הבנתי שאין סאנרוף מהחברה. עכשיו, אם אני עושה סאנרוף באופן פרטי זה פוגע באחריות ?

2. האם יש אפשרות לקבל את הדגם המאובזר בגירסא הידנית ?

3. מתי אמור בערך להיגמר טירוף ההזמנות ?

.....?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לא פוגע באחריות

2. לא ניתן להזמין את הדגם המפואר בידני.

3. טירוף ההזמנות יסתיים כשיהיה איזון בין הרכבים המסופקים מהמפעל לבין קצב ההזמנות בארץ, מתי? אולי רק ליבואן יש מושג.

פורסם
בוודאי, בשמחה... צבע אפור טיטניום, עברה כבר כמאה ק"מ ומיכל הדלק זז ממש קלות... :lol:

זה רק אני או שהידיות בצבע הרכב? (אמור להיות בשחור לא?)

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
זה רק אני או שהידיות בצבע הרכב? (אמור להיות בשחור לא?)

זה רק אתה... :lol: הידיות בצבע שחור אבל בצבע הרכב הזה הם משתלבות כאמור די טוב... זה היה חלק מהשיקול לבחור בצבע הזה. הוא כהה יחסית ומשתלב טוב עם הידיות והמראות השחורות. בצבעים הבהירים הידיות השחורות "בולטות" יותר.

פורסם

היום קיבלתי פיקנטו בצבע חום. מי שחשש לקחת את הצבע הפסיד. פשוט הפסיד. הרכב נראה נהדר. אפילו בסוכנות לקחו לקוחות לראות את הרכב שלי.

פורסם
היום קיבלתי פיקנטו בצבע חום. מי שחשש לקחת את הצבע הפסיד. פשוט הפסיד. הרכב נראה נהדר. אפילו בסוכנות לקחו לקוחות לראות את הרכב שלי.

אתה יודע אומרים, תמונה שווה אלף מילים :idea::-D

פורסם

שלום חברים,

האם מישהו יכול לרשום כאן איזה פתרונות מימון קיה מציעים לרכישת הפיקנטו? אני לא מצליח למצוא על זה משהו באתר שלהם.

הבנתי מקריאה בפורום שהם נותנים הלוואה של 50,000 ש"ח בלי ריבית והצמדה. לכמה תשלומים ניתן לחלק את ההלוואה? האם יש פתרונות מימון נוספים?

תודה מראש.

פורסם

TT הרכב נראה מצויין, הצבע יפיפה.

אני בחרתי בצבע לבן, ברק ישיר, לא דו שכבתי (=לקה).

זה צבע בעל שכבה אחת, מתמודד מצויין עם האקלים של הארץ, אפשר לעשות לו פוליש, במיקרה של שריטה או תאונה חלילה אפשר לעשות תיקון נקודתי ולא צריך לצבוע את כל החלק.

מה גם, שאני לא בטוח לגבי טיב הצבע, וניתן לראות על המון רכבים בארץ שתוך זמן קצר כל הלקה מתקלפת...

על כל פנים, בחירה מוצלחת!

תהנה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
שלום חברים,

האם מישהו יכול לרשום כאן איזה פתרונות מימון קיה מציעים לרכישת הפיקנטו? אני לא מצליח למצוא על זה משהו באתר שלהם.

הבנתי מקריאה בפורום שהם נותנים הלוואה של 50,000 ש"ח בלי ריבית והצמדה. לכמה תשלומים ניתן לחלק את ההלוואה? האם יש פתרונות מימון נוספים?

תודה מראש.

50k ש״ח לתקופה של 3 שנים ללא ריבית.

את היתרה עליך לשלם במזומן במעמד הרכישה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
שלום חברים,

תודה מראש.

50K ללא ריבית ב36 תשלומים + עלות מישכון של 170 ש"ח.

או אופציה של הלואה - 41900 ש"ח ב 36 תשלומים של בערך 690 ש"ח והיתרה בסוף.

פורסם
בוודאי, בשמחה... צבע אפור טיטניום, עברה כבר כמאה ק"מ ומיכל הדלק זז ממש קלות... :lol:

רכב ממש יפה, תתחדש.

תגיד הוספת פס כסף מסביב לחלון או שזה מגיע ככה או שאני בכלל מדמיין??

פורסם

הידנית מגיעה עם פנסי ערפל??

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...