Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאייד מזגן - פיז'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מוסך גזית בחיפה בדקו לי את המזגן בפיגו' 306 שנת 2001. אינני זוכר בוודאות לאיזו מסקנה הם הגיעו, למרות שאני כמעט בטוח שמדובר בהחלפת המאייד.

הם רוקנו את גז המזגנים מהאוטו, מילאו בגז אחר, הוציאו איזשהוא חלק שהיה תחת מכסה פלסטיק בצד שליד הנהג, והדליקו אש בתוך האוטו ואז ראו שמשהו דולף.

1. השאלה הראשונה, האם זה באמת המאייד/ היחידה הפנימית?

2. שאלה שנייה, במוסך גזית הציעו לי את העבודה ב2,300 ואני דיי בטוח שזה מאייד לא מקורי. כדאי להתפשר על מאייד לא מקורי, ואם כן אז האם יש סוגים שונים שאחד מהם עדיף?

3. האם העבודה כוללת דברים נוספים שכדאי לבקש כגון ניקוי או החלפת שסתומים כלשהם?

תודה רבה,

אור

פורסם

אני חושב שכדאי לך לוותר עליהם.

מול גזית ישנו דרעי מזגנים, קפוץ לשם וקבל חוו"ד.

אם אני לא טועה הא גם עושה לגזית את העבודה במקרים כאלו.

תנסה, לא תפסיד.

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה דרעי מזגנים מול גזית

תיקון דומה עלה לי 1800 ש"ח לפני שנה להחלפת יחידה פנימית דולפת

אחרי התיקון המזגן חזר לקדמותו

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

תודה על התגובות,

בבקשה מי שיודע, האם העבודה אמורה לכלול עוד משהו? מן הסתם היא כוללת מילוי הגז מחדש, אבל מה עוד?

האם להתפשר על מאייד לא מקורי?

אשמח לתגובות מהירות, אני רוצה לתקן את זה עוד היום!

פורסם

העבודה כוללת פירוק והרכבה של היחידה + דש-בורד וחלקי חשמל

כולל מילוי גז ובדיקה

העבודה בת 8 שעות לפחות ולכן היא יקרה

המאייד לא חייב להיות מקורי אבל רצוי שלא יהיה סיני זול אלא משהו איכותי

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

יש גם דליפה גם במאייד וגם ביחידה הפנימית? לא נראה לי הגיוני. אתה בטוח שהם לא אולי חשבו שיש דליפה במאייד, החליפו אותו ואז גילו שהם טעו, אבל כבר החליפו אז דחפו לך את זה שיהיה?

אם עדיין יש לך את המאייד המקורי הייתי לוקח אותו לבדיקה ע"י צד שלישי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יחידת המזגן הפנימית זאת התיבה שבתןך תא הנוסעים שמכילה בתוכה את מאייד המזגן, המפוח הפנימי, רדיאטור החימום הפנימי,

דלתיות להכוונת האויר, פתחי יצאית האורי לתה הנוסעים ומתגי וכפתורי הפעלה:

Car_Air_Conditioner.jpg

בברכה - רפי לין

פורסם
היי,

מוסך גזית בחיפה בדקו לי את המזגן בפיגו' 306 שנת 2001. אינני זוכר בוודאות לאיזו מסקנה הם הגיעו, למרות שאני כמעט בטוח שמדובר בהחלפת המאייד.

הם רוקנו את גז המזגנים מהאוטו, מילאו בגז אחר, הוציאו איזשהוא חלק שהיה תחת מכסה פלסטיק בצד שליד הנהג, והדליקו אש בתוך האוטו ואז ראו שמשהו דולף.

1. השאלה הראשונה, האם זה באמת המאייד/ היחידה הפנימית?

2. שאלה שנייה, במוסך גזית הציעו לי את העבודה ב2,300 ואני דיי בטוח שזה מאייד לא מקורי. כדאי להתפשר על מאייד לא מקורי, ואם כן אז האם יש סוגים שונים שאחד מהם עדיף?

3. האם העבודה כוללת דברים נוספים שכדאי לבקש כגון ניקוי או החלפת שסתומים כלשהם?

תודה רבה,

אור

כך בחשבון פרט חשוב

כאשר בודקים נזילה בתוך הרכב והרכב כבוי תריסי אויר מח פתוחים ,אי לכך יש סיכוי שגז יגיע מתא מנוע לתא נהג דרך המדפים הפתוחים של אויר צח .

עשרות אם לא מאות מאיידים פורקו בשל כך ללא צורך .

אלא אם כן אתם ממש שומעים פסססס בתוך הרכב .

תבדוק את כל החיבורים בתא מנוע עם אמה ,ותיהיה בטוח שאין דליפה בקונקטורים בתא מנוע .

בדוק גם אטמים במניפול ובאטם ציר .

• תוכן חדש...