Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט מאד אם לקנות את הגולף 1.6 (עם תיבת DSG) במבצע חודש מאי של פולקסווגן (9000 ש"ח הנחה מהמחירון).

נכנסתי לסוכנות בכלל בשביל לבדוק את הפולו TSI אך ראיתי שהיא די קטנה (יש לי שני ילדים קטנים עם מושבי תינוק מאחורה וזה נראה לי די צפוף...). היא גם אינה במבצע והפער מהגולף שבמבצע (גדולה ומרשימה הרבה יותר) כבר לא כה גדול.

מספר שאלות:

1. אני מבין שהמנוע 1600 קצת מיושן וחלש אבל האם זה יספיק כרכב שני במשפחה והרוב נסיעות קצרות בעיר ? האם למשל קשה לעקוף בעלייה רצינית ? אין לי תקציב לגולף TSI 1.4 המאד יקרה (140K) !

2. האם חייבים להתקין את האיתוראן שפולקסווגן מציעים כתנאי לביטוח ? האם זה באמת נדרש ע"י חברות הביטוח ?

3. צבע לבן הוא כנראה היחיד שלא נדרשת עבורו תוספת של 3500 ש"ח של צבע מטאלי (מחיר פשוט שערורייתי בעיניי). האם הצבע סביר לגולף או שזה ממש לא מתאים ומכוער ?

4. כמה עולים חיישנים אחוריים של פולקסווגן ? האם מישהו הצליח לקבל עיסקה עם חיישנים כלולים במבצע זה (או לחילופין איתוראן כלול)?

5. אנשי המכירות טוענים שהמחיר במבצע הוא הזול ביותר שהוצע אי פעם על הגולף 1.6 ? האם זה נכון ?

6. מהי צריכת הדלק האמיתית בעיר ברכב זה ?

7. מהי האמינות של הגולף 1.6 ? האם ידוע כאמין או כבעייתי ?

העניין די דחוף עקב סיום המבצע בעוד מספר ימים ואודה על כל עזרה מהירה.

פורסם

המחיר של ה1.4 TSI הינו קצת פחות מ135 במבצע, ותוכל למצוא חברות ביטוח שלא יבקשו איתוראן , אלא קודנית.

רכשנו השבוע אחת שכזו, והשתלם לנו לעשות איתוראן, בעלות של 1200- לעומת כ300 לקודנית, וזזאת כי ההנחה בביטוח הינה 500 שקלים למיגון מסוג זה, והפער תוך 3 שנים יצטמצם לטובת האיתוראן (שנה ראשונה אתה לא משלם דמי מנוי )

כ"כ בסוכנות בה רכשנו - יוסי ספטון בפ"ת, קיבלנו חיישני רוורס במתנה.

הצבע הלבן , יהיה פשרה טובה יותר, ע"פ פשרה של המנוע...

כ"כ, בדוק מהו הק"מ השנתי שלכם, ועשה חישוב מדוקדק של צריכת הדלק, זה שווה כמה אלפים לפעמים, וגם זה לטובת ה1.4.

עוד משהו שאולי רלוונטי,

חיפשתי גם יד שניה באוטודיל,במשך חודשיים בערך, וכל ה1.4, עפו תוך ימים בודדים, מה שא"א לומר על ה1.6.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אפשרות נוספת למשפחה זה שקודה אוקטביה, היא יותר פרקטית - יש תא מטען גדול. היא זמינה במחיר נחמד עם מנוע 1.2tsi.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב, שאין בעיה לגולף 1.6 לעקוף בעליה או להיות רכב שני במשפחה (או ראשון).

גם צבע לבן לטעמי יפה לגולף.

אתה יכול להתקשר לכמה חברות ביטוח ולברר, האם חייבים מערכת איתור לדגם הזה.

אני מניח שרוב החברות דורשות איתוראן, ואלה שלא דורשות, נוקבות במחירים יותר גבוהים, ויש סיכוי סביר, שבעוד שנה גם הן ידרשו מערכת איתור.

אם המחיר והרכב קורצים לך, לך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ההייתי במקומך מזמין בדחיפות גולף 1.6 לבנה. המנוע והגיר מספקים, שמירת ערך טובה יותר מכל אוקטביה ואפילו ג'טה (ב 110 אלף), האבזור טוב, והאיכות גבוהה.

ההתלבטויות האחרות שלך לא משמעותיות מול ה"דיל" שיש כאן, בתנאי שאין לך בעיה עם הגיר יוצא הדופן DSG.

בפער של 15 אלף לעומת TSI, אין ספק שה 1.6 עדיפה.

פורסם

כבעלים של גולף פלוס מנוע 1.6 עם תיבת DSG6 שהיא הרבה יותר חזקה ומוצלחת מה DSG7 בכל אופן, לדעתי מנוע 1.6 זה מנוע כאילו מושלם לדעתי, הוא לא זולל הרבה דלק, מעולה לרכבי משפחות, לא חלש, ולא חזק כ"כ הוא בדיוק מה שצריך, לעקוף הוא עוקף כמו גדול ברגע שאתה לוחץ קצת על גז, וגם את העליות של ירושלים עושה כמו ילד גדול.

ואגף הגולף פלוס יותר כבדה מהגולף הרגילה, אז התאוצה והעוצמה אפילו תיהיה קצת יותר טובה.

מומלץ ה 1.6, מנוע עם היסטוריה ואמין מאוד!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

בטוח שלפלוס משודכת DSG 6 הילוכים?

לדגם הראשון היה גיר 6 הילוכים טיפטרוניק אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

הדגם המחודש קיבל את אותו המנוע כמו בגולף הרגילה ובג'טה עם DSG 7 הילוכים.

אם הגולף מתאימה לך מבחינת המחיר מדובר בעיסקה טובה. אני אישית מתלבט בנוגע לג'טה 1.6 במבצע משום שאנחנו צריכים תא מטען וגם המחיר של הג'טה מתאים לנו, עוד עשרייה בשביל הגולף זה כבר יותר מדי.

בנוגע לצבע, בדוק מה נשאר במלאי. לי אין בעיה להוסיף לצבע מטאלי אבל בג'טה 1.6 למשל נשאר רק לבן ואני מפלל לאיזה ביטול עיסקה על שמפנייה או כחול גרפיט.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

לדעתי אחלה קניה.

ה1.6 מספק את הסחורה כבר הרבה שנים וה DSG מעיר אותו לחיים עוד יותר.

רכשנו גולף 2008 1.6 (אותו מנוע) עם גיר טיפטרוניק והיא נוסעת בסדר גמור יחסית ל1600 ואומר לך את זה מישהו שנוהג על GTI :) תוסיף לה את ה DSG והיא תהיה עוד יותר חזקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

עזרתם לי מאד בהחלטה ובעקבות הדברים שכתבתם הזמנתי גולף 1600 לבנה.

עיקרי הנימוקים למי שמתעניין:

1. אשתי רצתה רכב מרווח אך קצר יחסית (נושאי נוחות וחנייה בעיר) והגולף היא באורך 4.20 מטר לעומת הג'טה שארוכה בכ 35 ס"מ יותר. (המחיר של הג'טה במבצע באמת מאד אטרקטיבי - יחס עלות תועלת מצוין לדעתי למי שאין לו בעייה עם גודל הרכב).

2. איכות ובטיחות מאד גבוהות של פולקסווגן. הרגשה מאד טובה בתוך הרכב.

3. ביקורות מאד טובות באופן כללי על הגולף.

4. מנוע לא חזק במיוחד אך מספק לצרכים של רכב שני שנועד כמעט רק לנסיעות עירוניות.

5. מחיר אטרקטיבי במסגרת המבצע הנוכחי של פולקסווגן (במחיר הרגיל לא הייתי קונה).

5. זמינות מיידית של הרכב. רוב הרכבים האחרים שבדקתי דרשו המתנה של כחודשיים.

דרך אגב יש ברשותי סקודה אוקטביה 1.4 TSI כרכב ראשון ואני מאד מרוצה ממנה עד עתה (מעל שנה אצלי). אני מקווה שגם מהגולף נהיה מרוצים לפחות באותה מידה.

• תוכן חדש...