Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה בקניית רכב:

האם פורד פיאסטה שנת 2000 ידנית קילומטרז' 200 אלף יד שלישית נפח 1300 מחיר 13 אלף ש"ח שמורה ומטופלת כדאית מבחינת:

רואה מוסך הרבה?

סחירה?

חסכונית בדלק?

חלפים זולים?

נוחה ואמינה?

מרווחת? (יש לי רגליים ארוכות)

תודה לעוזרים:-)

פורסם

שמורה ביחד עם 200 אלף קילומטר לא מסתדר ביחד.

נסה למצוא דגם עם קילומטרג' יותר נמוך.

יש פה ושם פיאסטות עם קילומטרג' מאוד נמוך מאנשים מבוגרים

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אוטו עובר בממוצע 10 אלף קילומטר בשנה, אז אחרי 11 שנה לדעתי זה קילומטרז' סביר....

חוץ מזה חיפשתי הרבה מכוניות בשנים האלו ולכולן היו קילומטרז'ים כאלה.

השאלה אם האוטו יחזיק לי לשנה מבלי לראות מוסך הרבה פעמים.

ואם אפשר לדעת על הנוחות שלו גם וצריכת הדלק?

תודה

פורסם

200 אלף חלקי 11= 18,180 בקירוב, בעוד ה "ממוצע" (זה כבר מזמן לא הממוצע, אבל ככה מחשבים את זה במחירונים....) עומד על איפושהו בסביבות 13-15 אלף ק"מ לשנה.

ובקשר לשאלות, אחת אחת:

רואה מוסך הרבה? - אם טופלה כהלכה בחלפים סבירים ומעלה, לא. הרכב לא בעייתי במיוחד.

סחירה? - רק אם הרכב שלך באמת מטופל טוב. יש הרבה מאוד פיאסטות בשוק, והרבה מהן עומדות ים של זמן למכירה.

חסכונית בדלק? כן, אפשר להוציא ממנה 1:14 בממוצע בלי בעיה, או יותר אם אתה נהג חסכוני. אבל שוב, תלוי במצב הרכב.

חלפים זולים? כן, יש זמינות חלפים גבוהה, והם לא יקרים ברוב המקרים.

נוחה ואמינה? נוחה? חד וחלק לא, המושבים מרגישים כמו שני קרשים, התמיכה לגב לא משהו, ודי מרגישים ברכב כמו בקופסת סרדינים. זה לפחות מהנסיון שלי (1.83). אמינה- ראה למעלה.

מרווחת? (יש לי רגליים ארוכות) רחוקה מזה. הרכב קטן מאוד, גם מבחוץ וגם מבפנים, וקשה לי להגיד שתכנון תא הנוסעים חכם במיוחד.

בנוסף, 13K זה הרבה לרכב הזה, יש ביד 2 הרבה דוגמאות עם פחות קילומטראז' ובפחות כסף. רוב הרכבים שנת 2000 עומדים על 10-11K

פורסם

בוקר טוב,

אמנם כבר הרבה זמן שלא מכרנו כאן פיאסטות, אבל ממה שאני זוכרת במד הקילומטרים של הפיאסטה חסרה ספרה. אתה לא יכול לדעת עם ה-00 שאתה רואה זה 300 אלף, 200 אלף או 100 אלף.

בסך הכל מדובר ברכב די זול לאחזקה וגם די אמין, אבל לך תדע מה נשאר אחרי כל כך הרבה קילומטרים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...