Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מאזדה 323F שנת 92 , אני מאוד מרוצה מהרכב אך יש כמה בעיות קוסמטיות קטנות שמציקות לי בעין והייתי רוצה לטפל בהם.. קודם כל - מתקלף לי הפלסטיק איפה שהחלון ונוצר לי קו של מתכת חלודה שממש לא נראת טוב..

שנית - חסר לי חתיכת פלסטיק לצד של השמשה - הייתי בפירוקייה כבר ואין להם.. רציתי לשאול אם יש משהו לעשות חוץ מלהמשיך לחפש?

שלישית - שוב בחלון, הצבע השחור דהה והפך למין לבן-כתום.. מחפש לרעיונות לטיפול

אשמח לתגובות ולעצות.. תודה מראש ;)

130597533433.jpg

130597542049.jpg

130597544862.jpg

פורסם

ידידי,

שווה להמשיך לנסות בפירוקיות,

שווה לברר כמה עולה חלק חדש.

לגבי הדהיות וקילופי הצבע אתה צריך לפרק מה שאפשר ולצבוע - אפשר גם לבד, בבית ללא ציוד מקצועי (עם מיכליי ספרי) לאחר הכנה טובה.

אלעד.

פורסם
ידידי,

שווה להמשיך לנסות בפירוקיות,

שווה לברר כמה עולה חלק חדש.

לגבי הדהיות וקילופי הצבע אתה צריך לפרק מה שאפשר ולצבוע - אפשר גם לבד, בבית ללא ציוד מקצועי (עם מיכליי ספרי) לאחר הכנה טובה.

אלעד.

ומה עם קילופי הפלסטיק? לא עולה לי מה אפשר לעשות עם זה חוץ מלהוריד את הכל ולהכין חדש מחומר גלם.. אין משהו פשוט יותר?

פורסם

אולי לצבוע? אפילו אם תעשה בספריי איכותי יכול לצאת משהו טוב

כמובן תצטרך לעשות את כל הדלתות

פורסם

כזה רכב רק בצבע לבן אחרי תאונה מאחורה בפרוקיה אחת בב"ש.

בקשר לקילופי צבע כמו שכבר אמרו כאן תפרק תיצבע בצבע ספרי שחור בסיסי שמוחרים אותו בכל חנות עלות היא 10 שקלים.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
ומה עם קילופי הפלסטיק? לא עולה לי מה אפשר לעשות עם זה חוץ מלהוריד את הכל ולהכין חדש מחומר גלם.. אין משהו פשוט יותר?

מה שאלעד (וכולם בעצם) אומר הוא שכדאי לך לפרק את פסי הקישוט המתקלפים, לשייף אותם היטב משכבת ה"פלסטיק" שמצפה אותם, לעשות להם הכנה יפה לצבע (שכבה דקה של פילר,וליטושים - ככל שיש לך סבלנות התוצאה תהיה משובחת יותר) לרסס צבע יסוד וצבע גמר שחור מט.

אם תעבוד בסבלנות תקבל תוצאה אפילו יותר יפה מהמקור.

באותה שיטה ואחרי שהתאמנתי על פסי הקישוט (לא צריך פילר)הייתי מכין לצבע את מסגרות הדלתות השחורות, קונה כמה מיכלים של שחור מט בטופ קולור, מגן טוב טוב על האיזור עם עיתונים ומסקינג טייפ ומרסס בטירוף.

לגבי החלק החסר, אם תחליט ללכת על חידוש בשיטת DIY אז בטח שכדאי להמשיך לחרוש פירוקיות עד שתמצא משהו (אפילו לא במצב מדהים, אתה ממילא תחדש אותו עם כל ה"נגלה") ולא להזמין חדש.

הבעיה היחידה היא, שאח"כ האדום הדהוי יבלוט על רקע החלקים השחורים המחודשים:-D

סתם, האמת שמהמעט שרואים, נראה שפוליש מקצועי,פלסטלינה ווקס טוב יכולים לשדרג פלאים את המראה. הוא לא כ"כ נורא.

אם אתה רוצה יותר פשוט זה או ללכת לבעל מקצוע שיעשה את אותה עבודה שתיארתי, או לקנות חלקים/אוטו חדש

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
כזה רכב רק בצבע לבן אחרי תאונה מאחורה בפרוקיה אחת בב"ש.

בקשר לקילופי צבע כמו שכבר אמרו כאן תפרק תיצבע בצבע ספרי שחור בסיסי שמוחרים אותו בכל חנות עלות היא 10 שקלים.

אם תוכל לפרט באיזו פירוקייה מדובר, אני אשמח. אני גר 40 דקות מב"ש.

לכל השאר תודה רבה, אני חושב שאני אפרק את הפלסטיקים המתקלפים ואצבע בשחור ... אותו דבר עם המסגרות. פרוייקט צביעה מחכה לי=]

• תוכן חדש...