Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי המון שרשורים שנפתחו על נעלים נוחות, אך יש דרישה נוספת וזה שהנעלים יהיו תיקניות, ז"א שיהיו בצבע שחור בלי קישוטים.

ראיתי קרוקס שממש נראים טוב 1082_5e4787ea7475a7fe2e851187a317c170.jpg

אבל אני בספק אם הזמן שהם יהיו נוחות ואיכותיות.

אשמח להמלצותיכם לנעלי כמו שיותר נוחות ועומדות בדרישות של נעלי קבע.

תודה

פורסם

לא צריך נעלים עם שרוכים?

ולצורך העניין, סוג התפירה שיש להם מקדימה עלול להחשב כקישוט, תלוי עד כמה המשקי משמעת שלכם מקפידים.

פורסם

בעקרון עדיפות לנעלים בלי שרוכים, אך זה לא כזה משנה.

הכי חשוב לי הנוחות והיופי בהגבלת נעלי קבע

פורסם

תקנה בלנדסטון שחורות, הן חלקות לגמרי מקדימה לא נראה יותר מדי אלגנטי נוחות מאוד אטומות למים וטובות גם לעבודה.

205 GTI.

פורסם

מחזק ומנצל"ש- ברשותי זוג נעליים צבאיות שחורות מידה 44 (למרות שרשום 43).

אם מישהו מעוניין לקבלן, שישלח ה"פ.

אני מרמת גן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אאל"ט, יש דגם של ניו באלאנס שכולו עשוי עור, ובא בצבאים שחור או לבן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דבר ראשון אל תשקיע מכספך,בשביל דברים כאלה יש נקודות

אני לקחתי אשפאפיס(נעל מעולה) שהמחיר שלה היה 380 ₪ היה לי הנחה 30 אחוז מהכרטיס של הנקודות זה יצא 280 ושילמתי את זה מהנקודות אישיות.

יש לי אותם כמעט שנה והם משמשים אותי יום יום.

• תוכן חדש...