Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - Mazda 2, i10, i20, sirion, מה לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

להערכתי זאת הפעם הראשונה שאני פותח דיון בפורום למרות שאני קורא כאן דיונים כבר שנים, אז קודוס :)

אני כרגע מחליף עבודה ואל העבודה נלווה רכב ליסינג חדש דנדש.

מפאת שיקולי תקציב, החלטתי לבחור ברכב מקבוצה 1 (למרות שבחוזה אני יכול גם קבוצה 2) ואלו הן האופציות שעומדות בפניי כעת:

Hyundai i10 מנוע 1300

Hyundai i20 מנוע 1400

Daihatsu Sirion מנוע 1300

Mazda 2 מנוע 1500

אני באמת לא יודע מה לבחור, אבל מכיון שמדובר בבחירה שתלווה אותי למשך מעל לשנה אני מעוניין לעשות את הבחירה הנבונה.

חשובים לי ביצועים נחמדים (לא עגלה), מקום בתא המטען עבור טיולים מזדמנים ברחבי הארץ שאני נוסע אליהם, עמדת ישיבה שונה מהיונדאי Getz, כמה שפחות קרקושים בתא הנוסעים ומערכת שלא תגרום לי למרוט שיערות כל זמן שיש קצת באס.

מה דעתכם בנוגע לבחירה העומדת בפניי?

אגב, אם להערכתם כדאי לעלות לקבוצה 2, אנא אמרו זאת.

תודה רבה חברים!

פורסם

היי,

הדייהטסו סיריון היא רכב אמין מאד: חסכונית יחסית בדלק, זולה יחסית לאחזקה, מרווחת, זריזה מאד, ושומרת על ערכה בשוק.

גם המאזדה 2 חסכונית בדלק יחסית למתחרותיה. אני אישית גם מחבב את העיצוב הדינאמי שלה.

שורה תחתונה, הi20 מודרנית, חסכונית, מעוצבת יפה מבפנים ומבחוץ, והכי תתאים לצרכים שלך (בין היתר לנסיעות ארוכות ותא מטען ראוי).

שיהיה לך בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אני אתחיל מתודה רבה לשתיכם!

עכשיו קיבלתי אופציות נוספות:

יונדאי I-20 - אוט - מנוע 1400

₪ 101,000

מזדה 2 ACTIVE - מנוע 1500

₪ 105,500

מזדה 2 ACTIVE - מנוע 1500 - סדאן 4 דלתות

₪ 107,000

מזדה 3 ACTIVE - מנוע 1600

₪ 120,000

טויוטה קורולה סאן סדאן - מנוע 1600 אוט'

₪ 120,000

פורד פוקוס 4 דלתות TREND - מנוע 1600

₪ 120,000

מדובר בחוזה על רכב חברה, כך שלפי הבנתי אני משלם רק שווי מס, מישהו יוכל להמחיש לי את ההבדלים בין מאזדה 2 סדאן לבין מאזדה 3 למשל?

אלה הרכבים שעומדים לבחירתי כרגע, יש איזשהו רכב שמתבלט על פני השאר?

פורסם

בסך הכל כל הרכבים שציינת טובים וכולם ראויים, אף אחד לא בולט משמעותית מהשאר.

אם העלות מבחינתך זהה והדלק על חשבון המעביד, אז תתמקד ברכבים הגדולים היותר - 3, קורולה, פוקוס. שם יהיה לך תא מטען גדול יחסית שיספק אותך בזמן הטיולים.

פורסם

הערה לגבי ה סיריון.

היה לי את הרכב הזה למשך חודש, מהשכרה ( עד לקבלת ליסינג)

אפשר להגיד על הרכב הזה הרבה דברים, טובים ורעים.

אבל זריז אי אפשר להגיד עליו. לבצע עם הרכב הזה עקיפה ( באזור 90-110 קמש ) כשהרכב אפילו עם נהג בלבד, זו משימה לא פשוטה. קראתי פה מספר התייחסויות לרכב הזה ומשום מה המילה זריז מתקשרת לרכב הזה, לא ברור לי למה.

בהצלחה

פורסם
בסך הכל כל הרכבים שציינת טובים וכולם ראויים, אף אחד לא בולט משמעותית מהשאר.

אם העלות מבחינתך זהה והדלק על חשבון המעביד, אז תתמקד ברכבים הגדולים היותר - 3, קורולה, פוקוס. שם יהיה לך תא מטען גדול יחסית שיספק אותך בזמן הטיולים.

זה בדיוק העניין, אני לא יודע מה האימפקט על הנטו עבורי אם מדובר למשל במאזדה שתיים מול מאזדה שלוש לכן קשה לי להחליט, כמובן שהייתי מעדיף רכב גדול, אבל אני לא יודע איפה תהיה ההשפעה הסופית ולכן קשה עבורי לבצע את ההחלטה כרגע.

תוכלו לעזור בחישוב (בקירוב) שכזה?

הערה לגבי ה סיריון.

היה לי את הרכב הזה למשך חודש, מהשכרה ( עד לקבלת ליסינג)

אפשר להגיד על הרכב הזה הרבה דברים, טובים ורעים.

אבל זריז אי אפשר להגיד עליו. לבצע עם הרכב הזה עקיפה ( באזור 90-110 קמש ) כשהרכב אפילו עם נהג בלבד, זו משימה לא פשוטה. קראתי פה מספר התייחסויות לרכב הזה ומשום מה המילה זריז מתקשרת לרכב הזה, לא ברור לי למה.

שללתי את הרכב מיד :)

תודה

פורסם

שלום רב,

הייתי מציע לך לברר לעומק את התנאים שבהם אתה מקבל את הרכב, כי נראה שאתה לא כל כך יודע.

כלומר, אם אתה משלם את הליסינג עצמו או רק את המס. כיום המס מחושב לפי

אחוז מעלות הרכב כך שבחירת רכב יקר בנוסף לעלות המס תוריד לך את הנטו משמעותית.

שיהיה בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
שלום רב,

הייתי מציע לך לברר לעומק את התנאים שבהם אתה מקבל את הרכב, כי נראה שאתה לא כל כך יודע.

כלומר, אם אתה משלם את הליסינג עצמו או רק את המס. כיום המס מחושב לפי

אחוז מעלות הרכב כך שבחירת רכב יקר בנוסף לעלות המס תוריד לך את הנטו משמעותית.

שיהיה בהצלחה.

מס בלבד.

אני לא משלם את הליסינג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אני "מתלבש" על השרשור הזה כי יש לי התלבטות דומה.

מוצעות לי מאזדה 2 והיונדאי i20 בליסינג אבל עם מגבלת דלק שמעליה אשלם חריגה.

לכן השיקולים שלי הם נוחות וצריכת דלק וכמובן שלא אמינות, עלויות אחזקה או שמירת ערך.

שווי המס של המאזדה מעט יותר גבוה, אבל מחיר הליסינג מעט יותר נמוך (בערך 100 ש"ח הפרש בשני המקרים).

כרגע יש לי את המאזדה ואני מאד מרוצה ממנה - זריזה חמודה וחסכונית.

מה דעתכם?

פורסם

היי e-Dough,

המאזדה 2 נוחה, זריזה, מעוצבת וכיפית לנהיגה.

הi20 סולידית יותר, גם כן נוחה ומרווחת בתא הנהג, ומומלצת בעיקר לנסיעות בינעירוניות.

באשר לצריכת דלק שלהן, צריכה כמעט זהה, בסביבות ה12.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, על אף שמניסיון 'הוצאתי' נתוני צריכה מרשימים יותר מהמאזדה 2 - (בסביבות 15 ק"מ לליטר).

תהנה,

ענת מאוויס

פורסם

מניסיון של שבוע על I20 חדשה אני יכול להמליץ עליה בחום.

רכב מרווח עם עיצוב ואיבזור פנים שלא יבייש גם יקרים ממנו.

זריז, בינתיים חסכוני וגם יש מרחב פנים נאה- אני 1.87 ונכנס בקלות ונוחות.

ההגה מעט רך מידי אבל זה הפגם היחיד שיכולתי למצוא.

פורסם
לפי הדרישות שלך, המאזדה 2 והיונדאי i20 יתאימו. בצע נסיעת מבחן ותראה לאיזה רכב אתה יותר מתחבר.

1+

:idea:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...