Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה?

חשבתי להחליף את הנורות הרגילות של האוטו (האורות שבתוך האוטו לא הפנסים - הכוונה האורות שנדלקים כשאני פותח את הדלת לדוגמא ) לנורות לד בצבע הכתום.

השאלה שלי אם אפשר, ולא יקרה כלום אם שוטר יתפוס אותי.

אני לא מתכוון להדליק את האורות האלה בזמן נהיגה, רק בזמן עצירה .

עכשיו אני יודע שאם אני מחליף את הפנסים של הרכב זה יכול להיות בעיה עם המשטרה, אבל מה עם האורות שבתוך האוטו? האור שנדלק כשפותחים את הדלת, האור בתא מטען וכו'..

תודה רבה!

פורסם

בהצלחה עם הפרוייקט, בפנים הרכב הכל חוקי.

אל תשכח להעלות שירשור עם תמונות על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בהצלחה עם הפרוייקט, בפנים הרכב הכל חוקי.

אל תשכח להעלות שירשור עם תמונות על כך.

ל'

קודם אני צריך שהלדים יגיעו..ראיתי אצל חבר שלי בצבע לבן וזה קטלני, עם הדש הכתום של האוטו, ולדים כתומים באוטו נראלי יכול להיות פצצה..

תודה..

פורסם

מהיכן הזמנת את הלדים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מהיכן הזמנת את הלדים?

ל'

עדיין לא הזמנתי, אני עושה בירורים אחרונים,, ככל הנראה Dealextreme או ebay ..

למה יש המלצה למקום אחר אולי?

ועוד שאלה, לדים מעל הגז והברקס (כאילו שהגז והברקס כל האזור הזה מואר ) זה מותר? ככה בשתי הכיסאות הקדמיים לרגליים מותר לשים לדים?

פורסם

אני מחפשת לרכוש נורות לפנים הרכב, אשר יחליפו את הנורות הקיימות ויתנו אור חזק יותר בעת פתיחת הדלתות.

אין לי המלצה על מקום לרכישה, לכן שאלתי, נכיוון שאת רכישת המוצרים עבור הרכב אני מבצעת רק בארץ וטרם התנסתי עם רכישה מאי ביי.

ל'

פורסם
אני מחפשת לרכוש נורות לפנים הרכב, אשר יחליפו את הנורות הקיימות ויתנו אור חזק יותר בעת פתיחת הדלתות.

אין לי המלצה על מקום לרכישה, לכן שאלתי, נכיוון שאת רכישת המוצרים עבור הרכב אני מבצעת רק בארץ וטרם התנסתי עם רכישה מאי ביי.

ל'

זה בדיוק מה שאני מחפש, ואמרתי שאם כבר אור אז נעשה את זה יפה :)

ועוד שאלה, לדים מעל הגז והברקס (כאילו שהגז והברקס כל האזור הזה מואר ) זה מותר? ככה בשתי הכיסאות הקדמיים לרגליים מותר לשים לדים?

פורסם

כמו ש dj_dani כתב, גם תאורת דיסקו בתוך הרכב מותרת, כל עוד היא מותקנת בתוך הרכב.

(ראיתי טרנזיט כזו במזרח ירושלים, זה פשוט נראה מזעזע).

ל'

פורסם

מצטער על החפירה חח אבל חבר שלי אמר לי שהאורות על הגז והברקס חייבים להיות כבויים.. ככה שאם אני רוצה לשים שם לד אני חייב לארגן איזה כפתור שיכבה וידליק את האורות.. זה חובה ? או שהאורות יכולים להיות תמיד דלוקים..?

פורסם

רק הערה שולית, זה לא נכון שבתוך הרכב אפשר לשים הכל, יש הגבלה כללית שהתאורה בפנים הרכב לא תפריע לנהג.

מה נחשב למפריע? זה כבר עניין לדיון.

פורסם
רק הערה שולית, זה לא נכון שבתוך הרכב אפשר לשים הכל, יש הגבלה כללית שהתאורה בפנים הרכב לא תפריע לנהג.

מה נחשב למפריע? זה כבר עניין לדיון.

איפה שיש עכשיו את האורות אם אני אחליף אותם ללד כתום זה לא אמור להפריע כי זה לא יהיה דולק בנהיגה.. השאלה אם מותר לשים לדים גם איפה שהרגליים מקדימה.. איפה שהגז והברקס.. ולשים כפתור שמדליק ומכבה אותם..

פורסם

לדעתי* זה בסדר עד גבול מסויים,הגבול עובר ברגע שזה חודר לעין של שוטר.

ממליץ לקנות מאייבי רק לעשות סלקציה.

דרך אגב זה "פרוייקט" שעשיתי אצלי תאורה ברגלים+מתג.

*מצטער על האיכות, כמובן שבמציאות זה נראה אחרת. וגם השטיחי דמוי אלומיניום הללו מוסיפים אפקט רע של סינוור.

1.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
לדעתי* זה בסדר עד גבול מסויים,הגבול עובר ברגע שזה חודר לעין של שוטר.

ממליץ לקנות מאייבי רק לעשות סלקציה.

דרך אגב זה "פרוייקט" שעשיתי אצלי תאורה ברגלים+מתג.

*מצטער על האיכות, כמובן שבמציאות זה נראה אחרת. וגם השטיחי דמוי אלומיניום הללו מוסיפים אפקט רע של סינוור.

קטלני, זה בדיוק מה שאני רוצה , בנוסף האורות שפותחים את הדלת להחליף ללד באותו צבע, להשאיר את הכל כבוי בנסיעה, וכשאני לא נוסע להדליק את זה ..

ולהוסיף את המתג הזה זה לא בעיה, אם אני מביא למישהו שמבין לארגן לי את זה נכון?

ועוד משהו, לתאורה לרגליים עם איזה לדים השתמשת? כאלה ארוכים או לוח קטן עם כמה נורות?

• תוכן חדש...