Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'ופצ'יק של הקומקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המפסק האוטו' של הקומקום החשמלי הפסיק לנתק את הזרם ברתיחה.

בטח מישהו פה כבר סידר מנגנון כזה בעבר - אשמח לעצה לתיקון עצמי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

זר-בו-בית.

בדקת שהמכסה של הקומקום נסגר היטב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בטח הלך הטרמוסטט.איזה קומקום? רוב הסיכויים שחדש יעלה פחות מתיקון.

מה גם שרוב המוצרים האלה לא נועדו לתיקון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כבר קניתי חדש. ככה שזה לא קשור. חלק מכם בטח מכיר את ההרגשה או יותר נכון את תחושת הפספוס שבאי תיקון מוצר מכאני / חשמלי פשוט שהתקלקל.

אני לא הולך לקחת אותו לתיקון, כך שלא מדובר בהשקעה כספית, אלא לפרק ולראות האם ניתן לסדר בקלות.

החב' היא קנדי, הקומקום הוא סטנדרטי מפלסטיק והמכסה נסגר מצויין.

פורסם

או שאין לך מה לעשות או שאתה לא שפוי .

מי מתקן קומקום היום ? ובטח ובטח ללא אחריות ?

והשאלה הגדולה באמת , מי מתקן קומקום של קנדי? :shock::brickwall:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

החלק הזה הוא חד פעמי. אפשר להחליף אותו בקלות אבל אי אפשר להשיג חלקי חילוף. המפסק איננו אוניברסלי.

אחרי שהקומקום שלנו (מותג הום סנטר, דוקא היה סבבה) התקלקל (מפסק הבטיחות שבתחתית היה קופץ בלי סיבה, ונמאס לי כל פעם לפרק אותו לצורך RESET), קניתי קומקום זהה אבל שמרתי את הישן לחלקים. ואכן, השבע נזקקתי לאותו מפסק בדיוק (היה קופץ מוקדם מדי) ולקחתי אותו מה"קומקום לחלקים".

בקיצור, אם אתה נהנה כמוני לתקן מכשירים שלא ראויים לתיקון (כבר מצאתי את עצמי יותר מפעם מתקן צעצועים אלקטרוניים ב-5 - 10 ש"ח) - אתה צריך לדאוג למקור לחלקי חילוף.

ואפרופו קנדי - גובים סכומים מופרכים על קומקומי פלסטיק סיניים בגלל היותם "בריאותיים" - אשרי המאמין.

:turn-l:
פורסם
או שאין לך מה לעשות או שאתה לא שפוי .

כמובן שקיימת האפשרות שאני גם וגם.

אבל אם טרחת לכתוב את התשובה הלא עניינית הזו כנראה שגם אתה עונה על לפחות אחת מהקטגוריות האלה.:lol:

כך למשל דוגמא מיובל. איזו תשובה עניינית ויפה.

יובל, האם לדעתך אפשר להעביר את המפסק בין קומקומים של חברות שונות? כלומר (סוג של) אניברסלי?

פורסם
יובל, האם לדעתך אפשר להעביר את המפסק בין קומקומים של חברות שונות? כלומר (סוג של) אניברסלי?

סיכוי קלוש. בכל קומקום שיצא לי לפרק ולתקן (ויצא לי די הרבה) היה מפסק שונה. כמובן שיתכן שקומקום מתוצרת "שקר כלשהו" וקומקום אחר מתוצרת "שקר אחר כלשהו" באים מאותו מפעל בסין.

אגב, הצ'ופצ'יק שהופך את הקומקום החשמלי לאוטומטי הומצא על ידי ראסל הובס הבריטי בשנות החמישים.

:turn-l:
פורסם

יובל,

תודה על המידע!

פריט טריוויה מעניין, שלא ידעתי על קיומו. :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...