Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי כבל שבצד אחד יש לו תקע IP (כניסת צ'יינג'ר) ובצד שני חיבור כמו זכר של אוזניות. מצורפת תמונה של הכבל.

חיברתי מאחורי ה HU וצד שני חיברתי ליציאת אוזניות של טלפון (סמסונג גלקסי S) והדלקתי מוזיקה בטלפון.

 

ה HU לא נכנס לי למצב של הצ'יינג'ר. הכפתור הגדול מעביר בין הרדיו לבין ה CD.

 

האם צריך הגדרה מיוחדת כדי שה HU שלי יוכל להתחבר לנגן ממקור חיצוני?

cable.jpg

פורסם

טוב, זה השלב שבו אני עונה לעצמי. :lol: אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שצריך להפעיל את ה AUX בהגדרות מתקדמות של המכשיר וכך זה עובד:

מכבים את המכשיר. כשהמכשיר כבוי לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן FUNC / FUNCTION עד שמופיע תפריט. על ידי לחיצה על אותו כפתור מגעים לתפריט AUX ושם מעבירים אותו למצב ON ע"י חצים (למלע/למטה). וזהו, בפעם הבאה ניתן להגיע ל AUX עם כפתור SOURSE (לחיצה על כפתור ווליום).

מומלץ גם להגביר את עוצמת הווליום של ה AUX בתפריט AUDIO רגיל.

 

עכשיו יש לי רדיו אינטרנטי/לוויני ברכב. 8)

×
×
  • תוכן חדש...