Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף את הרדיו דיסק הישן (Pioneer DEH-P7450MP) בשל פגמים חיצוניים שמונעים ממנו להסגר כמו שצריך.

המליצו לי בבקשה על רדיו דיסק שיתאים למגבר שלי(JBL GT5A604) ולזוג רמקולים קדמיים (KFC1751S Kenwood) ולסאב של טיטניום מימי הביניים, אני רוצה להשקיע בין 400 ל600 שקל.

ואשמח בבקשה להמלצה גם לזוג רמקולים 6/9 שיתאימו למערכת גם באותו טווח מחירים (400-600 שקל)

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

בקשר לרמקולים, אני חושב שרוב חברים הפורום יסכימו איתי והרוב הגדול ימליץ לך על רמקולים הובליים של מורל מדגם טמפו

morel tempo 6/9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

עכשיו בקשר לHU אני חושב שהפיוניר 3250 הוא המתאים ביותר (אומנם הוא יכול לעלות עוד קצת - בסביבות ה700 ש"ח, אבל אפשר אולי אם מחפשים טוב להשיג בקצת יותר זול), אם לא אתה יכול לקנות באיזור ה400-500 ש"ח את הפפיוניר 2250/2350.

פורסם

בכל עניין הרמקולים ה"זולים" האיכות משתנה מאוזן לאוזן, מסגנון מוזיקה כזה לאחר וגם מרכב אחד לאחר

אישית הלכתי על המורל פולס בזמנו ואני כבר 4 שנים מרוצה. אני חושב שיש עדיין את הפידבק המתלהב שלי מגיל 17 שם בזאפ:lol:

לקנות רמקולים כאלו לפי מפרט בלבד זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות

פורסם

קראתי על המורל פולס אחלה פידבקים, ביניהם גם איזה תגובה של ילד מתלהב :lol:

בכל אופן, המגבר שציינתי בתחילת השירשור מתאים להגברת הרמקולים האלו?

פורסם

-1

רמקולים 2 אוהם

לגבי הרמקולים פיוניר, תשאל את כל התגובות המתלהבות מי מהם באמת הגביר אותם עם מגבר רציני ולא עם זבל סיני או עם הרדיו דיסק ומי מהם שמע מערכת נורמאלית לפני.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אומנם הרמקול מוצהר על התנגדות 2 אום אך הרמקול משתמש בטכנולוגיה

מסויימת של JBL שמאפשרת עבודה עם הרמקול הנ"ל ע"י כול HU.

בנוסף ה-5250 כן מוצהר על עבודה ב-2 אום ואף בגישור של שני ערוצים.

Product details

This speaker includes some of JBL’s top tech. Its Plus One® woofer cone has more surface area than that found on competing models of the same size. Its My-Ti™ (Mylar®/titanium composite) tweeters offer increased power handling, reduced distortion and increased efficiency. The speaker can be safely driven by any head unit. It also uses a My-Ti super-tweeter to deliver every last nuance.

http://uk.jbl.com/jbl-product-detail-uk/gto938.html

פורסם

מה זה אומר 2 אום ואיך זה מתבטא לרעה/לטובה ברמקולים הספציפים של JBL שהצעת?

לגבי המגבר שלי, האם הוא מסוגל להגביר 6/9 רציניים, בהנחה שאני אשקיע יותר לכיוון הרמקולים ופחות בHU?

פורסם

מבלי להכנס לעובי הקורה,אום הוא יחידת מידה של התנגדות חשמלית.

כאשר מעגל חשמלי בעל התנגדות נמוכה יותר מחובר למגבר המגבר מספק יותר עוצמה.

למשל המגבר שלך מספק 60RMS ב-4 אום

ו-80RMS ב-2 אום סטריאו.

אין שום בעיה לחבר את הרמקול הזה למגבר או ל-HU

JBL מצהירים על כך,הרמקול הזה הוא אחד הטובים ביותר למחיר שלו

ונהנה מטכנולוגיה גבוהה של JBL.

• תוכן חדש...