Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קסרה אוטו', 1600 סמ"ק בנזין, מודל 2003.

במוסך ראו במחשב את התקלות הבאות, ואמרו שרק במוסך רשמי ניתן לדעת מה הקודים אומרים. אם מישהו בכל זאת יודע, אשמח לחסוך את עלות הבדיקה.

P1518

P1336

P1338

תודה.

פורסם

לפי גוגל:

P1338-

ME7.4.5. Cylinder No.2 misfires

P1518-

Intake Manifold Runner Control (Stuck Open)

P1336 -

Crank/Cam sensor range/performance

S2000PM1/2 - High misfire on several cylinders

ME7.4.5. Combustion misfiring on unspecified cylinders.

נראה שיש לך בעית הצתה באחת הצילנדרים, אבל חכה למומחים שייתנו דעה סופית.

בשביל עוד מידע על קודים:

http://www.scangauge.net/DTC/PSA.html

http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=Peugeot_Citroen_PSA_EOBD_P_Codes

פורסם

יש לך בעיית MISFIRES בכל מיני צילינדרים.

כדאי שתבדוק שהפלאגים שלך טובים, תקינים ותואמים את הוראות היצרן. אם אתה לא בטוח מתי החליפו אותם בפעם האחרונה או שיש ספק, החלף אותם בחדשים.

בדגם זה אתה צריך פלאגים של אקווים מדגם RFN52HZ או פלאגים של NGK מדגם LFR6B.

אם אתה לא יודע איך להחליף, כנס ללינק הזה.

אם עניין הפלאגים לא פותר את הבעיה, יכול להיות שיש לך בעיה בסליל הצתה. לעיתים יכול להיות מדובר בבעיה פנימית - ולעיתים בבעיה שניתן לראות אפילו בעין (סדק שגורם לבריחת ניצוץ וכו'). במקרים של בעיה חיצונית, לעיתים אפשר להשתמש בחומרי הדבקה\אטימה שעמידים בטמפ' גבוהות ולפתור את הבעיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש לך בעיית MISFIRES בכל מיני צילינדרים.

כדאי שתבדוק שהפלאגים שלך טובים, תקינים ותואמים את הוראות היצרן. אם אתה לא בטוח מתי החליפו אותם בפעם האחרונה או שיש ספק, החלף אותם בחדשים.

בדגם זה אתה צריך פלאגים של אקווים מדגם RFN52HZ או פלאגים של NGK מדגם LFR6B.

אם אתה לא יודע איך להחליף, כנס ללינק הזה.

אם עניין הפלאגים לא פותר את הבעיה, יכול להיות שיש לך בעיה בסליל הצתה. לעיתים יכול להיות מדובר בבעיה פנימית - ולעיתים בבעיה שניתן לראות אפילו בעין (סדק שגורם לבריחת ניצוץ וכו'). במקרים של בעיה חיצונית, לעיתים אפשר להשתמש בחומרי הדבקה\אטימה שעמידים בטמפ' גבוהות ולפתור את הבעיה.

איציק

אני נתקלתי באותה תקלה וכמו ילד טוב חיפשתי בפורום ולא פתחתי בשרשור חדש :-)

אני עומד לפני קניית פיגו 508 מחברת ליסנג ואני רואה את התקלה שעליה דיברתם P1338 ויש גם תיאור בעברית "בקריאת תקלות הופיע תקלה בחוסר ניצוץ בצילנדר 2".

אני רואה שגם הצעת דרך לטיפול. לבדוק פלאגים ובמידה ולא נפתרת הבעיה לבדוק סליל הצתה. ואני רואה שכתבת שיכולות להיות בעיות פנימיות/חיצוניות. השאלה שלי - אם אני מקבל את הרכב במחיר רצפה - מדובר על פיג'ו 508 שנת 2012 על 45K ק"מ ב80K ש"ח.

במידה ונצא מתוך נקודת הנחה שיש רק את התקלה הזו. האם אני צריך לחשוש מתקלות רקע נוספות שלא התגלו עדיין? האם תיקון תקלה זו יכולה להיות כרוך בהרבה הוצאות?

תודה מראש.

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

בין ה 508 לבין הקסארה 2003 של פותח השירשור מ 2011, אין שום הבדל...

המנוע שאתה מדבר עליו הוא מנוע קצת בעייתי, כדאי שתחפש בפורום על המנוע EP6 טורבו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שוב. תלוי אחזה חודש של 2012. מיוני 2012 יש מנוע EP6 משופר עם מותכני טיימינג משופרים ועוד תיקוני בעיות.

תודה רבה לשניכם !

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

• תוכן חדש...