Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי גולף tsi 2008 רעשי כביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודש החלפתי את הרכב מפאסאט לגולף והרעשי כביש שלה נוראיים לאומת הרבה רכבים אפילו ישנים בהרבה.

רציתי לשאול האם בגרסה זו חסכו בחומרי בידוד כדי לחסוך במשקל כדי שהאוטו יחסוך בדלק ?

פורסם
שלום לכולם,

לפני חודש החלפתי את הרכב מפאסאט לגולף והרעשי כביש שלה נוראיים לאומת הרבה רכבים אפילו ישנים בהרבה.

רציתי לשאול האם בגרסה זו חסכו בחומרי בידוד כדי לחסוך במשקל כדי שהאוטו יחסוך בדלק ?

היתה לי TSI 2008, ולא היו בה שום רעשים מיוחדים. יכול להיות שזה נובע מהצמיגים. אם הם מקוריים - הגיע הזמן להחליף... ואם הם לא מקוריים, תלוי מאיזה סוג הם, משום שזה משפיע מאוד על הרעש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן הצמיגים הם המקוריים של הרכב מתוצרת מישלין אנרגי אבל מזה עד כדי כך משפיע יש לי לחבר שלי מאזדה לנטיס 96 עם צמיגים שאולי 5 שנים על האוטו וברמת רעשי כביש היא מרעישה כמו הגולף זה משהו לא ניראה הגיוני.

פורסם

כמובן שצמיגים משפיעים מאוד על רעשי הכביש. אבל כמובן שלא על רעשי רוח...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אכן הצמיגים הם המקוריים של הרכב מתוצרת מישלין אנרגי אבל מזה עד כדי כך משפיע יש לי לחבר שלי מאזדה לנטיס 96 עם צמיגים שאולי 5 שנים על האוטו וברמת רעשי כביש היא מרעישה כמו הגולף זה משהו לא ניראה הגיוני.

באמת לא הגיוני. כמה שזכור לי לאנטיס 96 מאוד מרעישה. קשה להאמין שגולף חדשה יחסית מרעישה כמוה.

פורסם

מצטרף לתשובה של בר וגיא.

צמיגי המישלן אנרג'י הם צמיגי טורינג (רכים).

בשמש הישראלית למעלה מ3 שנים אני מניח שהם כבר התבלו, התייבשו וזאת מבלי שסיפרת כמה קילומטרים הם כבר גמעו..

לצמיגים הנ"ל שהם "רעננים" יש רעש כביש מאוד נמוך והם נחשבים לאיכותיים.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אומנם אני עם גולף חדשה. אבל אני יכול להגיד לך שבוודאות בהשוואה למכוניות אחרות שיש לנו / היו לנו בעבר לא רק שהרעשים הם לא גבוהים , הם גם הרבה יותר נמוכים ממה שומעים ברכבים אחרים (ואני לא מדבר על רכבים ישנים. מאזדה 3 , סנטה פה , יונדאי I30)

בדוק את הצמיגים שוב.. משהו לא תקין :) ותתחדש על האוטו , לא פחות ממדהים :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

החלפתי לפני יומיים את הצמיגים לקונטיננטל פרמיום קונטקט 2 צמיגים חדשים תאריך ייצור לפני 4 חודשים

ובכל זאת רעשי הכביש עדיין נוראיים,החלפת הצמיגים שיפרה אולי במעט.

אבל עדיין ציפיתי מגולף להרבה יותר במיוחד עם הניסיון של ברכבי פולקסווגן שהם מעוד שקטים היא פשוט רועשת כמו איזה מאזדה לנטיס ישנה

אולי בכל זאת חסכו שם באיטום בשביל להוריד משקל?

פורסם

אם אלה צמיגי "ספורט" אז הם בד"כ רועשים יותר מצמיגים רגילים.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

הם לא נחשבים לצמיגי ספורט עד כמה שידוע לי גם אם כן זה פשוט רועש בצורה מוגזמת שגם עם מוזיקה אפשר לשמוע את הרעשי כביש.

פורסם

יש ברשותי גולף 2006 עם צמיגי קונטי פרמיום 2 (שלפי ביקורות מחו"ל, יש הרבה צמיגים שקטים מהם) ואין שום רעשי כביש חריגים.

או שאתה מגזים או שיש לך בעיה אחרת שלא קשורה לצמיגים.

תנסה למצוא חבר עם גולף דור 5 ותשווה בין הרעשים שלו לשלך.

• תוכן חדש...