Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 35K , צריכת דלק נמוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אז ככה,

הנתונים הם:

עד 35K ( כסף מהלוואה, אז עדיף פחות )

2000 ק"מ בחודש

נסיעות ברובן בינעירוניות

קצת עליות

והדרישות הן:

צריכת דלק נמוכה (17 ק"מ לליטר נשמע סביר..)

נוח (מתלים יחסית רכים, מושבים ופנים הרכב)

מרווח (אוהב להעמיס דברים)

סביר מבחינת עלויות תחזוקה

אמרו לי בינתיים:

מולטיפלה ( אבל ממש קשה למצוא אחת לא שחוטה..והחלקים יקרים )

הונדה ג'אז ( לא עונה על הדרישה המרווחת )

קסארה HDI ומגאן ( לא עושות לי את זה.. )

יש עוד הצעות?

תודה

פורסם

אם הונדה ג'אז מבחינתך לא מספיק מרווחת, אתה יכול לשלול את כל הרכבים מקבוצת הסופר מיני.

אם הדרישה שלך היא צריכת דלק 1:17, אתה יכול לשלול את כל הרכבים מקבוצת המשפחתיות עם מנועי בנזין.

מה נשאר?

רכב משפחתי עם מנוע דיזל ורצוי גיר ידני (כדי להגיע לצריכת סולר רצוייה).

וזה מחזיר אותך ל קסארה HDI או מגאן דיזל.

כמובן שיש עוד אופציות: פולקסוואגן גולף\ בורה TDI, סיאט טולדו (גם כן דיזל), סקודה אוקטביה TDI (חצי גמורה בתקציב שלך), אופל אסטרה (יש לבדוק תקינות של משאבת ההזרקה שהיא יקרה מאוד לתיקון).

או לוותר על אחת הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מרווחת זה עניין יחסי.

ג'אז בין המרווחות ( אולי הכי מרווחת) בקבוצת הסופר מיני.

הבעיה עם ג'אז מבחינתך זה התקציב שלך .

מסחרית בתקציב שלך זה סיכון ליפול על רכב עייף, מוזנח. בכל מיקרה ברלינגו\קנגו עם מנועים 1900 סמ"ק ללא טורבו חלשים, רועשים ולא ממש חיסכוניים (1:13 משולב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גם את הדובלו גרסת טורבו דיזל,אני אישית משיג בכביש הררי כ 16.7 לליטר.תריץ עליה חיפוש בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי

ואכן הג'אז מעל תקרת היכולת הכספית שלי לצערי

לגבי הקסארה השמועות אומרות שיש להן בלאי גבוה בשנתונים הללו

אין לי בעיה להתפשר

כמו שאמרתי

הכי חשוב מבחינתי זה החסכון בדלק והנוחות

אולי גם רכב מליסינג בתשלומים יכול לבוא בחשבון

פורסם

הקסארה דיזל ישנה מדי עבורך והיא תהייה בעלת ק"מ היסטרי שיתקזז מהר מאוד עם החיסכון בדלק.

ממליץ בהחלט על מסחרית עם מנוע חדיש (HDI ודומיו), רק שההמלצה שלי היא לקחת אותה בתשלומים דרך חברת ליסינג ולא לקנות אחת שחוקה לחלוטין מפרטי.

לפחות אלה מהליסינג מקבלות אחריות כלשהיא ותיקון של כל הנזקים על חשבון החברה - דבר שרק תחלום לקבל ברכישה מאדם פרטי.

• תוכן חדש...