Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה יפה מאוד, אהבתי את המיקום של השעונים והרמקול על הדשבורד.

עשו עבודה יפה ומקצועית.

למרות שאני חושב שזה יכול להפריע שעשו צביעה מבריקה מבקום צבע מט או איזה ציפוי של בד

יכול ליצור בעיות בנהיגה עקב סינוור מהשמש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

טוב ההתקנה היא לא שלי.

האמת שלא שאלתי את "מר בחור" מעבר לתמונות.

מה שכן אפשר להסיק שמגבר ה"טרנטולה" מחובר לסאב האוטופיה

מגבר האלפיין מחובר לסט אוטופיה 3 חלקים ולרמקול סנטר שאני אבדוק מה הוא.(אני אשאל אם קיימים רמקולים נוספים).

כמו כן מחוברים 3 קבלי מתח של 1 פארד,שעון וולטים ומד טמפרטורה של חברת סטינגר.

שלושת יחידות האודיו קונטרול כל יחידה מונו (כלומר,כל יחידה מחוברת לרמקול נפרד ) 31 ערוצים 3\1 כל אחד.

והאמת שזה עושה ניצוצות בעיניים...בקיצור מזכיר לי ימים של פעם...:-D:-D:-D

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

שלושת יחידות האודיו קונטרול כל יחידה מונו (כלומר,כל יחידה מחוברת לרמקול נפרד ) 31 ערוצים 3\1 כל אחד.

לכול זוג רמקולים? או לכול צד?

פורסם

רשום בצורה פשוטה כל יחידה(יש שם 3) מחובר לכל רמקול בנפרד כלומר לזוג אלמנטים ימין+שמאל יש 2 יחידות כאלה.

כל יחידה היא מונו.

כן מכוונים אקולייזר 31 בנדים על רמקול בעזרת RTA

השלישית אני מניח מחוברת לסנטר ,אין מולטימדייה כאן.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

הי יניב, זמנים משתנים..., היום פרוססור קטן עושה פי 20 יותר מכל הברזלים הנ"ל (EQT ושות)

למרות שגם אז היה לרוקפורד פרוססור בשם SYMETRY (אם אני לא טועה) שהכיל קרוס, אקולייזר וטיים דילי.

פורסם

ההתקנה הזו בוצעה אולי לפני 8-10 שנים .

אני עדיין מאמין במכשור האנלוגי כדבר "האמיתי" ואגב זהו חלק עיקרי מאוד (לא רק פירוק הרכב ואיטומו,ולא רק בניית קיק או פלטת פיבר לדש...)ואתה יודע על מה אני מדבר רועי...

היה נחמד לראות איזה מפגש רציני כמו שהיה בתקופתך...אולי מישהו יעשה משהו בנידון...???:lol:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

יש משהו בדבריך...אני מאלה ששומרים שבת

והמפגשים שהם לא בשבת אין הרבה ולצערי פורחים מזכרוני או שכנראה לא הכי מסתדרים.

אבל אם יהיה משהו קצת יותר מאורגן כמו נניח המפגש של הקראספורום שהיה לפני כמה שנים באשדוד או משהו בסגנון אוטופרט ז"ל שעשתה בזמנה במקום בו ישבו,סאונדFX,איה מערכות בשילוב אוטופרט גם היה ביום שישי,היה פעם אחת בחיפה משהו עם מדידות ביום שישי גם עם אוטופרט,תחרות EMMA שעשו לפני כמה שנים(וואלה מרוב שרציתי לראות הלכתי ברגל מבת ים עד לשם. (על כאלה אני מדבר)

אולי אתה תקרא לזה מפגש ילדותי כי באים לשם ילדודס ואחרים ,אבל אני חושב ששם אפשר להתקל גם במכוניות גם מעניניות.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...