Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הרכב הזה צילמתי בתוך חצר נטושה בגבעתיים

נראה ששימושה האחרון של החצר היה גן ילדים

והרכב שגגו גולח ומונח בצד שימש כמשחק

לא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר

התצורה מסחרית, לגג מחובר גגון

Dscf0009.jpg

Dscf0010.jpg

פורסם

זה הילמן, לא זוכר את הדגם... דווקא אהבתי את המכוניות האלה, ולא נראה לי שמשהו כזה שרד..

דב

את הרכב הזה צילמתי בתוך חצר נטושה בגבעתיים

נראה ששימושה האחרון של החצר היה גן ילדים

והרכב שגגו גולח ומונח בצד שימש כמשחק

לא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר

התצורה מסחרית, לגג מחובר גגון

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הסוסיתא, איפה זה? ניראית יפה! גם היא למכירה?

כמה טוב לנסע במשך השבוע עם מצלמה....

1. אלפא GTV - לא יודע איזה שנה

2.סוסיתא סטישן

3.+4 - ברנדה שנת 76 למכירה+ מס' טל'

5.רנו פואגו, אמנם שנת 83 אבל רכב שכבר לא רואים הרבה

שלכם, שטנגה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כן, פיאט 238, יו, איך הן נעלמו!

לחבר שלי בהולנד היתה כזו. הייתי שם בשנה שהטמפרטורות ירדו, לא יודע, הרבה מתחת ל- 0 (הים קפא והכל) והפיאט הזו היתה מניעה לפני שהיתה מריחה את המתנע, נוסעת 10 דקות... והמנוע היה נכבה ואי אפשר היה להניע אות בשום פנים!

החבר שלי אמר לי שמים היו קופאים איכשהו בקרבורטור, וכשהמנוע היה מתחיל להתחמם, הם היו מפשירים ותוקעים את הרכב לגמרי...

פעם גררנו אותו הביתה עם דה שוו!

סיבוב קל בראש העיין.

סיטרואן GSA שהפכה למחסן

פג"ו 404 שמסביבה צמחייה

סיטרואן CX 2200

אנא עיזרו בזיהוי הוואן שכחתי מה שמו!!!

פורסם

בבכניסה לאזור התעשייה הישן ברחובות זרוקה בחצר בית אודי 100 ירוקה סוף שנות ה-70 במצב די גרוע. בהמשך רחוב זה (לא פונים לאזור התעשייה, אלא נוסעים לכיוון שיכון סלע) בחצר בית פרטי גדול בצד שמאל, מספר אמריקאיות במצבי פירוק (דודג' דארט ועוד אחד לא מזוהה).

בחניון העליון של הכותל המערבי חונות סיטרואן GSA, רנו 5 שנת 83 ושתי וולבו 144 ישנות, כולם במצב סביר מינוס.

לפני שבועיים נצפתה בתחנת הדלק החדשה מול מושב סתריה פיאט 850 אדומה (רגילה לא קופה או ספיידר).

לאוהבי הסובארו: בבאר יעקב יש 2 סובארו 700 שנת 83 שנוסעות מידי יום, כמו כן סובארו 700 שבקושי סוחבת את עצמה (כל האוטו מלא חורים של חלודה) חונה בחניון של מפעל מבת ביהוד. הסובארו 600 הלבנה עדיין חונה בכניסה למכון ישראל בקרית-מלאכי ונראית פשוט מדהים. ולבסוף, הסובארו 4 דלתות החבוטה עדיין נמצאת במגדלי חב"ד בקרית-מלאכי (שנת 74-75 נדירה ביותר כיום) וכדאי להצילה.

הסובארו פשע הצהובה שדיווחתי עליה בעבר באשקלון, נצפתה השבוע נוסעת בגדרה ללא השלט למכירה ע"י בחור צעיר. מדובר בסובארו קופה שנת 78-79 עם ארבע פנסים קדמיים עגולים ומאחורה כיסוי משונה לפנסים האחוריים שהופך אותם לעגולים.

בחצר בית פרטי ברחובות, די צמוד לחניון של הקניון (הקרוב לרחוב הרצל) חונה פיג'ו 404 צבע טיפוסי לדגם, במצב שלם אך לא מושלם.

בקרית מלאכי, ליד מוסך מאיר, יש מוסך אחר שהעמיד על גג המוסך אקזמפלר די נדיר, סוזוקי אלטו משנות ה-80, אחת דומה גם במגרש גרוטאות הצמוד למכון ישראל (תמונה להמחשה):

DSC00017.JPG

בלוח של עיתון מקומי, מודעת מכירה לחיפושית אספנות שנת 73, למעוניין בה"פ.

השברולט הלא מזוהה ששטנגה צילם, הינה שברולט נובה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שכחתי עוד רכב מעניין, אודי קופה (אולי קוואטרו)אמצע שנות ה-80 עם מספר זר חונה בחניון צמוד למכללת הדסה בי"ם.

אגב האודי 200 האדומה מרחובות, בעלת מספר זר, נמצאת שם כבר לפחות 5 שנים וראיתי אותה נהוגה ע"י אישה סינית, אני חושד שאולי מדובר בגרסה הסינית לאודי, אולי חברת FAW, אני לא זוכר את השם.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...