Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי עוד רכב מעניין, אודי קופה (אולי קוואטרו)אמצע שנות ה-80 עם מספר זר חונה בחניון צמוד למכללת הדסה בי"ם.

אגב האודי 200 האדומה מרחובות, בעלת מספר זר, נמצאת שם כבר לפחות 5 שנים וראיתי אותה נהוגה ע"י אישה סינית, אני חושד שאולי מדובר בגרסה הסינית לאודי, אולי חברת FAW, אני לא זוכר את השם.

היא בוודאות אאודי וכמעט בוודאות 200

והיא לא נסעה כבר המון זמן...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שברולט + לא מזוהה ( חושב שזה דודג' דארט)

שלום.

האחת שברולט נובה שנת יצור72

השניה פלימונט ואליאנט שנת יצור 70

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

פורד מוסטנג מאך 1 לבנה במצב דיי מוזנך אבל נוסעת כמעט, ליד בית בפר לאומנויות בתל אביב, שכחתי את השם של הרחוב, זה רחוב קטן ליד חצר הבית הספר ליד רחוב המלך כורש.

בקרוב תמונה של הפוני, וגם פורד הפעם בריטית אין לי מושג איזה דגם אבל היא ניראת משנות ה60 המאוחרות, יש לה סימלון אחורי clasic 1.6 ברחוב העבודה פינת פרץ חיות בתל אביב (מה שבטוח היא לא פורד אנגליה,אסקורט, טאונס, והיא לא בדיוק פאר העיצוב של פורד, ובקיצור פשוט מכוערת) משמשת את הבעלים שלה בתור מחסן.

בהזדמנות אני מקווה להביא תמונות..

פורסם

לא אספנות אבל שווה לקנות:

בבוגרשוב 6 בתל אביב שירוקו GT ירוקה 82' ומוזנחת.

ועוד שאלה לותיקי הפורום- באחד הרחובות מול ככר המזרקה בתל אביב(ממש ליד בית הקולנוע) חונה כבר שנים איזה טריומף או MGB בצבע אדום לבן-שייכת לאדם מבוגר-מישהו יודע באיזה רכב מדובר??

פורסם
לא אספנות אבל שווה לקנות:

ועוד שאלה לותיקי הפורום- באחד הרחובות מול ככר המזרקה בתל אביב(ממש ליד בית הקולנוע) חונה כבר שנים איזה טריומף או MGB בצבע אדום לבן-שייכת לאדם מבוגר-מישהו יודע באיזה רכב מדובר??

טריומף הרלד

HFturbo

פורסם

בחיפה, בשכונת דניה גיפ וויליס מודל 51 למכירה ו פיאט 238 במצב לא רע (להערכתי שנת 72-74) באותה חניה ( ללא שלט למכירה)

P1010013.JPG

P1010014.JPG

P1010012.JPG

P1010015.JPG

פיאט 238.JPG

פורסם

היום בצהרים חנתה ברחוב הראשונים פינת ברודצקי בקרית חיים אופל מנטה אדומה במצב לא רע.

לא היתה לי מצלמה אבל היא נראתה כמו זאת נדמה לי.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

לפני כמה חודשים זיהיתי בבית שנעול בסורג ובריח ממש בית רפאים 2 מכוניות עתיקות בחצר שאני מתאר לעצמי שעומדות שם ללא תזוזה לפחות 20 שנים!!!!!!

אחד זה ג"יפ וויליס נראה לי לפחות שנת 48-50 והשנייה אולי קורטינה או פורד כלשהיא סטיישן נראה לי שנת 65 .

מה שמגניב שבוויליס הסמלים בחזית עדיין שלמים!

התמונה צולמה הערב אני אנסה לצלם ביום מיותר קרוב פשוט שיקשקתי לטפס על החומה ולצלם , כמו שתיארתי בית רפאים!!

אנא עיזרו בזיהוי הסטיישן!!

אורן

וויליס.jpg

ישן 1 .jpg

רכב ישן.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הפורד היא פורד טאונוס מסחרית, לפי המספר היא שנת 66 (נראה לי)

הרכב לא עבר טסט לפחות משנת 1989 (אז הוחלפו הלוחיות ללוחיות זוהרות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היום בצהרים חנתה ברחוב הראשונים פינת ברודצקי בקרית חיים אופל מנטה אדומה במצב לא רע.

לא היתה לי מצלמה אבל היא נראתה כמו זאת נדמה לי.

המנטה של XXX. היא גם 1200 סמ"ק כמו שלי, יש עליה טיפה שיפורים (הצתה, קרבורטור וכו'). אני מכיר את הבעלים, הוא בחיים לא ימכור ...

אני לא ראיתי מקרוב את הרכב אבל אני יודע שחיצונית היא לא מושלמת אבל בכל שאר האספקטים היא שמורה כמו שצריך (והיא גם נוסעת חזק ויפה ביחס למקור) ...

אבל בכל מקרה תודה על העדכון, אני אשמח לקבל עדכונים על מנטות נוספות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הפורד היא פורד טאונוס מסחרית, לפי המספר היא שנת 66 (נראה לי)

הרכב לא עבר טסט לפחות משנת 1989 (אז הוחלפו הלוחיות ללוחיות זוהרות)

כמו שאמרתי, גם לפי מצב הביית אני מתאר שהמכוניות עומדות אפילו 25 שנה!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
ראיתי אותה היום, זאת שירוקו GT2 (שנת 90+-), דווקא לא נראית כל כך מוזנחת.

מושלמת למי שמחפש קוראדו, ואין לו כסף...

No worries 8)

פורסם
לפני כמה חודשים זיהיתי בבית שנעול בסורג ובריח ממש בית רפאים 2 מכוניות עתיקות בחצר שאני מתאר לעצמי שעומדות שם ללא תזוזה לפחות 20 שנים!!!!!!

אחד זה ג"יפ וויליס נראה לי לפחות שנת 48-50 והשנייה אולי קורטינה או פורד כלשהיא סטיישן נראה לי שנת 65 .

מה שמגניב שבוויליס הסמלים בחזית עדיין שלמים!

התמונה צולמה הערב אני אנסה לצלם ביום מיותר קרוב פשוט שיקשקתי לטפס על החומה ולצלם , כמו שתיארתי בית רפאים!!

אנא עיזרו בזיהוי הסטיישן!!

אורן

עומדות בפ"ת ברחוב גורדון פעם שאלתי ואמרו שזה שייך למישהו שהשאיר את הכל לבן שלו לא בעיה למצאו את הבעלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...