Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו R2

Simply Nuts
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום תשומת ליבי הוסבה למודעת מכירה של סובארו R2.

אני חושב שזה הדגם היחיד מבין דגמי סובארו שהגיעו לארץ ש"לוטה בערפל", לא שמעתי איזכור שלו באף שרשור, אין תמונות, לא ידוע על אספן המחזיק אחת ובגדול הוא פשוט נשכח.

במודעה ביד 2 מדובר יותר על שלד של דינוזאור מאשר מכונית, גם לא ידוע אם יש לה רשיונות או מי הבעלים.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=187575&Code=647f8af536e9e2f019df9412527eec56

הלוואי יבוא מישהו כמו אריה שיעשה קסם ויקח אותה כמו שהוא לקח איזטה ממצב של עציץ ועשה ממנה רכב תצוגה.

אני לא מאמין שנשארו עוד כאלה, אשמח אם משיהו (חן?) יתן איזה "הספד" לרכב החמוד הזה לפני שהוא חוזר להישכח שוב.

44.7%20subaru%20R-2.04.jpg

44.7%20subaru%20R%20pack.03.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לפני כ 23 שנה הייתי בעלים של אחת שכזו צבע כימעט זהה תפוז קניתי אותה מיד 1 הרכב היה בעל 80 אלף קילומטר עשה 1/24 המנוע היה 2 פעימות קירור אויר בעל מיכל שמן 2 פעימות וקרבורטור שמערבב את השמן והבנזין , נפח המנוע היה 365 ס"מק הרכב היה בבעלותי כ 4-5 שנים ,לפי זיכרוני הדגם הזה היה בעל גג סגור בלבד ולא נימכר בגירסת גג פתוח כמו במודעה ביד 2 לצערי מהתמונות במודעה הנני בטוח שישנה אפשרות להחזיר את הרכב למצב נסיעה ,במידה וימצא רכב תורם איברים יתכן ויוכלו לעשות משניהם רכב 1

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אולי הוא משקה אותו מדי פעם בתקווה שיצמח לו עץ עם סובארו כאלה. :-o

תודה "איש שטח" על המידע.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

רכב גמור לגמרי, יותר שווה בשביל הבעלים למכור אותו בחלקים באיביי, שם יש מחסור גדול בחלקים לסובארו קלאסיות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

המודעה ביד 2 נראת מוזרה לגמרי!!! איך הוא לא יודע בעלים? או מספר או משהו?

אבא שלי אומר שהגיעו כמה רכבים בודדים של R2! (הוא אפילו לא זכר מזה עד שהוא ראה תמונה!)

בכל מקרה לפני שנה וחצי בערך חיפשתי אחת כזאת לפרוייקט יצר איתי איזה ערבי?ו ואמר לי שיש לו אחת שחורה! אבל נחשו מה?? אותו סיפור! אין כמובן ניירות והוא לא יודע מי הבעלים! ולא יודע איזה שנה הרכב אפילו, אז אמרתי לו שאם אין ניירות אני לא מעוניין ןלצערי לא שמרתי את המספר שלו אחרת הייתי מפרסם אותו פה! למרות שהוא אמר שהרכב שלו בצבע שחור אני בספק אם לא מדובר אותה אחת!

ולאיש שטח אתה יודע מה עלה בגורלה של הR2 שלך?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

שמעתי לא מזמן על השחורה שאתה מדבר עליה, זאת לא אותה אחת, ממה שהבנתי היא כנראה 360.

עפ"י יפנאוטו, בשנת 69 הגיעו לארץ 200 סובארו 360 ובשנת 71 הגיעו 1200 FF1, ככה שמספר המכוניות מסוג R2 שהגיעו לארץ נע כנראה בין המספרים האלה (לשנה כמובן, אין לי מושג כמה שנים שיווקו אותה כאן).

קרדיט לחבר הפורום אלעדי על מציאת התמונות:

attachment.php?attachmentid=4605&d=1304774334

attachment.php?attachmentid=4606&d=1304774334

ארז

פורסם
המודעה ביד 2 נראת מוזרה לגמרי!!! איך הוא לא יודע בעלים? או מספר או משהו?

אבא שלי אומר שהגיעו כמה רכבים בודדים של R2! (הוא אפילו לא זכר מזה עד שהוא ראה תמונה!)

בכל מקרה לפני שנה וחצי בערך חיפשתי אחת כזאת לפרוייקט יצר איתי איזה ערבי?ו ואמר לי שיש לו אחת שחורה! אבל נחשו מה?? אותו סיפור! אין כמובן ניירות והוא לא יודע מי הבעלים! ולא יודע איזה שנה הרכב אפילו, אז אמרתי לו שאם אין ניירות אני לא מעוניין ןלצערי לא שמרתי את המספר שלו אחרת הייתי מפרסם אותו פה! למרות שהוא אמר שהרכב שלו בצבע שחור אני בספק אם לא מדובר אותה אחת!

ולאיש שטח אתה יודע מה עלה בגורלה של הR2 שלך?

אצלי היא היתה בתקופת השרות הצבאי ונהנתי מכל רגע איתה , שלי ניקנתה על ידי סטודנט היא היתה מודל 72 לאחר מכן אין לי מושג מה קרה לה .

פורסם

ה-R2 לא היתה מחזה נדיר בכבישי הארץ בשנות ה-70 הערכתי שהגיעו כמה מאות בשנים 71 -72

ב-73 היא הוחלפה ע"י המיני סובארו עם מנוע 500 אח"כ 600 ולבסוף 700

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי יש אחת ששרדה לפחות עד לפני 6 שנים נידמה לי שהיתה מוצגת ברחוב המסגר בסוכנות סובארו , נכון להיום אני לא בטוח הרבה שנים לא הסתובבתי שם .

חבל שמהדגם הזה לא שרד אף רכב ( במצב נסיעה ) וכולם (בארץ) נכחדו .

פורסם
לדעתי יש אחת ששרדה לפחות עד לפני 6 שנים נידמה לי שהיתה מוצגת ברחוב המסגר בסוכנות סובארו , נכון להיום אני לא בטוח הרבה שנים לא הסתובבתי שם .

הסובארו שהייתה בתצוגה היא הרקס 600 (דגם אחרי) שגם הוא מאוד נדיר וידוע לי על 2 ששרדו (אחת בעולם תצוגה ועוד אחת אצל אספן)

דיברו על הסובארו הזאת פעם בפורום ויש לי גם תמונה של החמודה ששמרתי.

סובטרו יפה.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
שמעתי לא מזמן על השחורה שאתה מדבר עליה, זאת לא אותה אחת, ממה שהבנתי היא כנראה 360.

עפ"י יפנאוטו, בשנת 69 הגיעו לארץ 200 סובארו 360 ובשנת 71 הגיעו 1200 FF1, ככה שמספר המכוניות מסוג R2 שהגיעו לארץ נע כנראה בין המספרים האלה (לשנה כמובן, אין לי מושג כמה שנים שיווקו אותה כאן).

קרדיט לחבר הפורום אלעדי על מציאת התמונות:

attachment.php?attachmentid=4605&d=1304774334

attachment.php?attachmentid=4606&d=1304774334

יודע לך משהו על השחורה ומה הסיפור איתה? ונוזל לי ריר מהפה מהתמונות אלה של הR2 הלבנה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

לא ידוע לי הרבה על השחורה, רק שהיא נמצאת בדרום ושיש בעיה עם הרישיונות.

ארז

• תוכן חדש...