Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שולם עלייכם.

נניח ונפלו לידי זוג של JBL GTO 402, ונניח שאנ מעוניין להשתמש במידים שלהם החל מסביבות ה 300Hz.

http://www.jbl.com/resources/Brands/jbl/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/GTO963%20om.PDF

הם מוצהרים, אגב, החל מ 85Hz.

מהו הנפח המינימלי המומלץ כדי שיעבדו כמו שצריך?

מתחדשת*

פורסם

קשה מאוד להשיג נתוני T\S על רמקולים קואקסיאליים. אם היו נתונים כאלה ניתן היה לחשב בקלות את הנפח הממולץ.

עדיין, לדעתי יצרני הרמקולים מכוונים את הרמקולים לשימוש כ FREE AIR או חלל אינסופי, ומנסיוני עם ה 4" של פיוניר זה עובד לא רע.

בכל זאת, אם הייתי צריך להמר על נפח זה היה משהו בין ליטר לשלושה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסוי וטעייה :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לכמה חברים מהצפון את המכשיר WT, אתה יכול להיפגש איתם ולהוציא נתונים מדוייקים של הרמקול.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רומם

תיקח בקבוק ליטר וחצי - תביט בגודל של הדבר הזה... אתה תבין שלמצוא נפח תא אחורי למידריינג' 3 עד 4 אינטש בתוך רכב שהוא יותר מ1.5 ליטר זה קצת מאתגר...

הייתי מנסה בתור התחלה ללכת על נפח קטן בין ליטר לליטר וחצי בלי להתברבר יותר מידי - בשביל 300 הרץ אני נוטה להאמין שזה יספיק לך.

מה גם - שיש סיכוי גדול מאוד שנקודת חיתוך בין 600 ל 900 הרץ בכלל תשמע לך הרבה יותר טוב ואז זה כבר אובר קיל.

אם תביט במדיסאונד ותריץ חיפוש לrear chamber אני לא חושב שאתה תמצא אחד יותר גדול מ1.7 ליטר... רמז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי צודק. מאוד קשה לדחוף ליטר-שניים-שלושה בדשבורד, בטח אם לא רוצים להתעסק עם בניות פיבר.

פתרון שלדעתי יהיה טוב מספיק הוא (בהנחה שיש לך עומק) לרכוש גליל קרטון כמו של פרינגלס שישמש כתיבת תהודה. רמקול 4" שחתוך מספיק גבוה לא מייצר לחץ אוויר חזק כל כך ולכן גם גליל קרטון עבה יהיה פתרון מספיק טוב.

איתמר.

• תוכן חדש...