Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שאלה לי אליכם.

נסיוני בטיפולים\מוסכים ממש אפסי, אימי היקרה צריכה להכניס את המאזדה 3 05 שלה לטיפול, הרכב לא עבר טיפול משהו כמו שנה וחצי (אם לא יותר), 30K עברו מהטיפול האחרון, הברקסים צווחים, מים ירוקים מתחת למינימום, מדיד השמן מראה רק נקודה אחת התחתונה מתוך שתיים, חצי מיכל שמן הגה וכו'.

לפי הפירוט פחות או יותר כמה אתם מעריכים שיעלה לה טיפול?, זה חשוב כדי שנדע אם להכניס עכשיו או עוד שבוע אחרי העשירי המיוחל.

תודה רבה.

נ.ב

כמו כן אין לנו מוסך קבוע, כך שאם יש המלצה למוסך באיזור אשקלון\אשדוד, יתקבל בברכה, מורשה\מרכזי או כל מוסך מתמחה אחר.

פורסם

במוסך מורשה יבואן יש מצב שתגיע ל 2500 - 3000 ש"ח , טיפל למאזדה הוא כל 15000 ק"מ או כל שנה ולא כל 30000 ק"מ.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תודה רבה על התשובה, הטיפול האחרון בוצע ב120K וכלל החלפת שמנים ואטם כלשהו.

אשמח להמלצה על מוסך באזור שלי.

אני מודע לזמנים שטיפול צריך להתבצע, פשוט הרכב סבל מהזנחה.

פורסם

30 אלף בלי טיפול זה לא טוב.. בקשר למוסך אני יכול להמליץ לך על מוסך "כפיר" מזדה פורד. מחירים סבירים, עבודה איכותית, ואחלה שירות. אני אישית עובד שם. ואני לא ממליץ רק בגלל שאני עובד שם.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם בא לך לפנק ת'רכב אז גש לאחד מהמורשי יבואן לטיפול איכותי לדגם שלך.

אם אתה עושה זאת על מנת לסיים את הפרק הזה אז גש לאוטו דיפו {מוסך} שם תצא בנזק מקסימלי של 1500 כולל ברקסים וצלחות

במורשה זה יצא באיזור ה2200 לערך.

אני מדבר על פילטר שמן,דלק ואויר. שמן 5-40 איכותי(מוביל1} מים ירוקים פלאגים ברקסים {רפידות וצלחות} וכמובן עבודה.

אגב קח בחשבון שבאוטודיפו החלקים הם לא מקוריים אך ברמה סבירה עד בינונית.

• תוכן חדש...