Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי המון שאלות לשאול והמון חומר שאני רוצה להבין, אך מה שלמדתי בפורום ושעזר לי גם בזמן אחרון בחיים, זה ללכת פרה פרה.

קודם כל אני רוצה לשאול את השאלה הבאה:

אני מחפש עוצמה שלא תגרע הרבה מהאיכות.

ברשותי סובאו B4 שנת 2000, והשאלה החשובה והכי רלוונטית שאני רוצה להתמקד בא עכשיו היא איך לעבוד?

1)האם לקנות סט קומפוננט איכותי וחזק? ואז אני אעבוד בצורה אקטיבית/בגישור+עבודה של סבוופר.

2)לרכוש סט קדמי טוב, לשים עוד סט בדלתות האחרויות ולעהמשיך לעבוד עם 2 סטים ועבודה של סאבוופר?

כיום מה שהיה לי ברכב (פיאט בראבה) הוא הסט אפ הבא:

פיוניר 5250

מורל טמפו מקדימה

סט 6/9 די עלוב פיוניר 3WAY

רוקפורד R3004

רוקפורד P3001 (מונובלוק)

P3 בתיבה פתוחה 94 ליטר.

את הסאונד אצלי ברכב אני די אהבתי, למרות שעכשיו אני רואה את עצמי כמבין הרבה יותר מאז שהתקנתי את המערכת (זאת אכן מערכת ראשונה, אני עדיין לא התגייסתי :-D ) כמו שאמרתי די אהבתי את הסאונד. אבל אין מה לעשות, היה חסר לי הרבה כוח.

אמנם פחות כוח מהאבוופר, אלה הסאונד מהרמקולים לא הספיק לי. ולשם כך אני מצפה לתשובה שתספק אותי, באיזה צורה לעבוד? איזו צורה תתן לי עוד עצמה?

התכנון היה להשתדרג למורל היבריד או היי אנרגי' (שתכננתי לשמוע במפגש הקרוב), או לשדרג למורל דוטק מקדימה ולשים את הטמפו בדלתות האחוריות (זאת אומרת האופציה השניה.

אם זה ברור שגם יבוא שידרוג של המגבר. יכול להיות שהמגבר הוא בעצם הגורם לבעיה של חוסר עוצמה (ה4 ערוצים)?

פורסם

אם חסר לך עוצמה,אז אין ספק שאתה צריך לשדר את ההגברה שלך(בגלל זה מראש יעצנו לך לקנות מגבר חזק יותר מהR3004).

אם האהבת את הטמפו אז אתה יכול להשתדרג בדוטק או הייבריד(למרות לפי מה שהבנתי מאנשים פה,שההייבריד קצת יוצא דופן בגוון שלו מאשר הסטים האחרים של מורל).

או שבכלל תלך על גוון סאונד אחר,זה תבדוק כבר במפגש.

לפי דעתי אין לך טעם לקפוץ לעבודה אקטיבית,זה ידרוש ממך: ידע,עוד ערוצי הגבר,HU עם קרוס אקטיבי/פרוססור/קרוס אקטיבי חיצוני,חיווט נוסף ועוד.

בשיפוצים...

פורסם

הבנתי, אז לעבור לאקטיבי זו לא אופציה.

מה אתה אומר על השאלה שלי לגבי רמקוליים אחוריים?

אני אצטרך אותם או שאני אוכל לוותר עליהם?

פורסם

לא הייתי ממהר להחליף את הטמפו.

כפי שגיל אמר, המגבר שלך הוא די חלש ומאוד לא איכותי, אני חושב שלטמפו ראוי מגבר טוב יותר, קל וחומר אם תשדרג את הקומפוננט.

מכיוון שאתה מחפש עוצמה, הייתי שוקל סט קדמי חזק בצירוף מגבר חזק ואיכותי.

אך תתחיל מהמגבר, הטמפו יכול לתת עוד הרבה יותר עם מגבר ראוי (ובידוד, וזווית, וטיפה שפצורים בקרוס :) ).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...