Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי סובארו b4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כרגע חדש בפורום ואני צריך התייעצות קטנה. יש לי פולקסווגן פאסאט שנת 2006 מנוע 2.0fsi והאוטו הולך כל רגע לשפוך גיר.

בקיצור ההורים שלי רוצים להחליף את האוטו לסובארו b4 שנת 2007 מנוע 2.0 165 כוח סוס.

צריך התייעצות לגבי הb4 מפרט טכני של הרכב,תוספות וכל מיני . ודרך אגב זה הדגם R.

תודה לכל העוזרים והמשך יום טוב!

פורסם

אני מאמין שמנוע FSI של פאסאט יהיה חסכוני יותר מזה של הסובארו מהדגם הספציפי שתיארת.

תיקח בחשבון שהסובארו הספציפית הזו מכויילת לנהיגה ספורטיבית יותר מאשר נהיגה של נינוחות - אם זו חבילת אבזור של צמיגים עם חתך נמוך וג'אנט 17 תיקח בחשבון שנוחות זה לא הדגש ברכב הזה.

התנהגות כביש מצויינת - AWD היגוי ואחיזה אין הרבה לאמר אתה תהנה מהרכב.

כמו שזה נשמע לי - הפאסאט מעולה וזה רכב נהדר, למה לא לשפץ פשוט את הגיר?

תודה באמת - בא לכם לחדש... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מאמין שמנוע FSI של פאסאט יהיה חסכוני יותר מזה של הסובארו מהדגם הספציפי שתיארת.

תיקח בחשבון שהסובארו הספציפית הזו מכויילת לנהיגה ספורטיבית יותר מאשר נהיגה של נינוחות - אם זו חבילת אבזור של צמיגים עם חתך נמוך וג'אנט 17 תיקח בחשבון שנוחות זה לא הדגש ברכב הזה.

כמו שזה נשמע לי - הפאסאט מעולה וזה רכב נהדר, למה לא לשפץ פשוט את הגיר?

אולי הוא הגיע למסקנה שהגיר לא אמין?

הרי ידוע שהגירים האוטומטים של הפאסאט לפני הDSG לא אמינים בלשון המעטה (ותוסיף לזה מחיר שיפוץ יקר, פולקסווגן אמרנו)

ויש לך תשובה למה לא פאסאט.

ול-orellazimi

אתה מודע לעובדה שאם התפוצץ לך צמיג אחד ב-B4, אתה צריך להחליף את כולם אחרת זה פוגע במערכת ה-4*4?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
אולי הוא הגיע למסקנה שהגיר לא אמין?

הרי ידוע שהגירים האוטומטים של הפאסאט לפני הDSG לא אמינים בלשון המעטה (ותוסיף לזה מחיר שיפוץ יקר, פולקסווגן אמרנו)

ויש לך תשובה למה לא פאסאט.

ול-orellazimi

אתה מודע לעובדה שאם התפוצץ לך צמיג אחד ב-B4, אתה צריך להחליף את כולם אחרת זה פוגע במערכת ה-4*4?

אתה בטוח שיש להחליף את כל ה-4?

לא רק את הקדמיים או האחוריים (היכן שהלך הצמיג)?

פורסם
שלום לכולם!

אני כרגע חדש בפורום ואני צריך התייעצות קטנה. יש לי פולקסווגן פאסאט שנת 2006 מנוע 2.0fsi והאוטו הולך כל רגע לשפוך גיר.

בקיצור ההורים שלי רוצים להחליף את האוטו לסובארו b4 שנת 2007 מנוע 2.0 165 כוח סוס.

צריך התייעצות לגבי הb4 מפרט טכני של הרכב,תוספות וכל מיני . ודרך אגב זה הדגם R.

תודה לכל העוזרים והמשך יום טוב!

לשאלתך:

B4 2.0R מודל 2007:

אורך 4,665 מ"מ, רוחב 1,730 מ"מ, גובה 1,425 מ"מ בסיס גלגלים 2,670 מ"מ

-הספק 165 כ"ס מומנט 19.1 קג"מ.

-תאוצה 0-100 קמ"ש (גיר אוטומט) 11.4 שניות.

-מהירות מרבית 201 קמ"ש

-מפרט האבזור של דגם R לשנת 2007 כולל 4 כריות אויר, מערכת הנעה כפולה, בקרת אקלים דיגיטאלית דו אזורית, בקרת שיוט, חישוקי אלומיניום 17" פנסי ערפל קדמיים, מערכת שמע מקורית הכוללת 6 רמקולים ומחליף 6 דיסקים מובנה בקונסולה.

-מדובר על רכב מהנה מאוד לנהיגה המשלבת התנהגות בכביש מצוינת לצד רמת רכות נסיעה גבוהה למדי. הרכב יחסית זריז. דור 4 למשפחת הלאגסי (B4) נחשב למוצלח ומבוקש מאוד.

מקווה שעזרתי,

אייל מסובארו

פורסם
אתה בטוח שיש להחליף את כל ה-4?

לא רק את הקדמיים או האחוריים (היכן שהלך הצמיג)?

לא חייב, במידה ואתה מוצא צמיג באותה מידת שחיקה ואותו דגם אז אין בעיה כזו.

וממתי צמיג סתם ככה מתפוצץ? במיוחד אם הוא חדש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כנראה שלא נסעת ברכב,נוחות הנסיעה טובה מאוד(בוודאי שביחס ליפניות ואחת הטובות בקבוצה)למרות הצמיגים הרחבים.

הגה סביר,אחיזה מעולה,בידוד רעשים טוב.

הרכב לא מרגיש כמו רכב עם 165 כ״ס.

לא מספיק מרווחת מקדימה ועוד יותר מאחורה.

לצערי עדיין יש פה ושם את הקמצנות היפנית של פעם כמו:תאורה פנים רכב ומערכת סטריאו ברמה נמוכה,ועוד כמה דברים קטנים ומעצבנים כמו שאין מוטות הידראולים בבגז׳ ובמכסה מנוע,חלון אוטומטי רק לנהג.

בסה״כ רכב טוב עם ערך מוסף בדמות הנעה כפולה,והתנהגות כביש טובה.

צריכת דלק מעט פחות טובה מהמתחרות(בין 9 ל-10 במשולב)

turboy

פורסם
לא חייב, במידה ואתה מוצא צמיג באותה מידת שחיקה ואותו דגם אז אין בעיה כזו.

וממתי צמיג סתם ככה מתפוצץ? במיוחד אם הוא חדש

פשוט קרה מקרה שהיה בצמיג פנצ'ר רציני שלא ניתן לתיקון (B4 של חבר).

השאלה שלי: במקרה כזה, כאשר כבר רוצים להחליף את הצמיג, האם יש להחליף את כל הרביעיה או רק אז זוג הקדמיים או האחוריים?

• תוכן חדש...