Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן פרימרה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

אני מעוניין לרכוש ניסאן פרימרה 2007, 2000 סמ"ק, גיר רציף, יד 2 במחיר של 62000 ש"ח. דיברתי עם הבעלים והוא אומר לי שהרכב בסה"כ אמין מאוד, עד עכשיו לדבריו לא היו בעיות איתו. מבחינת צריכת דלק הוא עושה 10 ק"מ לליטר שזה סבבה ביחס למנוע שמורכב עליו(כנראה בזכות התיבה הרציפה). קראתי באינטרט שהטיפולים שלו מאוד יקרים וזה מה שמבאס אותי כי זה לא אוטו מחברה וכמובן שאין עליו אחריות. אולי מישהו יכול להמליץ לי או להפך להוריד אותי מהדגם הזה. אולי למישהו יש המלצה אחרת? תגובות יתקבלו בברכה.. :-D

נ.ב

חשבתי להתקין לו מע' גפ"מ ולהפוך אותו לעוד יותר חסכוני...

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אני חושב שבסך הכל די סיכמת את הכל כמו שצריך. הפרימרה היא מכונית שנותנת תמורה מעולה לכסף, אבל כמו לא מעט מכוניות בקטגוריה הזאת היא לא ממש זולה לאחזקה. בין היתר זה בגלל שהרכב הזה לא נמכר בארץ בכמויות גדולות ואין הרבה חלפים תחליפיים בשוק, אבל גם בגלל שמדובר ברכב לא פשוט מבחינה טכנית. בסך הכל המכונית אמינה וצריכת הדלק שלה באמת טובה יחסית לקטגוריה הזאת.

לגבי מערכת גז חוששני שאני לא יכול לעזור לך.

פורסם

אחת הבעיות בניסן ומה שגרם אפילו להשבתה של כאלו היא הגיר הרציף, שעלות שיפוצו גבוה מאוד והידע לשיפוצו ידוע למעטים בלבד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בקיצר לפי מה שאני מבין שאם אני לא רוצה להוציא 62000 ש"ח על מכונית ואח"כ להשאיר סכום דומה במוסך עדיף להישמר מלהתקרב אליה. תודה לכל המגיבים.. אם יש עוד משהו למישהו להוסיף, אני ישמח... :roll:

Nissan Note Acenta 2011

• תוכן חדש...