Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך כמו בפרסומת ליונדאי I10 , רק בכוון ההפוך. נסעתי עם פונטו גרנדה ידנית מאילת עד הבית בכפר ורדים כשתדלקתי רק פעם אחת באילת. זה כלל גם כמה גיחות די ארוכות לכל מיני שמורות בדרך. לא בדקתי כמה קילומטרים.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פאביה 1.2TSI ידנית - מיכל של 45 ליטר - נסועה של 730 ק"מ.

יטי 1.2TSI ידנית - מיכל של 60 ליטר - נסועה של 900 ק"מ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רנו מגאן RS קאפ-----8000 קמ עד עכשיו= 9 קמ לליטר ממוצע מיום הקנייה ע"פ מחשב הדרך וזה כולל נסיעות מכל הסוגים לרבות נסיעות אטרף לחרמון,פקקים עם מזגן,נסיעה רגועה וכו.

מיכל 60 ליטר ולרוב עד הנורה עושה 500-500+ קמ לטנק.

הטוב ביותר-19 קמ לליטר בכביש מהיר , הכי גרוע 6 קמ לליטר בעליות לרמת הגולן בשגעון.

פורסם

520 ק"מ על מיכל של 45 (נכנסו 37 ליטר בתדלוק).

כמעט שנטו נסיעה בינעירונית.

איביזה FR 1.8T.

מצד שני היה לי גם שבוע (כיפי ביותר :)) שעשיתי בו 280 ק"מ על 39 ליטר.

פורסם

בניו זילנד עשיתי 750 ק"מ על מיכל אחד של 52 ל' עם ניסאן ווינגרואד 1.5 (מצד שני שם אין תנועה ורמזורים...עליות וסיבובים לא חסר :))

בארץ עם הסיוויק לא עברתי עדיין את ה500 :\

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בערך כמו בפרסומת ליונדאי I10

אני רוצה יום אחד לעשות את הנסיעה הזו, על מיכל דלק אחד, עם רכב "נורמלי" ולא רכב קטן וחסכוני.

אני נוהג בפורד פוקוס 20001 אוט', שלא יודעה כחסכונית, אבל זה נראה לי אפשרי.

כבר יצא לי להגיע ל550 ק"מ ממיכל פול עד שהנורה נדלקת, וזאת כש200 מהם היו בנסיעות הלוך ושוב בין רמת גן להרצליה.

אם ניקח בחשבון שמקריית שמונה לר"ג זה 180 ק"מ, ומת"א לאילת זה 360 ק"מ, הרי שלדעתי זה אפשרי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

530 ק"מ מאזדה 2 ב90% של נסיעות בין עירוניות בהן לא עברתי את ה90 קמ"ש (למעט עקיפות). נבדק 3 פעמים עד כה (למי יש סבלנות לנסוע 90 כל הדרך).

מיכל מלא ע"פ ספר רכב 42 ליטר, בתדלוק יצא 33.

פורסם
אחלה שרשור, יצירתי במיוחד.

מסתבר שהפוקוס שלי שעושה ממוצע 1-10/12 עירוני/ בין עירוני, היא כנראה אחת מצרכניות הדלק הכבדות ביותר שבנמצא...:lol:

נו באמת, כנראה שמחירי הדלק עלו לשחקים, ואנשים נוסעים כבר על האדים, כנראה חלק מהם חודרים לחלל הרכב והם נושמים אותם ומדמיינים תוצאות הזויות לחלוטין:lol::lol::lol:...

או זה או שהקשר בין מדידה נכונה לתוצאות פה בחלק גדול מהפוסט, הוא מקרי בהחלט.

+1

רוב הדיווחים בשרשור הזה פשוט מנותקים מהמציאות, כנראה שעקב מחירי הדלק הגבוהים אנשים התחילו לחיות בהדחקה שזה בעצם לא כ"כ נורא כי הרכב "חסכוני".

מה שמחזיר אותנו לכותרת של השרשור - בד"כ מי שמתרברב שיש לו הכי ארוך בעצם יש לו הכי קצר :)

• תוכן חדש...