Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיון הרשמי ל'שברולט ספארק'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

הדיון הקודם שפתחתי בנושא ננעל, והוא בעל 29 עמודים. הדיון החדש שלפניכם נוצר כדי לספק הזדמנות לכל מי שרכש את הרכב, להמשיך לחוות בו את רשמיו (כל מי ששלח לי שאלות פרטיות בנושא, יופנה לכאן כדי שהעניין יהיה נחלת כולם).

197000_10150115981475995_650865994_6861935_1697041_n.jpg

קודם כל, אני רוצה להודות לכולם שתרמו מניסיונם, והפכו גם דביל שכמוני למבין משהו ברכבים ובאחזקתם. המידע עזר לי ועדיין עוזר לי (ואני מניח שגם לאחרים).

כתוצאה מאותה עזרה, למשל, רכשתי שמפו ו-וואקס לרכב (נדמה לי או שהוואקס גם גורם לדחיית לכלוך ואבק?). פסלתי כיסוי הגנה לרכב מאחר שזו טרחה להסיר ולכסות כל פעם, ותמיד קיימת אפשרות של גנבה, בפרט אם מדובר בכיסוי איכותי - ואני נוטה לא להתפשר.

קניתי גם סוכך הגנה מהשמש לזמני חנייה לשמשה הקדמית, אך לצערי לא מצאתי כאלה שמתאימים לשמשה האחורית והחלונות הצדיים (האם קיים עסק שמכין כאלה לפי מדידה? אני רוצה כאלה קבועים לחלונות האחוריים).

בנוסף, הזמנתי כיסוי עור של 'באפלו' למושבים. זה כהכנה לפני הקיץ - למנוע ספיגת זיעה במושבים, וגם כדי להגן מכל לכלוך או נוזלים אחרים. הזמנתי ב'אוטו-דיפו' ונאמר לי שלא אוכל להתקין לבד ולכן גבו ממני עוד 200 ש"ח על ההתקנה (האם זה נכון?).

בנוסף, נאמר לי שמדובר בעור אמתי, למרות ששיטוט באינטרנט העלה שזה פשוט לא קיים, מדובר בדמוי עור (עור אמתי גם יעלה אלפי ש"ח, לא?). אז שאלתי: הכיסויים דמויי העור של החברה הזו ('בפאלו'), מספיק איכותיים? הם יהיו עמידים לאורך זמן, גם בעונות קיץ חמים במיוחד? האם זה נכון שהישבן ישרוף לי עליהם בימי הקיץ הלוהטים? laughing-smiley-001.gif

חגגתי יום הולדת ב-15 באפריל, אז אחותי פינקה אותי (או את 'ספארקי', אני לא בטוח Cool.gif) בתרסיס בישום לרכב, וכיסוי הגה. את הכיסוי החזרתי לטובת כיסוי מעור שטרם הגיע (אני אשלם את ההפרש!).

עכשיו, השלב הבא יהיה זה: ציפוי נגד שריטות. יקר מאוד, זה 600 ש"ח למטר, לכן לא כל אחד מכסה את כל הרכב שלו, אלא רק מקומות מועדים לפורענות. הייתה על זה כתבה בטלוויזיה, הוא יעיל מאוד (גם ניסיון מכוון לשרוט עם מפתח, צלח את המבחן).

לפני מס' ימים חניתי במדרון תלול, וכשחזרתי לרכב התקשיתי לבצע זינוק בעלייה, הרכב הידרדר ונותר פחות ממטר עד להתנגשות ברכב שחנה מאחור (חשבתי שאני מבלה שם את הלילה, עד שהנהג של הרכב ההוא יואיל להעיף משם את רכבו). לבסוף אזרתי אומץ והצלחתי לבצע זאת ללא הידרדרות. עדיין, העניין תסכל אותי, לכן אתמול נסעתי למשרד הרישוי בחולון לאחר שעות הפעילות, יש שם רמפה שנבנתה במיוחד לצורך תרגול של זינוקים בעלייה. אז לאחר תרגול קצר, העניין הובן (ואני מתבייש לומר שעד לאותו רגע לא ידעתי שניתן לבצע זינוק בעלייה ברברס, המורה נהיגה אף פעם לא התייחס לאפשרות הזאת eek2.gif).

עוד 5 ימים מסתיימת לי תקופת המלווה, וסוף-סוף אוכל ליהנות ממנו, לא רק בהיבט הנהיגה, אלא מתוך היבט של סיפוק צרכים. לקראת המועד הזה אני מוכרח לציין שהנהיגה שלי הרבה יותר בטוחה וזורמת, וכתוצאה מכך אני נהנה אף יותר מהרכב.

וכמחווה לידידה שלי שגם כן קיבלה את ה'ספארק' בסוף שבוע שעבר, הנה תמונה שלה (של המכונית!) עם שאר מכוניות בני המשפחה, טויוטה ומיצובישי (הן נראות משוחחות ביניהן, בטח על מחירי הדלק הגואים):

208285_1947609578066_1477377138_32238561_8293907_n.jpg

פורסם

מנהלים הצילו, זה מתחיל שוב...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

החיסכון בצריכת הדלק הופנה לבזבוז במקום אחר :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
Guest רונן יצחק
פורסם
איך דיון על שברולט ספארק הצליח להגיע ל29 עמודים? :shock:

יש לה קסם אישי 8)

פורסם

קודם זה, אחר כך זה, ועכשיו עוד דיון?

דחילאק, מספיק. אני חושב שהפורום הזה אכל מספיק ספארק שיספיק לכל החיים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמעו חבר׳ה, אם זה כל כך מפריע למהלך החיים התקינים שלכם אל תיכנסו ואל תקראו ואל תתענינו, מה הבעיה שלכם. אם השרשור עוזר לאותם רוכשים בגיבוש החלטות הרי הפורום מצדיק את קיומו. יש פה מנהלים ושהם יחליטומה לעשות. בקיצור הלכתי לברך על הלחם:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

Guest רונן יצחק
פורסם

חבר'ה, זה לא סובלני ולא מנומס (ככה אתם גם בכבישים?), זה הכבוד שלכם להשקעה הזו? זה מביש. אני מאחל לכם שאלה תהיינה הצרות שלכם בחיים, אבל בינתיים, תנו אפשרות ביטוי גם לאלה שרכשו את המכונית ומעוניינים להמשיך לחוות דעתן עליה ולשאול שאלות (אישית, מדי פעם אני מקבל הודעות אישיות של חבר'ה שמתעניינים ברכב). והמכונית עדיין חדשה ואקטואלית, לכן אני מוצא טעם לייחד לה דיון.

אין דיונים כפולים ל'ספארק' כי הרציני היחיד שהיה גם ננעל, כך שאין מה להלין על הדיון הנוכחי. נאמר לי על ידי אחד המנהלים שאני יכול לפתוח חדש בצירוף קישור לדיון הישן.

ואינני מוצא קושי להתעלם מדיון שאינו מעניין אתכם אישית, פשוט עברו הלאה.

פורסם

כנראה מר יצחק התקשה להבין את הדיון ביננו בפרטי, אז אני אעלה לציבורי.

אין שרשורים מתגלגלים לגבי דגם כזה או אחר או משתמש כזה או אחר, בסגנון, "קמתי בבוקר צחצחתי שיניים...".

שרשורים ארוכים הינם מייגעים, אינם אינפורמטיבים ואינם נהוגים.

אם יש למאן דהוא משהו יוצא דופן ומעניין לספר באופן תקופתי או לשאול באופן ספיציפי על הרכב שלו, הוא מוזמן לפתוח שרשור, לדיון.

"יומני היקר", לא כאן...

שרשורי תמונות של "הינה הרכב החדש שלי", בפורום עוף טופיק, לא בכללי, אלא אם הם מכילים שאלות לדיון ו/או דיונים נגזרים. ברגע שהם הופכים למרתון "תתחדש/י" הם ננעלים.

פורום כללי נועד לדיונים. עניינים חבריים ושאר יקרות - בעוף.

תודה בשם ההנהלה וצוות העובדים, בברכת חג שמח וכשר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...