Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מקדחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה רק כלים טובים ומבריג הרבה יותר מ 3 ברגים ביום.

וגם אם הייתי צריך מקדחה לפעם בשנה ואני צריך לקנות ולא להשאיל הייתי קונה אחת טובה.

יש מצב שאפילו משומשת במצב טוב אבל של החברות שבטופ.

זה המקום להגיד שאם יש למישהו בוש או מקיטה ששבקו חיים אשמח לאמץ אותם למעבדתי.

פורסם

תגיד תודה למקדחה, אצלי היונדאי מסרבת למות למרות שהיא משמיעה רעש מוזר

ולמרות שהיא כבר מסתובבת בשמיניות ולמרות שצריך להדק את הפוטר בכוח...

זבל לסל

וחסל

חבל על כל דקה

בהחייאת גרוטאה

מקיטה או בוש

הזדרז ורכוש!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם גם אתה היית קודח פעם בשנה 3 ברגים ,האם היית קונה מקדחה חדשה? :-P

אישית, אני כן. וזה מה שעשיתי, האמת: בוש ירוקה, אחרי שניסיתי להשתמש ביונדאי שלי והחלטתי לא לגעת בה יותר, תוכל למצוא שירשור או 5 על זה אם תחפש.

לא רוכש.אני אתקן אותה.:-D

פשוט חבל לדעתי.

ואגב, אין שום טעם לקנות את הסדרה הכחולה- יותר יקר ולא נועד לעבודה פעם בשנה אלא יום-יום.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן ,הריצות שוות.אם גם אתה היית קודח פעם בשנה 3 ברגים ,האם היית קונה מקדחה חדשה? :-P

אני משתמש די מעט בכלי עבודה ולא מצאתי שום סיבה להשקיע בכלים יקרים.

מברגה 18V נרכשה ב- 99 ש"ח ועובדת מצוין (למעט סוללה שצרך תמיד למלא לפני העבודה).

מקדחה מתוצרת חברת הפאר "וולף" עושה את העבודה ומסרבת למות.

לחובבן אין טעם להשקיע בכלים יקרים - קנה זול וזרוק - זו איסטרטגיה מנצחת לזמן ארוך.

פורסם

דורקי, אני חולק על דעתך לחלוטין.

הכל טוב ויפה במידה והמוצר שקנית עובד ואינו מסכן אותך בעת השימוש (מקדחת היונדאי המהוללת שלי). מה הסיכוי ליפול על מוצר מסוכן שכזה מתוצרת "שקר כלשהו" לעומת "וואלה חזקים אלה"?

אני לא אומר לקנות את הכי יקר, הכי טוב, הכי חזק, הכי מהיר ועצבני, אלא לקנות משהו נורמאלי, שיש לו בית טוב וגב יציב.

נקודה שנייה.

אתה צריך להבריג "3 ברגים בשנה".

אתה קונה מברגה של 100 ש"ח. מבריג את 3 הברגים (במקרה הם באותו מקום).

עוברת שנה, אתה בא להבריג, ו...וואו, מה קרה לסוללה?! למה לא עובד?! אז אתה זורק וקונה עוד אחת, ומבריג (רק מחזק?) את 3 הברגים שלך (אותם 3? קשה לי להאמין אבל אוקיי).

עוברת שנה, והסיפור חוזר על עצמו.

הוצאת 300 ש"ח על 3 מברגות שונות, על פני 3 שנים, כשיכלת להוציא סכום קצת יותר גדול אבל לדעת שכשתצטרך היא תהיה שם מוכנה לעבודה, גם בשנה הרביעית (400 ש"ח?) וגם בשביעית (700 ש"ח?!). כך שגם לטווח ארוך זה לא פיתרון.

פורסם

ברווז,

ראשית זה מהותו של הפורום, ריבוי דעות. :wink:

שנית הוולף עבדה אצלי קשה מאוד כשעברתי דירה ושרדה.

המברגה כבר בת כמה שנים, הסוללה פועלת היטב למעט הצורך לטעון אותה אחרי הפסקה ארוכה (התרשמתי שבבוש התופעה לא קיימת).

לדעתי אין טעם בהשקעה כבדה בכלי עבודה.

פורסם

נתחיל מהסוף- גם בבוש התופעה קיימת. ואני מניח שגם בכלים של חברות אחרות. פיזיקה של חשמל,מה לעשות...

ונחזור להתחלה- אתה כנראה נחתת בטעות על מוצר טוב. אני נחתתי על מוצר ארור. אני שואל שוב- מה הסיכויים ליפול על מוצר טוב מבית רע בהשוואה למוצר רע מבית טוב?

אני מבין לחלוטין את דעתך ומכבד אותה- אם כי אני מחזיק בדיעה ההפוכה, על סמך נסיוני האישי.

פורסם

גם במקיטה הסוללות הולכות אחרי כמה שנים, להחליף 2 סוללות עולה כמעט 500 ש"ח כך שאם המברגה "עשתה את שלה" לא משתלם להחליף סוללות אלא לקנות חדש.

למשתמש הביתי בוש ירוק זה מעל ומעבר פעם בשנה 10 חורים זה מספיק, הסדרה הכחולה של בוש מעולה אנחנו משתמשים איתה בעבודה כבר שנים הן עובודת קשה ומחזיקות המון, מה גם שהדגם הבסיסי עולה 750 ש"ח.

אם אתה מעוניין במברגת אימפקט אני אישית מאוד ממליץ על היטאצ'י, רכשתי לצוותים שלנו 4 מברגות כאלה והן מעולות, והן עובודות מאוד קשה, עם בוקוסות וברגי איסקורית.

בנוגע למקדחה של יונדאי, כלי מעפן אבל אם זה רק פוטר אין טעם לקנות חדש, גש לחנות שממנה תרכוש את הפוטר ותבקש שגם יחליפו לך אותו על הדרך.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מצאתי את אותה המקדחה בדיוק במאה שקל ..ככה שנראה לי שאקנה אותה...ומברגה דווקא קניתי של חברת טובה ,של אסקי - מברגת אימפקט.במקדחה אני משתמש פחות ולכן ה"קמצנות" ...:roll:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חברה תיקון קל לגבי נושא הסוללות מכל סוג שהוא,

תראו עד לפני כשנתיים בערך השוק עבד בעיקר על סוללות ניקל קדיום או ניקל מטאל, היום הטכנולוגיה שונה וכיום המברגות שמוכרים ( לא. כי זולות כמובן) הם בטכנולוגית ליתיום, ההבדל העיקרי הוא זיכרון הסוללה וזמן הפריקה שלה בזמן המתנה.

סוללות מהדור הקודם במידה ולא עבדו בהם בסביבות החודש בערך פורקות את עצמן לבד וכמובן אורך החיים הממוצע של סוללה עומד על שנתיים, תלוי עד כמה השתמשו בסוללה או לא (שימוש על בסיס שבועי זה דבר טוב לסוללה וחוסר שימוש לגמרי גורם לסוללה לאבד מהיכולות שלה באופן מהיר יחסית).

לסוללות ליתיום יתרון משמעותי בנושא כאשר הזיכרון שלהם הוא ארוך משמעותית וגם אם טענו סוללה לפני מספר חודשים הטעינה לא הלכה לאיבוד וניתן ישר להשתמש בסוללה כאילו הרגע טענו אותה.

כמו כן זמן החיים המיצוע אמור להיות באיזור החמש שנים פחות או יותר ,

כמובן זמני הטעינה קצרים יותר בחצי לפחות ומשקל הסוללה קטן ב30 אחוז בערך (מוריד את משקל הכלי בצורה משמעותית).

פורסם
חזק!! :lol:

תצחק. יש לי מברגת בוש 9.6V כחולה, מטאבו 12V ואסאקי 12V. האסאקי מפתיעה לטובה. זו אמנם לא אותה רמה כמו הבוש או המטאבו, אבל זה בהחלט ממש לא מברגות ה"שקר כלשהו" מהום סנטר, ובטח לא מתביישות ליד בלק אנד דקר או סקיל.

אסאקי זה מפעל סיני ותיק למדי.

:turn-l:
פורסם

אסאקי יכול להתאים לעבודות קטנות פעם בכמה זמן, אבל אם תיקח ברגי איסקורית או תנסה לסגור גמ'בו עם האסקי תראה מה יקרה.

מנסיון מצחיק, פעם באיזה אתר היתי צריך לפתוח בוקסה שהדי וולט שלי הייתה פותחת בקלות, ניסתי עם אסאקי ועלה ריח של נמיה מבושלת.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...