Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרטוטי חשמל [קורולה 2006]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם

האם יש משהו שיכול לכוון אותי לאתר בו נתן למצא שרטוטי חשמל לטויוטה קורולה שנת 2006

שלום לכולם מה אין אף אחד שיודע איפה יש שרטוטי חשמל לטויוטה?

פורסם

אני מוכר שרטוטי חשמל עבור טויוטה. האם אתה יודע לקרוא שרטוטי חשמל ?

של איזה מערכת חשמל ברכב אתה צריך שרטוט.

איזה כייף לי :)

פורסם

מוכר? יש כאלה בגוגל כמו זבל (וסליחה על הקללה בצרפתית).

levirafi, שלח לי בה"פ את כתובת המייל שלך ואשלח לך קובץ אחד שיש לי. אני לא יודע של איזה דגם זה בדיוק, אבל זה של קורולה 2004.

מילות חיפוש בגוגל Toyota Corolla wiring diagram / manual.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קורולה 2004 ברמת איבזור X עם מנוע Y לא בהכרח שרטוטי החשמל דומים. רוב השרטוטים באינטרנט הם לדגמים שלא נמכרו בישראל כלומר בארה"ב וקנדה עם מנועים בנפח 1.8 ליטר.

עד כמה שידוע לי בארץ 99.9 אחוז נמכרו עם מנוע 1.6L.

גם לגולף אתה יכול למצוא שרטוטי חשמל כמו זבל אבל כאשר תרצה שרטוט שבול מתאים לרכב שברשותך תצטרך את תוכנת ELSA.

פורסם

הכל יש באינטרנט, הכל.

וסתם מעניין אותי, מאיפה יש לך את השרטוטים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראשית, לא הכול חינמי באינטרנט מכיוון שחלק מייצרני הרכב הפסיקו לפרסם ספרות טכנית שכוללת את כול המידע הנחוץ בפורמט כריכה קשה, מיקרופייש וקבצי PDF. למוסכי הייבואן יש קשר ישיר עם מחשב מרכזי של הייצרן וככה הם מקבלים את המידע הכי מעודכן שקיים אצל ייצרן הרכב.

גם אם יש ברשותך תוכנה הכי עדכנית ופרוצה אתה עדיין רחוק מהמידע המעודכן מכמה סיבות.

1. התוכנות הפרוצות בדרך כלל מגיעות לשוק לאחר שנה או שנתיים מיום הוצאת התוכנה לשוק.

2. ברוב המקרים גם מספר שילדה לא מגדיר בצורה חד-משמעית את האיבזור של הרכב אם אין ברשותך קשר ישיר עם מחשב הייצרן.

לדוגמא, קונצרן VAG הפסיק בשנת 2002 לפרסם מידע לגבי קודי תקלה ואופן פיתרונן בספרות הטכנית שלו מכיוון שכול המידע הזה קיים במחשב האיבחון שמנחה את העובד צעד צעד לקראת גילוי וטיפול בתקלה.

תרגיל - נסה למצוא ספרות אחזקה חינמית עבור טויוטה קורולה ראנקס שנת 2006 עם מנוע 3ZZ-FE בשפה האנגלית.

מאיפה לי ? אני קונה תוכנות פרוצות או קונה קבצי אחזקה בפורמט PDF באתר של VAG חוקי למהדרין.

• תוכן חדש...