Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את המונובלוק macaudio zx1000

http://www.mac-audio.de/index.php?id=3617&L=1

עכשיו סאב..

חשבתי על gto1202d שני סלילים של 4 אום, מחוברים במקביל (2 אום..), ואז הוא יקבל 500W..

אשמח לדעות נוספות, עדיף כאלה שאין בעייה להשיג להם תיבה למה אני לא בקטע של לבנות..

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

בלי יד 2.

תקציב אני מאמין עד 750 גג וזה כולל הבוקסה.

תודה.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול איכשהו להוציא רוקפורד P3 עם תיבה אבל זה סאב זבל נישמע בהמה בלי רסן לא קשור למוזיקה. היה לי ציפיות ממנו אצל בנדוד שלי והוא נישמע משעמם ולא כזה חזק מקיקר CVR אני מעדיף את הCVR.

הייתי הולך על CVR עם תיבה לא יעלה יותר מ600. תשים לב שאתה רוכש את הדגם D4 שתי סלילים של 4אוהם.

סאב חזק באמת נותן תפוקה לעומת המחיר.

זה תלוי עם אתה אוהב SPL לך עליו,אם אתה אוהב דיוק על ועצמה לך על סרוין וגה HED12 סאב איכותי ודי נותן בראש.

גם יעלה בסביבות המחיר הזה עם תיבה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הסרוין וגה יקר לי, הes300 לא מצאתי מחיר בכלל,

והCVR ראיתי מתחיל מ600 שקל בלי בוקסה בזאפ, הוא באמת אמור לעלות 600 עם התיבה?

פורסם

כן,כשאני קניתי אותו לפני איזה שנה,מדודי מור מישרש הוא עלה לי 480שקל עם מע"מ מה שמשאיר לך 170שקל,במחיר הזה אתה יכול להביא תיבה מעולה רק תבחר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני חולק לגמרי על הדיעה על הP3.

הסאב אצלי מוגבר עם מונו רוקפורד P300.

על המונו עבדו כמה סאבים שביניהם הייתי צריך לבחור. השארתי את הSPL לסוף כי זה גם ככה היה הכיוון. בהתחלה שמתי איזה סרווין ווגה שהמליצו לי עליו, לאחר מכן CVR עם תיבה פתוחה (אמנם לא בנויה אישית אבל פתוחה וגדולה), היה נחמד ומרעיד. בסוף ניסיתי את הP3 עם תיבה ענקית. בוא נקזז במילים ונגיד שלא המשכתי להרהר ולחפש סאב ואני עובד איתו כבר כמה חודשים יפים עם SPL מטורף לעומת סכום ההשקעה.

מה שכן אני בספק אם תוכל להביא P3 חדש בתיבה שבאמת תוציא ממנו מיטב ב700 ש"ח:x

פורסם

גם אני בספק לגבי המחירים, כמעט כולם, יכול להיות שאני מתסכל במקום הלא נכון?

פורסם

אני לא בקיא בכל העסק של יד2, זה חכם בסאב?

• תוכן חדש...