Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יותר אוהב באס

ופחות אוהב טוויטר, הרעש של ה "טס טס טס"

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

קבל סטאפ אופציונאלי:

ר"ד- קלריון CZ500

מגבר לרמקולים- Celestra/HERTZ/SUNDOWN, הסלסטרה עדיף בעיניי, אך קשה להשגה, אפשר גם קיקר חזק, אם אתה אוהב יותר את העוצמה.

מגבר לסאב- LA1000.1

קומפוננט- מורל הייבריד.

אחוריים- מורל טמפו.

סאב- גראונד זירו GZRW30SPL- סאב נדיר בעוצמתו ועדיין איכותי ומוזיקלי.

כל רכיב ורכיב עדיף על הסטאפ הקודם.

הגעת לקצת פחות מ- 8 לפני התקנה וחיווט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפי חיפוש קצר בגוגל - הסאב הזה הוא 1000 וואט RMS ?!??!

קומפוננט - מורל הייבריד נשמע לי טוב.

בקשר לאחוריים - מורל טמפו זה לא קומפוננטים?

ר"ד - הקלריון נשמע לי טוב - רק הכי חשוב - יש לו USB ?

מגבר לרמקולים - אפשר שמות של דגמים? שם כללי של חברה לא עוזר לי כ"כ..

מגבר לסאב - מזה ה LA1000.1 הזה? מה השם המלא של זה?

תודה!

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי, תפסיק לסוע למפגשים של פיאט, לשלם על כרטיס חבר שלא נותן לך כלום, ולבזבז אלפי שקלים על הרכב בלי תועלת.

ראיתי את ההתקנה שלך אז בהרצליה במפגש, הספיק לי לראות את הקבל שדחפו לך ללא כל צורך, ואת המגברים הלא מוכרים, כדי להבין שאתה קודם כל פועל, ורק אחר כך בודק.

אתה אוהב לסוע עם הרכב, סע למפגש אודיו אחד או שניים (חבל, היה בדרום בשישי, קרוב אליך), תשמע כמה מערכות! לא אחת של חברה מסוימת ואז תגיד וואו וזהו, אלא כמה חברות וכמה רמות של מערכות, עם סאונדים שונים. תחליט איזה סאונד אתה אוהב יותר ואז תתכוונן על רמקולים. כל העצות שיתנו לך פה לא יעזרו, אתה חייב לשמוע בעצמך, ולא על קיר בחנות אלא בתוך רכב.

לגבי מגבר - שוב פעם אתה הולך רחוק. כולה רכב ראשון שלך, מערכת ראשונה שלך (אם לא מחשיבים את הקודמת שלך שאתה זורק עכשיו לפח), וכבר אתה מחפש מונובלוקים וכל מיני שטויות. אתה מחפש להגיע לרמה של חברה שעברו פה כמה וכמה מערכות, מבלי להבין בכלל בהרכבת מערכות, בסאונד וכו'. אני לא אומר זאת כדי להעליב, אני אומר זאת כי זה מה שראיתי, וחבל לי שאתה זורק ים כסף כי אתה צעיר ותמים וסוחרים ממולחים ובעלי אינטרסים מנצלים זאת יפה מאוד.

אין לך צורך, בטח לא בפונטו שלך שהיא חצי מטר ושייבה אורך, לשים מונובלוקים, ובטח לא דאבל סאב, שאיפה ייכנס לך בדיוק?

לך תשמע רמקולים במפגש, ותחליט. לפי ההספק שהם צריכים תחליט על תקציב למגבר ואז תלך על מגבר שיתן לך את ההספק המבוקש. אל תתלהב מנתונים וחארטות - לי יש מגבר 100 וואט, עומד על שליש גיין, והאוזניים כבר מדממות מרוב ווליום. אתה באמת חושב שאתה תגיע להספקים האלה בתוך הקופסא שאתה נוסע בה? תחשוב שנית.

מגבר 4 ערוצים של 100 וואט יגביר לך יופי קומפוננט קדמי איכותי וסאב שיפרק לך את כל האוטו ויוציא את השכנים מהבית כדי לפרק אותך במכות. אנשים כאן מתלהבים לתת לך עצות ולשלוח אותך רחוק, כי זה האובססיה שלהם, ואתה אומר יש לי ככה וככה כסף. זה לא אומר שאתה צריך לשרוף את כולו, ובטח שלא על מערכות זבלה כמו שהציעו לך, או על מערכות שאתה לא תנצל אותן אף פעם. אתה באמת חושב שתבחין בין 300 וואט שבאים בגישור של שני ערוצים או שבאים מערוץ אחד של מונובלוק? גם אם יש הבדל, מתחילים כמוני וכמוך לא יבחינו בו עוד הרבה זמן.

כמו ששמת לב, לא שמעת ממני על שום מותג ושום כלום כי אין בזה טעם - הכל עניין של איך זה נשמע לך באוזן. אני אוהב סגנון מסוים של סאונד, ואחרים אוהבים סאונד אחר. יש אחד אוהב "מדויק וחותך", אחד אוהב "חם ומלטף".

אתה מוזמן לבוא לשמוע את המערכת שלי, אם אתה בתל אביב. תשמע, ותראה איך בהרבה פחות כסף אפשר להגיע לתוצאה מעולה, בטח בשביל מתחילים. בכל מקרה אני מציע לך לחכות, תפתח סבלנות ותלמד לדחות סיפוקים. אל תקנה ואל תחשוב על לקנות לפני שאתה הולך למפגש ושומע כמה וכמה מערכות ומשווה. גם אם זה אומר שאתה צריך לחכות חודש ולסוע עם מערכת מעפנה. אולי החודש הזה ילמד אותך לקח להבא - קודם שואלים, אח"כ בודקים, ורק אז רצים לתת כסף לאיזה סוחר ממולח שכל עניינו הוא להוציא ממך את הכסף.

פורסם

בגלל זה אני פה - שואל, ולא קונה כלום כרגע

אני רוצה מערכת איכותית וחזקה!

אתה יודע שהמערכת שיש לי עכשיו מחוברת ב RCA אחד בלי פיצולים ?

אם אתה מעביר את כל הסאונד ל "left" אתה שומע את הקומפוננטים+הרמקולים האחוריים

ואם אתה מעביר ל "right" אתה שומע רק את הסאב דופק

התקנה דפוקה לגמרי

ובכללי אני מחפש משהו ששומעים בו הרבה יותר טוב וגם יותר חזק!

ד"א, מי אתה? :)

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מזכיר לי את הימים לפני התקנת המערכת הראשונה שלי:roll:

תגיע למפגשי אודיו, עזוב את הMTX האלו ומה שהציעו לך.

ב8 אלף אתה יכול לבנות מערכת מצויינת, חזקה ואיכותית. הכל עניין של טעם ותיסגר מה אתה באמת רוצה.

תשאיר כ1000 שקל בצד להתקנה טובה עם כבלים איכותיים.

7K לחלקים זה לא מעט בכלל!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אודי - הדבר הכי חשוב בכל עניין ההתקנה זה... המתקין. הלכת על מתקין שדחף לך מוצרים זבלה וכאלה שאתה לא צריך כמו קבל, וגם התקין לך לא טוב. לא נורא, לומדים את הלקח. אני את הטעויות שלי עשיתי עם מוצרים אחרים בעבר, ולכן היום אני בודק כל דבר 7 פעמים לפני וחופר ושואל, והולך ובודק בעצמי, שזה הכי חשוב. אין כמו מראה עיניים, או במקרה שלנו, משמע אוזניים.

קודם כל תלך על מתקין טוב, לא חסרים כאן כאלה בפורום, רק אל תבקש כאן המלצה כי זה בניגוד לחוקי הפורום. תריץ חיפושים על התקנות בפורום, ותראה כבר בעצמך התקנות של החברה הידועים פה, צור איתם קשר, קבל הצעת מחיר להתקנה, ותחליט לבד, זה מה שאני עשיתי.

דבר שני - תחכה. תגיע למפגש. אולי תסבול חודש אבל אחר כך תודה לי ולעצמך שחיכית.

בפסח אם אתה מגיע לתל אביב, שלח כאן הודעה, ובכיף אני אפגוש אותך איפה שהוא בעיר החטאים, תשמע מערכת שאת מחירה לא אסגיר, ואני בטוח שהיא נותנת הרבה יותר ממה שהציעו לך באותה חנות עם הMTX. לא יקרה מדי, אבל גם לא בסיסית מדי.

במפגש של פיאט אני הייתי עם הפונטו הכסופה. הפונטו היחידה הנוספת שהיתה שם :-D

מפגש הבא - עוד חודש, תפתח סבלנות חביבי.

פורסם

רענן?

וראיתי שיש מפגש בשישי הקרוב.. 8.4 באיזור הדרום

עריכה: אהא אמרת הרצליה לא נתניה חח

גיאצ'וק? (:

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אכן, גיא.

אם המפגש ביום שישי הזה, אז סע, למה אתה מחכה? אני הייתי בטוח שהוא כבר היה, אבל יצא לך טוב.

ובכל זאת, אל תמהר. תשמע שם כמה מערכות, ואם יש לך ספק ואתה לא סגור על מערכת ששמעת וחשבת שזה מספק אותך, אז אל תמהר לקנות, אלא תלך ותקשיב לעוד מערכות עד שתיסגר על אחת.

• תוכן חדש...