Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשתף אתכם במה שעבר עליי.

לאחר הרבה חיפושי רכב חבר שלי הפנה אותי למודעה ביד 2.

הרכב הוא פונטו ספייס 2002 אוטמט זהובה יד 1.

"בסוכנות ,פיאט שמורה ומטופלת לאחר טיפול כולל טיימינג מערכת שמע גלגלי מגנזיום ללא תאונות התחייבות בבדיקה הגה כח ח"ח נעילה מרכזית כריות אוויר "

התקשרתי לסוכנות וענתה לי אביבה ובשיחה אמרה שוב שאין תאונות ושהם מתחייבים בבדיקה.

הגעתי יום למחרת במיוחד בבוקר - ראיתי את הרכב והוא באמת נראה שמור מגנזיום מקורי והכל למראית העין נראה פיקס - רציתי לקחת לבדיקה. אביבה אמרה שחבל על הכסף הוא מטופל במוסך מורשה פיאט והכל מתועד שם - אמרתי שזה בגדול לא מזיז לי את התחת ואני רוצה לקחת לבדיקה - אביבה עשתה מספר טלפונים ובסוף אמרה שאין כרגע מי שיבוא איתי לבדיקה - נתנה לי מספר של בחור בשם שלומי ואמרה לקבוע איתו מחר. התקשרתי לשלומי ודבר ראשון שאלתי מי הוא ואיך הוא קשור לסוכנות - בהתחלה הוא אמר שהוא לא קשור לסוכנות אלא קשור למוסך פיאט צפון לאחר עוד בירורים הוא אמר שהוא מנהל גם את המוסך וגם את הסוכנות..ואם אני רוצה אני מוזמן לבוא למוסך שלו ולראות את כל היסטורית הטיפולים של הרכב...אמרתי שאני רוצה ללכת לבדיקה - קבענו למחרת בבוקר.

הגעתי לסוכנות בבוקר ושלומי לא שם - התקשרתי הוא טוען שחיכה לי כמה דקות והלך..להפתעתי הוא אמר קח את המפתחות מבחור אחר בסוכנות (אביבה לא הייתה שם ועוד נחזור אלייה) ותעשה בדיקה איפה שאתה רוצה

נסעתי לקומפיוטסט בצ'קפוסט כולי תקווה שהכל תקין בכל זאת התחייבות בבדיקה אין תאונות מטופל במוסך מורשה..יד 1

שילמתי 500 ש"ח (שערוריתי אבל זה מה יש) - כעבור כמה דקות על הליפט קורא לי הבוחן - ואמר "הרכב עבר תאונה מקדימה יש פגיעה בקורה ריתכו ומתחו וגם רואים שנגרם תאונה לרדיאטור והוא הולחם ולא הוחלף" - אני כולי באטרף.

מתקשר לשלומי ומסביר את המצב - מאותו רגע כללללללללללל היחס משתנה " מה פתאום זה לא תאונה" "זה לא נחשב שאסי"

הבנתי לאן הוא חותר ואמרתי ביפה - אני רוצה את הכסף שלי בחזרה - התשובה הייתה "לך לאביבה מחר בבוקר בסוכנות"

הגעתי יום למחרת לסוכנות ואכן אביבה הייתה שם וביקשה להסתכל על הבדיקה - וכך אמרה-"זה לא תאונה"

אז שאלתי אז מה זה??? פרה נשענה על האוטו?? "זה לא תאונה" וכך מאה פעם חזרה על עצמה ..התחלתי להשתגע שם

ואמרתי לה תקשיבי אני רוצה את הכסף שלי ביזבזתם לי את הזמן!! ואז אמרה כך - "אתה יכול לרצות" ונכנסה לסוכנות.

אני כבר לא ידעתי מה לעשות הרכב היה לידי ורציתי לנפץ אותו למזלי הצלחתי להרגיע את עצמי וזה הסתיים ביריקה על השמשה וכמה קללות באוויר...

אני בימים אלה מתחיל תהליך משפטי נגדם - החלטתי שאני לא מוותר על ה500 שקל האלה. במיוחד לא לאחר היחס המשפיל.

הרכב עדיין מפורסם ביד שתיים ואני מפרסם את ההודעה הזו רק בשביל שמישהו ממכם לא ידפק גם.

עוד מוסר השכל מהסיפור - בעלי סוכנות טרייד אין הם סוחרים שהצליחו קצת יותר.

שבת שלום

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית - בהצלחה בהשבת הכסף. אשמח לקרוא עדכונים בנושא. מעבר לכך, כשירות לשאר הקוראים בפורום, יש מצב שאתה מפרסם כאן את מספר הרכב ו/או נותן קישור למודעה ביד 2?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת שאני עדיין לא מבין איך אנשים בכלל פונים לכול ה"טרייד אין אחשלו גיבור"

כבר שמעתי על אינספור מקרים כאלה כמו אצלך, כולל לחבר קרוב שלי. על כול 10 רכבים עם שאסי, יש להם רכב אחד נורמלי.

פורסם

שיהיה בהצלחה! אל תוותר.

זוהי היתנהגות מגרשי סוחרים טיפוסית ולא ברור לי איך זה שיש להם עדיין לקוחות.

בגלל וותרנים הם מרשים לעצמם להיתנהג ככה.

פרסם את מס' הרכב אולי זה יעזור לקונים פוטנציאלים.

פורסם

בכל מקרה וללא שום קשר, תמיד כדאי להחתים את המוכר על מסמך שמעיד על כך שהמכונית הנבדקת לא עברה תאונה משמעותית.

לא רוצה להחזיר את הכסף או דמי הקדימה ?

יש בית משפט לתביעות קטנות, כמה שבועות ותקבלו הכל בצירוף ריבית והצמדה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על האזהרה.

בהצלחה עם ההליכים המשפטיים.

עדכן אותנו במתרחש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל דחוף תעשה צילום מסך של המודעה ביד2 שאומרת ללא תאונות.

תגיש תביעות קטנות, תספר את הסיפור שסיפרת כאן ותצרף את העתק המודעה ואת הבדיקה ואתה תקבל את כספך חזרה בלי בעיה.

ללא תאונות זה ללא תאונות, הם לא יכולים לטעון בדיעבד שזה "ללא שאסי", מה גם שנראה מתיאורך שכן יש פגיעת שאסי.

אבל אני לא מבינה דבר אחד - למה בכלל לפנות לסוכנויות כדי לקנות רכב? למה לא לחפש רכב מאדם פרטי? כך אתה מתרשם בעצמך מי היו הבעלים ומאופן הטיפול ברכב. לחלק מסוכנויות הרכב יש שיטות מפוקפקות לתקן ליקויים ברכבים כך שלא יופיעו בבדיקה. למה להסתבך עם זה? ההבדל במחיר הוא כזה משמעותי? (גם אם כן, את מה שאתה חוסך במעמד הקנייה, אתה תשלם כפל כפליים במוסכים בהמשך, שלא לדבר על עוגמת נפש וכו').

פורסם
בטופס הבדיקה, תחת איזה משמעות רשומה ״התאונה״?

מה זה משנה? הקומבינה הכי קלה של סוחרים זה לדאוג שהתאונה תירשם בתופס תחת "ליקויים בעלי משמעות נמוכה" כי ככה גם המכון דאג לכסת"ח את עצמו מבחינת העלמת המידע וגם הסוחר יכול לטעון שהתאונה לא רצינית למרות שרשום במפורש שהרכב עבר פגיעה בשילדה.

פורסם

משנה מאוד

אולי מדובר בפגיעה בתחתית קורת רוחב קדמית, מה שיש להמון רכבים. אולי גם לא. תיקון רדיאטור בהלחמה, צריך לראות את הטופס כדי להתייחס. אין כמעט מצב שבוחן יחמיר בדיבורים מעבר למה שרשום בטופס. בדרך כלל קורה ההפך, כך שבעצם הבוחנים מסבירים שיש דברים שנכתבו מטעמי כסתח.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מה זה משנה אם זה שאסי או לא?

התחייבו שהרכב -נקי- !

והוא לא נקי.

99% מהרכבים שמגיעים לסוחרים הם פגומים , לא מתקרבת למגרשים כאלו בכלל

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
מה זה משנה אם זה שאסי או לא?

התחייבו שהרכב -נקי- !

והוא לא נקי.

99% מהרכבים שמגיעים לסוחרים הם פגומים , לא מתקרבת למגרשים כאלו בכלל

גם אני לא, מעדיף לקנות ישירות מחברת ליסינג או השכרה או ממגרשים מסודרים (כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו') וגם אדם פרטי זה בסדר.

אמרו לי, שברכבי השכרה וליסינג יש שלוש אופציות לאן הרכב יגיע:

1. אם מדובר ברכב ליסינג שנשמר היטב על ידי הבעלים שלו, הוא ימכר מהר מאוד לחברים או לקרובי משפחה שיהיו מעוניינים ברכב.

2. רכבים תקינים שמגיעים למגרשים של אותן החברות (אלדן, אוויס, סיקסט וכו') במצב כזה ואחר, אך לא עם ק"מ רב מדי ובמצב חיצוני טוב, בסך הכול רכבים סבירים ומעלה.

3. רכבים אחריי תאונות משמעותיות או עם ק"מ בשמיים (נניח פורד פוקוס מליסינג, שעשתה תוך שנתיים וחצי 150 אלף ק"מ), מגיעים לסוחרים כאלו ואחרים, ואלו גם פוגעים בתדמית של רכבי ליסינג לעיתים, כי מגיע אליהם כל הג'יפה של הליסינג וההשכרה ולא משהו איכותי.

סביר להניח שהאופציה השלישית תקפה גם לגביי רכבים פרטיים, על אותו עקרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוקר טוב ותודה על התגובות

לכל השואלים והמתעניינים - בטופס אכן רשום הליקוי במשמעות נמוכה - והבוחן גם אמר שזה לא משהו בטיחותי

אבלללללללללללל . זו עדיין תאונה. ופגיעה בשאסי - ולי הובטח שהרכב ללא תאונות. אם הייתי יודע שהרכב עבר אפילו את התאונה הקטנה שגרמה לזה- לא היייתי מבזבז את הזמן שלי ובטח שלא הולך לבזבז 500 ש"ח

בנוסף לסוכנות קוראים פיקסקאר fiat. (יש מצב כמובן שהם הוסיפו פיאט על דעתם עצמם אבל כך מציין השלט שלהם)הם מקושרים גם למוסך פיאט צפון וגם למכון בדיקות וטסט "טכנוטסט" - כך שהרכב אותו תקנו במפתיע תמיד יהיה עם טסט וקוסמטית במצב טוב

ואפילו רוב הבדיקה תצא בסדר אבל את השאסי אי אפשר להחזיר אחורה בזמן.

מספר הרכב הוא - 93-629-35

carpfiat.jpg

פורסם
למה בכלל לפנות לסוכנויות כדי לקנות רכב? למה לא לחפש רכב מאדם פרטי? .

קשה מאוד למצוא אדם פרטי ישר שיפרסם מודעה כזאת:

שמורה ומטופלת לאחר טיפול כולל טיימינג מערכת שמע גלגלי מגנזיום ללא תאונות התחייבות

היות והחלום של כל אחד, הוא למצוא רכב שכזה - סוף סוף כשמוצאים מודעה שכזאת, רוצים להאמין שגם אצל סוחרים נמצא את מבוקשנו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...