Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אחרי שאני ניפרד בצער רב מהאיביזה ההספורטיבית שלי[לשעבר]

מאילוצים אילו ואחרים[לימודים,מעבר דירה על הפרק].

אני נאלץ הפעם לעבור לרכב השונה מקצה לקצה מהאיביזה וצריך להתאים עבורי לתכונות הבאות:

1.אמין וזול לאחזקה.

2.שנתונים של 03 ומעלה .

3.ו 2 כריות אויר,ה.כ,ח"ח כאיבזור מינימום,חובה אוטומט.

לנסיעות של כ10-20 ק"מ בימי חול ובשבת כ30+ ק"מ וכמה שיותר אמינות וחסכוניות.

כרגע מה שעומד על הפרק היא קיה ריו שנתונים 2004-2005

מנוע 1.5 אוטומט .ממה שהבנתי מדובר על מנוע של היונדאי אקסטנט 1.5 ,רכב שנחשב נוח אמין חסכוני בדלק ודי זול וקל לאחזקה.

אשמח לשמוע תגובות בנושא.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם אתה מחפש רכב בסיבי, אמין ומשנתון מתקדם לתקציב הדל,

אין מתחרה לקיה ריו.

הדבר האחרון שאני יכול להגיד על המכונית הזאת, שהיא נוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אתה מחפש רכב בסיבי, אמין ומשנתון מתקדם לתקציב הדל,

אין מתחרה לקיה ריו.

הדבר האחרון שאני יכול להגיד על המכונית הזאת, שהיא נוחה.

אם הבחור חזר מFR או מקופרה, הגב שלו יסבול את הריו :wink:

הבוז לך.

פורסם

אוקיי התקציב עלה כרגע ל25 אלף..

לגבי הקיה ריו קיבלתי המון תגובות שליליות בנוגע לאיכות הנסיעה שלה אמינות הגיר,ויתר הפרמטרים.

האופציות העומדות לפניי הן:

1.שברולט איוואו/אופטרה משנתונים 2004-2005.

2.מאזדה לנטיס משנתון 2002-2003.

3.סוזוקי באלנו שנתון 2002.

מבין האופציות מיהי האמינה ביותר[מנוע,גיר,מכלולים מכאנים וחשמליים]?מי החסכונית ביותר [דלק,טיפולים]?ומי הנוחה ביותר לנסיעה?[מושבים ספיגת מהמורות,קירקושים]?

תודה מראש

פורסם

היי אסף, הבלנו והמאזדה די זהות באחזקה, האבאו עם 2 כוכבי בטיחות בלבד, בלנו מעט חסכונית יותר בדלק ונוחה יותר לאחזקה, כמו כן לדעתי זולה יותר לקניה (לא מבטיח, לא עד כדי כך בקיא)

נוחות נסיעה ? לא מכיר אוטו יפני שמתמודד בתואר הזה.

אבל אין מתנות חינם, אתה רוצה אוטו בכמה שפחות כסף לאחזקה וקניה, תסבול נוחות נסיעה או שתחליף מושב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הקיה ריו נהדרת. אוטו אמין וטוב. חבל שאתה פוסל, ועוד בשביל אביאו.

כמובן שחסרונותיו הם נוחות נסיעה מחורבנת וצריכת דלק ממוצעת מינוס, אבל בזה לוקה כל קוריאנית מהשנתונים האלה.

פורסם

אוקיי בין הריו לבאלנו:

מי יותר חסכונית ?[להזכיר לקיה מנוע 1.5 שאמור להיות קצת זללן ועצל מה1.6 של הבאלנו]

מי תהיה נוחה יותר לנסיעה[ידוע לי מניסיון שהבאלנו לא מצטיינת בנוחות ישיבה+נהיגה]

מי יותר אמינה בין ה2[מניסיון שלי הבאלנו מגלה אמינות נהדרת על כל מכלוליה,מה עם הקיה-בעיקר לגבי השמועות והמיתוסים ששמעתי על הגיר הלא אמין בעליל שלה]

תודה מראש.

פורסם

טוב זה היה מהיר,ניקנתה היום קיה ריו 2003 דגם SL ,יד שניה 139K שמורה כמו שאני אוהב לקנות.

למי שמתעניין מחיר הקניה היה 15.5K לאחר שהצלחתי להוריד את המוכר מהעץ של ה18K.

תודה לכולם .

פורסם

עשית דיל נהדר לדעתי.

תיקח בחשבון שהכסאות באקסנט ובריו בנויים לאנשים שלדעתי מתחת למטר שמונים... (אני מטר שמונים וקצת - ישבתי בכסא של האקסנט ובכסא של הריו ובוא נאמר שהתמיכה בגב והתמיכה בברכיים לא בדיוק היו במקומות הנכונים) אם אתה גבוה ממטר שמונים יהיה לך קצת קשה.

הרכב סה"כ רכב נהדר - חסכוני יחסית, זריז יחסית ואמין מאוד

לשכנים שלי היה את הרכב הזה כמה שנים ולא היה להם משהו רע לאמר על הרכב למען האמת.

אם מציק לך קצת הנוחות במושב - לקפוץ לד"ר גב ולקנות תמיכה לגב זה פתרון נהדר ומאוד מאוד מומלץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הריו היא דומה לאקסנט ,אז אתה לא תצטער.

המנוע אמין במידה ומטפילם בו כמו שצריך,גיר לא שונה מכל גיר אוטומט רגיל באמינות שלו ,שלנו הלך לאחר 160K ק"מ.

ומסכים עם הבחור שאמר על הגובה ,אכן מקבלים קצת מכות בברכיים אם אתה מעל 1.80 ,אבל זה לא כל כך מפריע.

תתחדש!

פורסם

אז זהו שאני פחות מ1.8, אני 1.75 יחיא ההבדל הקטן לטובתי.

הרכב נוסע נהדר באמת ,הכוח די סטנדרטי למאזדה לנטיס 1.6 ופוקוס 1.6 שיצא לי לנסוע.

לגבי המושב אצלי יש 2 ברגי כיוון במושב הנהג אחד להגבהת החלק הקידמי של המושב והשני להגבהת החלק האחורי של המושב.

אני די מבסוט סה"כ לא יכולתי למצוא ב15.5 אלפים רכב טוב יותר מהרכב הזה.

שוב תודה.

• תוכן חדש...