Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשיון הרכב בתוקף עד 5.4.2011.

זה אומר שאצטרך להעביר את הרכב טסט השבוע/שבוע הבא.

זה רכב ראשון שלי שנקנה לפני פחות מחודש אז אין לי מושג ממה להתחיל.

הבנתי שאני צריך לשלם את אגרת הרישוי, איפה אני עושה את זה?

קראתי שהאגרה נשלחת אליי בדואר, אבל מה אם היא תשלח אחרי שהתוקף יפוג?

בנוסף, האם אפשר להעביר את הרכב טסט במוסך המורשה? זה מומלץ או שיש יותר סיכוי שינסו להפיל אותי על דברים קטנים שאצטרך גם לתקן אצלם?

• ספונסר פורום
פורסם

אם קנית את הרכב רק בשבוע שעבר אז אתה צריך לגשת למשרד הרישוי ולהוציא רישיון חדש על שמך. ברוב הסניפים יש היום מכונה אוטומטית בה אפשר להדפיס רישיונות בלי לחכות בתור. אתה יכול גם להתקשר ולהזמין את הרישיון בדואר אבל זה יקח משהו כמו שבוע-שבועיים.

את הרישיון שתקבל אתה יכול לשלם במזומן בדואר או בכרטיס אשראי באינטרנט.

עם הטופס המשולם אתה ניגש למכון רישוי, ומעביר את הרכב בדיקה. אם וכאשר נכשלת על משהו, אתה ניגש לתקן במוסך.

אפשר לתת למוסך (לא חייב מורשה יבואן) להעביר לך את הרכב טסט. במקרה כזה אחד מהעובדים של המוסך יקח ממך את כל הטפסים וגם את תעודת הזהות, יסע עם הרכב למכון הרישוי ויעשה את כל התהליך במקומך. היתרון הוא שבדרך כלל המוסך עושה בדיקה ראשונית לרכב לפני שהוא יוצא לטסט וכך חוסך כשלונות מיותרים. החיסרון הוא שכמו כל דבר בחיים גם השירות הזה עולה כסף.

פורסם

אגרת הרכב שנשלחת בדואר בדרך כלל מגיעה קצת לפני הזמן, חודש ואפילו יותר.

אם עדיין לא קיבלת את אגרת הרכב, זה אומר שחלה טעות, אולי בעל הרכב הקודם לא נתן לך אותה, אבל בוודאות אתה לא תקבל את אגרת הרכב יומיים לפני טסט, אין מקרים כאלה.

אל תחכה יותר, עשה מה שהבחור מעלי כתב, תלך להוציא את האגרה עצמאית ותשלם בכל סניף דואר קרוב לביתך.

הדרך הכי בטוחה לדעת אילו בעיות יש לך במעבר טסט הם פשוט לקחת בעצמך את הרכב למכון רישוי, תיכנס לבדיקה, עם סעיפי הליקוי (בתקווה שאין) תיגש למוסך כלשהו ותבקש הצעת מחיר.

כך תקפץ לך בין 2 או 3 מוסכים, אל תתעצל, זה יכול לחסוך לך הרבה כסף ותתקן אצל מי שנראה לך הכי אמין ובעל מחיר סביר, שזה אומר לא בהכרח הכי זול.

תזכור דבר אחד-לא בושה לא לעבור טסט, קורה, יש כמה ליקויים? תתקן במוסך ותחזור ואז תעבור.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ברוב הסניפים יש היום מכונה אוטומטית בה אפשר להדפיס רישיונות בלי לחכות בתור.

איפה אפשר למצוא כאלה דברים ?

אף פעם לא ראיתי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני מצתרף להמלצות לבדוק את הרכב לפני הטסט ולא ללכת על עיוור זה יחסוך בדיקה חוזרת ותשלום של טסט חוזר, במיוחד עם הרכב לא חדש במיוחד.

זאת גם הזדמנות ליישר קו במידה ועדיין לא נעשה.

פורסם
איפה אפשר למצוא כאלה דברים ?

אף פעם לא ראיתי

בחולון יש רק לא תמיד קורא את כרטיס האשראי. חוץ מרשיון רכב אתה יכול לחדש גם רשיון נהיגה

פורסם

הדרך הכי מהירה ובטוחה עבורך, היא לגשת למשרד הרישוי ולקבל את רשיונות הרכב.

לשלם אותם במזומן בדואר.

ולגשת למכון הטסטים הקרוב לביתך, או לזה שהומלץ לך עליו.

במידה ויהיו ריג'קטים יתנו לך הארכה לתיקון ולחזור למכון להציג את התיקונים.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• ספונסר פורום
פורסם

אתם צודקים, שכחתי לכתוב שכדאי לעבור על דברים קטנים לפני שניגשים למכון הרישוי - מנורות, מגבים, תקינות צמיגים, פח זבל, אפוד זוהר וכו'.

לגבי המכונה - אני ראיתי כאלו במשרד הרישוי בבני-ברק וגם במשרד הרישוי בבאר-שבע. אני חושב שיש רשימה של כל המכונות באתר של משרד הרישוי.

פורסם

צמיגים זה לא דבר קטן.

זה דבר חשוב מאוד, מה שמחבר בין הרכב אל הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...