Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל מסכים לגבי הסובארו, מכונת ראלי אמיתית ואדירה (מסורת, כמו ללנציה hf ואינטגראלה) שהיתה פורצת הדרך של מכוניות ראלי אמיתית בעלת ביצועים מטורפים בכל קנה מידה, במחיר שווה כמעט לכל נפש.

עוד אחת - רכב אספנות מיום לידתה, מאזדה mx5. מכל אחד מהדגמים.

כחובב אלפות (אמיתיות...) לא חושב שאף אחת מדורות ההנעה הקדמית תהיה קלאסית באמת. ה gtv למשל של שנות ה90 המאוחרות, רכב יפה בצורה מדהימה ונוסע לא רע, שווה היום גרושים.

פורסם

הייתי משמר את הסוואנה דורמקס טורבו דיזל,

רק שבגרסא מיוחדת של קמפר מצוייד ב4X4, חרגתי הרבה מהתקציב, אבל היי, כל אחד והסטיות שלו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עד 200K זה קשה אולי את האלפה מיטו או פיאט אברת' אם עוברים את התקציב הזה אז אלפה ספיידר, קורבט ZR1 מרצדס SLR או SLS אודי R8, שברולט קאמארו החדשה או CTS-V קופה גיר רגיל כמובן.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

כמעט כולם חורגים מהתקציב, במידה ומישהו היה מציע לי את ההצעה הנ"ל הייתי רוכש מיאטה ומאפסן אותה, 30 שנה בחדר אטום ללא לחות כשהרכב על בוקים.

haters will hate

פורסם

האמת שהיו כמה תשובות מאוד מעניינות :)

סתם שתדעו, אין לי שום כוונה לקנות רכב חדש בזמן הקרוב, ובטח שלא לשמור רכב חדש 30 שנה עד שיהפוך לאספנות. זאת לא היתה שאלה בשביל יעוץ לקנייה אלא סתם לעניין. מה שאני חושב שמאוד מעניין הוא שהרבה מאוד אנשים התקשו מאוד לעמוד בתקציב (שהיה בפני עצמו די נדיב, לדעתי) ועברו אותו באופן משמעותי. למעשה חלקכם לא הצלחתם למצוא רכב "עממי" אותו תרצו לשמר, אלא רק רכבי יוקרה וספורט שעברו את התקציב באופן משמעותי. לעומת זאת, הרבה מאוד מהרכבים המשומרים האהובים ביותר שאני רואה כאן בפורום הן המכוניות העממיות ביותר וממש לא מכוניות ספורט או יוקרה (חיפושיות, מיני מיינורים, רנו ופיאט למיניהן וכן הלאה). לדעתי (וכנראה לדעתם של עוד אנשים רבים) דווקא לרכבים הישנים האלה יש קסם מיוחד. מעניין שכשהם חדשים עדיין קשה מאוד לראות את ה"פוטנציאל" שלהם לאספנות :)

פורסם

אני הייתי משמר את הפוקוס- אבל דור הראשון ודווקא 5 דלתות. מהחדשות לגמרי- נראה לי מונדאו חדש, C5 (חריגה בתקציב אני מניח), לא עולה בראש עוד משהו חדש לגמרי וזול שמעניין אותי! אה- רנו החדש החשמלי, בתור רכב חשמל ה"חלוץ"! וטויוטה היברידית- מאותה הסיבה בדיוק, לא בגלל שאני כ"כ אוהב אותן!:oops:

וכמה מה"מכוערים הקטנים"- ה"סופרמיני" החדשים של כל היצרנים, כמו אלטו החדש, סיטרואן C1 (במיוחד בארץ כאשר הפסיקו לייבא אותו), בפז'ו זהה, וכ"ד...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
במוו E36 M3. כחולה בשבילי בבקשה.

.

I like your way of thinking:-D

לא נראה לי שהמכוניות של היום עם כל הטכנולוגיה שלהן יחזיקו 30 שנה... אבל לכו תדעו.

לי תספיק קורסה OPC חדשה כתומה עם ג'אנטים לבנים ל30 שנה הקרובות.

ואם לא חייב חדש מהחברה, עם 200K הייתי משפץ מנמיך ומשפר את האסטרה שלי, מחזיק אותה 20 שנה ומדביק על השמשה האחורית:

"f*ck new cars! I'm riding oldschool":lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למחפשי "מציאות" פוטנצאליות חפשו היום במחירים מצחיקים.

אופל טיגרה

סובארו פוריסטר דור 1

ג'יפונים

סמראט דור 1

יגוואר

ג'יפ מרצדס

מזדה מיאטה.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למחפשי "מציאות" פוטנצאליות חפשו היום במחירים מצחיקים.

אופל טיגרה

סובארו פוריסטר דור 1

ג'יפונים

סמראט דור 1

יגוואר

ג'יפ מרצדס

מזדה מיאטה.

אם מכוניות סוף שנות ה90-תחילת 2000 נחשבים לרכבים "חדישים"

אז אלה שוות שימור!

סאאב 9-5 (שלפי דעתי הרכב הכי יפה שיוצר ב20 שנה אחרונות!!)

אלפא 156

רובר R75

רןבר 825\827

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

טיוטה לנדקרוזר 80 שנת 1995 מנוע 4000 סמ"ק דיזל 6 צילנדר גיר ידני שני סרנים חיים נעילות דפרנצייל מקוריות אחורה וקדימה וקפיצים ספירלים רכב השטח הטוב בעולם.

טל

• תוכן חדש...