Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה פנורמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד אני מכוון את מראות הצד כך שדופן המכונית לא נראית, אלא אם מטים את הראש בכיוון.

המעניין הוא שבמצב זה, המראות למעשה מכוונות כלפי חוץ כמעט בכל הטווח, והצד הפנימי שלהן בולט החוצה מה"קופסא".

אם המראה במרכז טווח הכיוון, חלק גדול מהרכב נכנס לשדה הראייה.

האם זה אומר שיצרן הרכב לא יודע מה הכיוון האופטימלי של מראת צד ?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא,

זה אומר שהיצרן מעצב בית מראה שיהיה מתאים לקו העיצובי בו בחר ושזה יתאים לנהגים שונים, גם לנהג שגובהו 1.50 מ' ולכן צריך לשבת קרוב מאוד להגה וגם לנהג שגובהו 1.90 מ' ולכן לוקח את המושב עד הסוף אחורה.

אם בית המראה יעוצב על פי הנהג ארוך הרגליים יתקבל מצב שכאשר ישב באותו רכב אותו קצר רגליים בית המראה יסתיר לו חלק מהמראה (עכשיו שסיימת לקרוא את שכתבתי דמיין בראש את המשפט האחרון ותבין כוונתי).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שאלה בבקשה -

במראות הצד, האם גם ברכב מסחרי הנהג לא צריך לראות חלק מהרכב?

כוונתי היא - במראה הימנית, לראות מעט, ממש קצת, את צד ימין של הרכב. מראה שמאלית - את צד שמאל.

קל יותר לנהוג ככה.

אני חושב שזה תורם בחניות.

או לראות אם אתה נצמד עם הפינות של הרכב שלך במשהו.

האם מה שהחבר עידן כתב תקף גם לרכבים מסחרים? שהם קצת יותר גדולים מרכב קטן?

תודה

פורסם

היי רחמים,

כמו שהראתי לך כשנפגשנו, המראות צריכות להיות מכוונות עד שאתה מפסיק לראות את הרכב שלך + 3 קליקים החוצה.

לא יעזור לך לראות את הרכב שלך במהלך נסיעה, אני יודע שזה נותן הרגשת ביטחון וזה נראה יותר נוח (ככה נהגתי 10 שנים), אבל זאת הרגשה שגויה.

כשאתה חונה אתה מוזמן לכוון לך את המראות איך שנוח לך כדי לחנות בצורה טובה,

אבל במהלך נסיעה רגילה המראות צריכות להיות בחוץ - זה נותן לך שדה ראייה גדול יותר וכמעט 0 שטח מת (אני לא בטוח איך זה אצלך ברכב, אבל ברכב פרייבט רגיל אין שטחים מתים אם מכוונים מראות בצורה הזו).

סה"כ חניה אתה עושה 5 דקות, נסיעה אתה יכול לעשות הרבה יותר זמן, מה חשוב יותר?

אגב, אחרי שהתרגלתי, אני גם עושה חניות רגילות ללא הזזה של המראות, אלא אם יש מקרה חריג שצריכים להכנס לחניה צפופה.

פורסם

היי חבר, מה שלומך?

הרבה זמן לא דיברנו.

מאז הפעם האחרונה שהתראינו - תודה לך שעזרת לי!

אכן, זה בדיוק מה שאמרת לי. אני זוכר.

אני גם שמח שאתה מצליח להבין אותי, שיותר קל לי, כפי שתיארתי.

כשהמראות מעט מופנות כלפי הרכב. כשאני רואה מעט את הרכב, טיפה, לא הרבה.

אני מבין מדבריך שזהו הרגל שגוי, לא טוב.

אני אנסה לכוון את זה כפי שהסברת:

לכוון עד שאני מפסיק לראות את הרכב + 3 קליקים החוצה. ימינה 3 קליקים ימינה, שמאלה 3 קליקים שמאלה.

פשוט כרגע, זה יותר קל לי.

אני רואה קצת מהרכב שלי. יש יותר תחושת ביטחון, אם יקרה משהו.

זה מקל מאוד בחניות. השינוי מורגש מאוד.

אם אני מוריד את המראות למטה, זה עוד יותר מקל. אבל אני לא מוריד, כי אז לכוון מחדש - אני מסתבך עם זה :oops:

תודה חבר, ענית לי על שאלתי.

• תוכן חדש...