Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי, מזל שיש אוף-טופיק

אני רוצה לקנות מכונת כביסה, ורמת החסכוניות שלה חשובה לי.

כמובן שאקנה אחת עם דירוג אנרגטי A בלבד, אבל בגלל שהמכונה לאבא שלי, והוא לבד, רציתי לקנות מכונה עם תוכנית של חצי כמות.

רוב המכונות מציעות שקילה אוטומטית של הכביסה, ועל ידי כך חסכון במים וחשמל.

האם שווה לקנות מכונה עם תוכנית של חצי כמות, שעולה 500 -700 שח יותר, מאשר מכונה עם שקילה אוטומטית בלבד ?

האם שקילה אוטומטית באמת תורמת לחסכון ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בשביל בנאדם אחד רמת החיסכון בחשמל היא די זניחה.

בנאדם אחד עושה אולי 2 מכונות בשבוע במקרה הקיצוני.

כל ההבדל בין דירוג A לדירוג נמוך יחסית הוא אולי 20-30 אגורות למכונה. תבדוק.

קנה מכונה שמתאימה לגודל הפיזי של הנישה, מיצרן מוכר עם שירות טוב, וסע לשלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יודע, יש לי מכונה (אינדסיט) כבר 18 שנים ואני לא זוכר מתי השתמשתי בשקילה האוטומטית שיש בה. אולי פעם או פעמיים וגם זה בספק. אני כן זוכר שלא נדרשה תוספת עבור האופציה הזו. 500 פלוס לאופציית שקילה נראה לי מופרז מאוד במחירי המכונות של היום. דירוג האנרגיה לא צריך להיות שיקול, ויל צודק.

ומגיד שתשווה צריכת מים. האם מכונת חסכונית במים (או חשמל) תכבס נקי יותר? לא מאמין שהנושא נבדק.

קנה לאבא מכונה זולה יחסית שראית שיש לה מוניטין של אמינות טובה, נפח 5 ק"ג יספיקו, וזהו.

אני זוכר שבזמנו המוכרת שכנעה אותי לקנות מכונה זולה יחסית (רציתי בוש או אאג) כי כדאי להחליף כל 15 שנים בממוצע במקום לקנות חדשה גרמנית במחיר כפול. למעט תיקון אחד בטיימר וחלודה שהתחילה לאחרונה - הקשישה אצלי מתפקדת יפה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...