Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 אופנועים לזיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה דגמים,הבסיס של כולם הוא הBMW R71 שהיה SIDE VALVE, הרוסים לקחו את התוכניות וחלקים מהגרמנים אחרי מלחמת העולם השניה ופשוט העתיקו בכמויות היסטריות, אחרי זה הסינים העתיקו מהרוסים, הדגם שבתמונה מאוסטריה הוא SIDE VALVE כמו הDNEPER M72 שלי :wink: לדעתי הדגמים שצירפת רן, הם OVER HEAD VALVES

שלי נראה ככה,כולל הבולם הקידמי- LEADING LINK

נ.ב. האדלר התמזג עם טריומף-גרמניה בשנת 56 ולכן כנראה שהדגם שבתמונה הוא לפחות משנת 56 ומטה.

1957_dnepr_m72.jpg

פורסם

ממה שאני קורא,אני מסיק 2 מסקנות,אחד שנינו לא עובדים כרגע:lol: ושתיים, לך יש אופנוע שגם נוסע...

אתה מוזמן,אני גר בטבעון,השבת יש לך הזדמנות מצוינת לטיול-יש מפגש ברמת הדסה של אופנועי אספנות.

פורסם

זה ה-DNEPER

זה האורל .

רן, הדנפר והאוראל כמעט זהים, פשוט היו מיוצרים במפעלים שונים: אחד ברוסיה והשני באוקראינה- במיקרה שמת תמונות של השנתונים שונים, זה הכל! מן הסתם, כפי שכבר אמרו מעליי- הם העתקים הכמעט מדוייקים של ה-BMW. ואופנועים לא רעים, אגב, לפחות לזמנם! למרות שאני לא חובב גדול של האופנועים עם מנוע בוקסר (תסלח לי, כן:-):wink: ), לפחות מהסיבוב על ה-BMW של שנות ה-70' ממש לא נהנתי!:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ממה שאני קורא,אני מסיק 2 מסקנות,אחד שנינו לא עובדים כרגע:lol: ושתיים, לך יש אופנוע שגם נוסע...

אתה מוזמן,אני גר בטבעון,השבת יש לך הזדמנות מצוינת לטיול-יש מפגש ברמת הדסה של אופנועי אספנות.

מה, מו, מי?! איך אני פספסתי את זה?!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...