Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלינור בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מדהים!!!

אני פעם אחת ראיתי שלבי (חדשה שנת 2000+) באיזור חיפה ,לא יודע עם זה GT 500 אבל מאחורה היה רשום לה שלבי.

שאלה , מה אלו הכבלים שיוצאים לה מתוך המנוע ומתיישבים על המכסה מנוע?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכב מדהים!!!

אני פעם אחת ראיתי שלבי (חדשה שנת 2000+) באיזור חיפה ,לא יודע עם זה GT 500 אבל מאחורה היה רשום לה שלבי.

שאלה , מה אלו הכבלים שיוצאים לה מתוך המנוע ומתיישבים על המכסה מנוע?

"הכבלים" האלו הם "Hood Pins"- הם נועלים את מכסה המנוע. הפינים האלו היו מאוד נהוגים במכוניות שרירים של סוף שנות השישים - תחילת השבעים, ואפילו במירוצים.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

מה שבטוח שמי שימכור, לא מכיר את לוי יצחק :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה שואל על האוטו הזה ,כלומר הספציפי הזה, או כזה? כי יש הבדל. הכל תלוי ברמת השיפוץ והעבודה, כי הרי קיט של השלבי או ה"אלינור" נבנה על מוסטנג רגילה. אני לא חושב שיש מישהו בארץ שייעשה פרוייקט כזה אבל בארה"ב יש עשרות כאלו. המחירים, לרוב , נעים בין 40 אלף ל100 אלף דולר בארה"ב. הנה דוגמא לאחת בשלושים וחמש, והנה אחת שכנראה תגיע למאה.

פורסם

למען הסדר הטוב, טשטש את הלוחיות בתמונות.

אני לא יודע אם הבעלים היה רוצה מספרים גלויים בפורום.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לפותח השרשור על אלינור(SHELBY GT 500).

ולכל החכמים שהגיבו בשרשור הזה במיוחד לאחרון.

הרכב הזה הוא מקורי לחלוטין(לא רפליקה ולא נעליים.),שנת 67.

הוא עומד למכירה בסוכנות 4 גלגלים בנתניה אצל בן דוד שלי!!

נ.ב-הרכב מפחיד....:twisted:והמבין יבין.....

איך הרכב מקורי אם הנפח מנוע שלו 5800 ובשלבי אמיתית הוא 7 ליטר איך?

והקיט נראה ממש לא איכותי ולא נעליים (טוב אולי כן...).

Detailer.gif
פורסם
הוא לא מטשטש את המספר במודעות, אז אני לא חושב שיש צורך לטשטש גם בתמונות רגילות ממקומות ציבוריים.

כשאתה צודק, אתה צודק.

לקחתי חזרה :wink:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מדהימה, מה שכן אני לא מקנא בו ברגע שיעצור אותו בוחן. ואני אומר את זה אחרי שלפני כמה ימים מכר קיבל הורדה על טווין טורבו באודי s4 הישנה(מגיע מקורי) :?:evil: .

פורסם

זה רק אני או שאין לאלינור פנסי איתות? איך רכב כזה עובר טסט?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
זה רק אני או שאין לאלינור פנסי איתות? איך רכב כזה עובר טסט?

יש שמונה נורות / פנסים בפרונט של הרכב, וגם מאחרוה יש הרבה נורות, 6 או 8 כמדומני. אני מניח שאחד מהם זה איתות.

• תוכן חדש...