Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים משפחתית מרווחת (2 ילדים מאחורה) אמינה, בטיחותית, חסכונית וכו׳. 

חשבנו על טויוטה קורולה 2008 אני קצת מסתייגת בגלל הגיר הרובוטי.

אופציה שניה ניסן טידה (יותר קטנה ומכוערת אבל בשאר בסדר).

חשבנו על פורד פוקוס אבל נפסלה כי זוללת דלק (כך העידו משפחה ושכנים). גם המאזדה 3 נפסלה וגם הרנו מגאן...

רוצים חוות דעת על שתי הראשונות וכמובן אם יש עוד הצעות נשמח לשמוע.

השנתון הרצוי 2008.

תודה מראש.

פורסם

ניסן טידה מכוערת? נו, אף אחד לא מושלמת....

אני מבין שחיסכון בדלק חשוב לכם ולכן הטידה בהחלט יכולה להתאים לכם. מדובר באחת המכוניות המשפחתיות 1600 סמ"ק היותר חסכוניות שיש, ביחד עם הקורולה הרובוטית. הגיר הרובוטי דווקא לא כל כך נורא לדעתי אבל למה את צריכה להסתייג? תעשי נסיעת מבחן קצרה עם קורולה רובוטית ומיד תדעי אם זה נורא או לא.

את מוזמנת לפנות אלי ולקבל הצעות לשני הרכבים הללו וגם לרכבים נוספים.

פורסם

דווקא הפוקוס וה-3 נשמעות מאוד מתאימות לדרישות. מה צריכת הדלק שסיפרו לכם עליה? הצריכה מאוד תלויה בסגנון הנהיגה וגם בסוג הנסיעה. אם רובה עירונית אז הצריכה תהיה גבוהה יותר, בנסיעה בינעירונית ושיוטים צריכת הדלק חסכונית יותר.

אני יכול להמליץ על יונדאי I30 שמניסיון של 100 אלף קילומטרים צורכת 12.5 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת והאמינות הייתה מעולה.

על הקורולה אני לא ממליץ, אם כן אז כדאי לערוך נסיעת מבחן ממצה ברכב בכדי להחליט אם הגיר מתאים לכם או לא. תוכלו לקרוא עליה בשלל שרשורים פה.

בהצלחה.

פורסם

רוב הנהיגה היא עירונית. לרוב האוטו אצלי. נסיעה של בערך 20 דק לכיוון אחד (פיזור הילדים ולעבודה)

נסיעות מחוץ לעיר פעם-פעמיים בחודש. לכן הפורד פוקוס והמאזדה נפסלו. הi30 היא היצ׳באק, מעדיפים סדאן.

הבנתי שהפוקוס 2.0 יותר חסכונית, השאלה איפה ניתן למצוא והאם כדאי. בקושי ראיתי מודעה אחת מפרטי...

האם יש עוד משפחתיות מומלצות? נגיד אם נעלה או נרד שנתון

פורסם

הפורטה לא נכנסת בתקציב.

אם תרדו שנתון הייתי מנסה את הג'טה של פולקסוואגן אבל גם כך היא לא ממש נכנסת בתקציב.

לפי הבנתי כמות הנסועה השנתית שלכם היא לא גדולה לכן רכב חסכוני יותר לא מהותי מאוד מבחינתכם משום שהסכום שהוא יחסוך יכול להיות פחות מ-1000 שקלים בשנה.

דווקא רכבי האצ'בק כמו ה-I30 מאוד מתאימים לשימוש עירוני והם מקלים על מלאכת התמרון והחניה וברכב הספיציפי תא המטען מספק בהחלט.

פורסם

נכון סהכ הנסיעות הן לא גדולות, אבל רובן בעיר (עבודה ילדים סידורים קניות)

ודווקא את בנסיעות הקטנות האלה יש בשפע. בכל מקרה תודה רבה על המענה.

שיהיה שבוע מוצלח. 

פורסם

פוקוס 2 ליטר לא חסכונית יותר מפוקוס 1600, במיוחד אם הנסיעות שלכם בתוך העיר.

המאזדה 3 מכונית נחמדה אבל לא כל כך מרווחת, אז אני לא יודע כמה היא מתאימה לכם.

קיה פורטה קשה לי להאמין שיהיה אפשר למצוא בסכום כזה. יש לנו במלאי קיה ריו שנכנסת לתקציב הזה אבל היא קטנה יותר.

• תוכן חדש...