Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קרה לי משהו דיי מוזר היום, פעמיים, ולכן רציתי לבקש את דעתכם.

הרכב גולף 1600 , שנת 2001, ידני .

בנסיעה בכביש החוף, במהירות של 100-110 , רציתי לצאת לעקיפה, סל"ד על 3 בערך, נותן פול גז, טורים עולים דיי מהר (הרבה יותר מהר ממה שאמור להיות, אבל לא מהר כמו בהילוך סרק), שומע את המנוע מתאמץ, רואה שעון סל"ד מראה 5 כבר, מהירות נשארה 110...

עוזב את הדוושה, הטורים יורדים חזרה לאיזור ה3, שוב פעם נותן גז, שוב פעם לא קורה כלום חוץ מס"לד שעולה.

ממשיך ליסוע, הכל בסדר, בודק את זה פעם ועוד פעם, הכל כרגיל, אחרי שעתיים שלוש, שוב פעם קורה, ואחרי זה לא קורה..

עצות ? דעות ? הכוונות ?

תודה רבה !

ערן.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

הייתי לפני חודשיים בערך אצל מוסך רון, שאמר שהקלאץ בסדר והוא רק בחצי מחייו, לכן לא ניראה לי שזה זה. (לא פוסל כמובן).

ייתכן וזה משהו שקשור לגיר ? מה זה יכול להיות ?

כזכור, מדובר רק בהילוך חמישי...

פורסם

אני מנסה להביט מעבר למצמד.

משהו לא ברור לי לגבי צורת הנהיגה שלך: כביש החוף, 110, בדרך כלל נינוח שם, בשביל מה פול גז כדי לעקוף?

עוד קצת גז בלחיצה רציפה, או אם אתה "מרגיש חייב" אז תוריד הילוך ותן עוד קצת בדוושה - וכבר עברת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

התחלתי בלחיצה מתונה, כשדבר לא קרה הצמדתי את הדוושה לריצפה... כשזה לא עזר, הורדתי הילוך...

פורסם

טוב הלך המצמד..

ההחלקה קוראת עכשיו בכל ההילוכים..

כמה אמור לעלות מצמד חדש ? מקום מומלץ באיזור חיפה ? מחיר שפוי ?

תודה.

פורסם

או שיש לך אוטו מטורף ביותר שחופר בכול הילוך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...