Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי,

סיפור מעניין, אך עדיין חסרה לי נקודה אחת: האם ניסיתם להתקשר משטרה?

כאשר חסמו אותי, פשוט הרמתי טלפון למשטרה ותוך חצי שעה (אני מניח שיש מקרים יותר דחופים מחסימה של בן אדם לא נחמד), הם הגיעו ופתרו את הבעיה.

אם תרשום שהזמנתם משטרה והיא פשוט שמה עליכם "קצוץ", אז אתמוך בך. אך אם תגיד שאף אחד מהשכנים לא צלצל למשטרה, אז זו עבריינות לשמה, לפי דעתי.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הזזתי פעם רכב חוסם למרכז הכביש, החכם חסם את הכניסה לחניון של הבניינים במקום מגוריי בבת-ים והחליט ללכת לאעול לעשות קניות או אני לא יודע מה, אני רוצה לצאת מהחניה, יום שישי בצהריים ואי אפשר, אני מדבר על מגרש חניה גדול, אחרי כמה דקות של עצבים כשאני מסתובב בין החנויות ושאול צלמי שייכת המכונית חזרתי לרכבי ואני רואה שיש עוד שכנים שמחכים, חלק להכנס חלק לצאת.

אני ואחד השכנים ניגשנו לרכב, שברנו לו את החלון והורדנו אמברקס, הירקן ממול בא לעזור ועוד שכנים יצאו מרכביהם ועזרו לדחוף, תוך פחות מדכה הרכב עמד עם 2 גלגלים על המדרכה ממול כשהפרונט תקוע בעמוד חשמל.

בצדק. אבל מה אם היה מדובר ברכב אוטומטי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. לא בעיה גם להזיז רכב אוטומטי.

ב. למשטרה התקשרנו הרבה פעמים, שוב היו חוסמים כל הזמן את החניון ומספר שיחות למשטרה לא הועילו, אפילו המוקדנית אמרה פעם "תבדוק בחנויות ממול".

ג. נגיד והייתה עוברת ניידת, מה הם היו עושים? עוצרים 15 איש? זה לא שניסיתי לפרוץ לרכב ולגנוב את הסטריאו, קבוצה של אנשים דחפו רכב - לא כזה סיפור.

ד. לגביי זה שיכול היה להגיע משוגע יותר גדול.... מסכים בהחלט. אבל אני לא דואג מדברים שכאלה.

סנדה, אני מוריד בפנייך את הכובע ומפרגן לאישתך. אישתי לעומת זאת החליטה לענות לשוטר בניו ג'רזי ולהגיד לו שהוא בטח היה מקבל כאפות בבי"ס - בחורה עם ביצים אבל עם תזמון גרוע.

haters will hate

פורסם

פותח השירשור וכל שאר הצבועים המתלהמים שאחריו.

חדשות לבקרים יש בפורום הזה שירשורי שיטנה נגד אופנועים וטוסטוסים שלא מתנהגים כמו רכבים.

חונים על מדרכות, עוברים בין רכבים ברמזור, ונוסעים על השוליים.

איך ששירשור כזה מתחיל, כולם מתחילים עם כל התלונות שלהם על זה שהרוכבים עושים חוק לעצמם.

והנה אתם, ואם היה לי זמן הייתי הולך ומוצא את הודעות לדוגמא, מצדיקים או מבינים אלימות ופגיעה ברכוש בגלל טוסטוס שהתנהג כמו רכב.

ולא מעניין אותי שהוא ניסה לשמור חניה, כי אם הוא היה שומר חניה עם רכב לא הייתם מתלוננים.

מותר לדו"ג לחנות בחניה של רכב, הוא רכב.

לא טוב לכם? תבקשו מהעיריה שתקצה חניות שיספיקו לדו"ג.

אגב הבדיחה הזו עם החניות לדו"ג, אני בקושי דוחף שם את הטייפון שלי, מה מצפים שיעשה מי שיש לו דו"ג בגודל נורמאלי?

אין לאף אחד מכם זכות או הצדקה לגעת ברכוש של מישהו אחר.

אגב היה לי שכן שהיה חונה את הטוסטוס שלו באותה שיטה בדיוק, כדי לשמור חניות, כמובן שמעולם לא נגעתי בו, ולא פגעתי בו.

זה מגעיל, זה מסריח, וזה מעצבן, אבל זה חוקי.

אגב גם חוקי לחנות ממש קרוב לטוסטוס משני הצדדים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למה צבועים?

אנחנו אומרים חד וחלק שאנחנו כועסים על קטנועים גם כשהם נגיד נוסעים במרכז הנתיב צמוד לכנף השמאלית וגם כשהם תופסים במכוון שתי חניות.

אתה מפריע לשני רכבים לחנות, ועוד במקום שהכי כואב להם? אל תתפלא אם יש כאלו שלא יחפשו מקום חניה אחר אלא יטפלו במפגע.

לגבי החניות לאופנועים, תעשה לכולנו טובה עם סיפור הטייפון שלך. כל יום כשאני מחפש חניה אני עובר ליד דוקאטי 696 חדש (שגורם לי לשקול לחזור לאופנועים, עד שאני שומע על התאונה הבאה) שחונה בכיף בחניה המיועדת לו ברחוב חד סטרי וצר, בלי לבלוט לכביש ובלי שום קושי.

זכות לגעת ברכוש של מישהו אחר אין. אבל הצדקה? זו כבר תגובה של הסביבה, והסביבה מצדיקה זאת. כי כשאתה תופס שתי חניות אתה יורק בפנים של הסביבה, וטבעה של סביבה הוא להגיב.

פורסם

עידן , ברוך הבא לפורום .

אותך אני לא מכיר לכן את הכיוני צבועים כיוונתי לשאר המגיבים, תקרא שוב.

החניות לדו"ג ברובן די מאולתרות, הן לא בגודל זהה, תעיף מבט מידי פעם אתה תראה את זה לבד.

תעבור קצת על שירשורים שעוסקים בדו"ג תראה אתה ברכות נותנים חלק מהגולשים כאן לרוכבים בגלל חניה על מדרכה או חלילה השתחלות לראש התור.

כמו שראית גם אני אמרתי שזה מגעיל, אבל יותר מגעיל אותי שכולם פה מתלהמים על מה שלא תכתוב.

תעבור לדוגמא על שירשורי חניות, מי שמתלונן שתפסו לו את החניה כולם ממליצים לו לרצוח את האמא של החונה.

מי שמתלונן ששרטו לו את האוטו רק בגלל שחנה בטעות בחניה פרטית, מקבל בדיוק את אותן המלצות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

צריך לאמץ את הרעיון שפועל מאוד יפה של עירית ת"א.

גרירת רכבים.

כל רכב וקטנוע שחונה בדאבל כדי לשמור חניה לחבר/דודה /שכן /סבא/סבתא ולאנשים צבועים שיגרר למגרש.

ישלם את עלות הגרירה, ואת הקנס על כך.

אני יותר מאשמח לראות יותר זיקוקים ואמנים אורחים בכיכר רבין בת"א ובכל מקום אחר בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בעד להזיז את הקטנוע*

*כל האמור למעלה אינו תקף ואינו בגדר המלצה אם מדובר ב T-MAX:roll:

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ל'

אם לא פיספסתי, אף אחד עוד לא הבהיר בשירשור הזה שהוא חנה בכוונה בדאבל, בהרבה רחובות לא מוסמנת חלוקה לחניות.

אם הוא חנה כמו כל רכב אחר זו זכותו.

פורסם

"בעודי מחפש חניה במרכז תל אביב נכנסתי לרחוב ללא מוצא (אימבר, מסתעף ימינה מאבן גבירול), ומה אני רואה?

קטע פנוי, רחב ומזמין בכחול לבן שיכול לאכלס בנקל שתי משפחתיות ממוצעות (בערך 10 מטרים של חניה פנויה) רק שבמרכזו נעמד קטנוע חצוף שלא רק שהוא תופס חניה בכחול לבן כשבמעלה הרחוב קיימת חניה מסומנת (ופנויה!) לאופנועים בלבד, הוא הציב את הקטנוע כך ששתי מכוניות של נהגים מאושרים לא יוכלו לחנות".

גם באמצע, וגם כאשר יש לו חניה מסודרת.

אם זה לא דאבל אז מה כן?

בוא לא נהיה תמימים, המטרה שלו היתה לשמור חניה, הוא לא חובב אופנועים בשבילו אופנוע הוא כלי כדי להתנייד מנקודה 1 לנקודה שניה, כל רוכב אופנוע/ קטנוע ממוצע יעמיד את כלי הרכב שלו בצד ולא במרכז הכביש, לא כך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהחלט כך

שנינו יודעים גם כמה אנשים אוהבים להגיע מהר למסקנות שנוחות להם.

אם הוא לא ראה אותו חונה הוא לא יכול לדעת שהוא הגיע וחנה ככה בכוונה.

מה שבהחלט יכול להיות שקרה.

יש אווירה בזמן האחרון שאנשים מרשים לעצמם לפגוע בדו"ג מכל הסוגים, אחד יפגע בו בגלל שחנה על המדרכה, והשני בגלל שחנה בכביש.

אם הוא עשה משהו לא חוקי, שהבחור יקרא למשטרה.

אם הוא עשה משהו חוקי אבל מסריח, שיקלל אותו עד סוף הימים, אבל שלא יגע בכלי רכב שלא שלו.

תעברי על השירשור הזה, ותספרי כמה המלצות לא חוקיות בעליל יש בו ותגידי לי אם זה לא נראה לך מוגזם.

פורסם

אתה יודע כמה החיבה שלי לדו גלגלי היא עזה.

אני לא בעד השחתה של רכוש של אנשים, אבל אם מישהו החליט להיות "מלך הכביש" ולהתנהג בבריונות ובצורה ברברית, שלא יבוא בטענות אם מישהו ברברי יותר ממנו מתנהג באותה צורה כלפיו.

זו נוסחה מאוד פשוטה.

אני את דעתי כתבתי, מי שונה על דאבל וגוזל מקום חניה, שיקנס ויגרר מהמקום.

שיפעלו מולו דרך הכיס, זו כנראה הדרך היחידה ללמד נהגים.

ל'

• תוכן חדש...