Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בבקרת שיוט, כאשר אני נועל את בקרת השיוט אני מקבל אי התאמה בין מחוג המהירות לתצוגת הנעילה (בערך כ-15 קמ"ש יותר בלוח בקרת השיוט).ניסיתי לאפס ע"י ניתוק המצבר אך זה לא עזר.

איך אני פותר בעיה זו?

פורסם

מצחיק, לפני כחודש ראיתי את אותה בעיה בפורום בחו"ל

הטענה הייתה שהתצוגה הדיגיטלית מדייקת והמחוג מזייף (אפשר לבדוק עם GPS מי מבין השנים נכון)

בדיון שם, המחוג יצא מכיוון (כנראה אחרי טיפול בלוח) והיה צריך לאפס אותו ידנית.

פורסם

סביר להניח שאם תסתכל טוב תמצא שמחוג המהירות לא בדיוק מתחיל ב"0" אלא מתחתיו.

מה שקורה במודלים האלו הוא שהמחוג של המהירות נסדק בדיוק בחיבור למנגנון. זה קורה בגלל שהמחוג מחובר (למעשה הוא מיוצר ככה) בצורה מהודקת מידי למנגנון ולאחר תקופה נסדק ו"נופל" מטה. ניתן לפרק את המחוג, להלביש סביבות טבעת הידוק (בשביל להתגבר על הסדק שנוצר שם) ולחברו חזרה ללא כל חשש.

המהירות הנכונה היא המהירות המוצגת ע"י בקרת השיוט (מדובר במידע מדוייק שמועבר ממערכת ה ESP\ABS ישירות למחשב הרכב ומשם ללוח השעונים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, הוא יכול לבצע זאת לבד או שצריך ללכת למכון ספידומטרים או משהו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...