Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחים לפוטושופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לקיטים אתם יכולים להיכנס לאיזה אתר של שיפורים אם אתם מכירים..

ואם לא, פשוט תיכנסו לגוגל או לAltavista, או למנוע חיפוש ותכתבו tuning car

או הכי נפוץ לצערי Honda tuning או משהו כזה זה יתן לכם תמונות, תעתיקו אותן, ותגזרו מהן את מה שתירצו...

בהצלחה :idea:

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מוכשרי הפוטושופ, אני צריך עזרה בעיצוב סטיקרים למועדון אופל ישראל. יש לי כמה רעיונות בראש (וגם אשמח אם מישהו יציע עוד הצעות) אבל אם מישהו מוכן לעזור לנו עם הפוטושופ (לצערי אין לי זמן לעבוד על זה) מוזמן לפנות אליי בפרטי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לכל מוכשרי הפוטושופ, אני צריך עזרה בעיצוב סטיקרים למועדון אופל ישראל. יש לי כמה רעיונות בראש (וגם אשמח אם מישהו יציע עוד הצעות) אבל אם מישהו מוכן לעזור לנו עם הפוטושופ (לצערי אין לי זמן לעבוד על זה) מוזמן לפנות אליי בפרטי ...

אחי אני עובד גם על כאלה... כמו עיצוב חתימות וכו'

אם אתה רוצה אני מוכן

פורסם

udiasias יצא ממש יפה אבל משהו בטמבון הקדמי לא טוב..

---Tuning CH---

פורום חדש של מוטוריקה !! עומד להיות אחד הטובים בארץ !!

דרושים מנהלים בנתיים !! כנסו..! פורום חזקקקק :-D

פורסם

כן... בעיה עם הצבעים.... בגלל זה זה נראה מוזר....

תאמין לי שניסיתי להתאים את הצבע.. זה לא הלך לי עם הטמבון הזה! :mad:

ROVER=~~

פורסם

בראבה!

אתה פשוט אומן ,העבודות שלך לא ניתנות לזיהוי,היום הראתי לחבר שלי תמונה של מכונית ששינית והוא לא זיהה בכלל שזה פוטושופ.

אפשר לשאול במה אתה עובד??

יש לך עתיד בתחום. :idea:

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

brava כול הכבוד שיחקת אותה אהבתי אבל אתה יכול לעשות אחד בלי לגעת במגנזיום אני אוהב אותם (אתה יודע כמה עלה לי חחח) כמו שעשית רק לא לשנות את המגנזיום :mm_yeah: עשית לי חשק לשים לאוטו באמת קיט וטמבונים

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...