Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 - 2 ליטר ו-גולף 1.4 122כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מאזדה 3 חמש דלתות עם מנוע 2 ליטר, לגולף 1.4 TSI בגרסת 122 כ"ס.

נהג יחיד בשנות ה-30, פעמיים-שלוש בשבוע נסיעה ת"א-חיפה-ת"א. עלות הרכב/דלק/אחזקה אינם שיקול.

שתיהן אוטומטיות, מחפש נוחות ומעט הנאה מידי פעם.

המלצות?

פורסם

מניסיון, הגולף אוטו חזק מאוד גם בגרסאת ה122 כוח סוס.

הגיר עצמו מדהים, איכות ההרכבה והחומרים גבוהה, הכסאות נוחים מאוד, הרכב ניראה טוב מבפנים ומבחוץ.

המזדה אוטו טוב ואמין, צריכת דלק גבוהה יותר ופחות כייף לנהיגה.

בכללי 3 הבדלים המהותיים פה הם מנוע( הטורבו הקטן הזה מעולה כוח זמין), הגיר (הדיאסגי הרבה הרבה יותר נוח וחלק או ספורטיבי אם תרצה מהגיר במזדה) ואיכות החומרים באוטו שכמובן בגולף הינה גבוהה יותר.

פורסם

לגשת לסוכנות הרכבים , או קרובים שיש ברשותם רכב כנ"ל - ולבצע נסיעת מבחן .

יש המתחברים ונהנים מהגולף , ואחרים מעדיפים את המאזדה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש עכשיו מבצע של סיויק 5 דלתות בהנחה של 10K,אם זה מעניין אותך.

שתי האופציות שציינתי הן היחידות שרלוונטיות

פורסם

אני הייתי הולך על הגולף בלי לחשוב פעמיים, אבל זה לדעתי רק עניין של העדפה אישית - בעיקר כשאתה מוציא את כל העלויות הנלוות (תחזוקה, דלק, איבוד ערך) מחוץ למשוואה. בצע נסיעת מבחן בשתיהן ולך עם הלב.

פורסם

נסיעת מבחן חשובה משום שאני מהמר שהנאה בסיבובים תקבל יותר מהמאזדה. הגולף זריזה ואיכותית יותר, משמעותית נוחה יותר, אבל אם אתה עולה לחיפה דרך בית אורן - אולי תעדיף את המאזדה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגשת לסוכנות הרכבים , או קרובים שיש ברשותם רכב כנ"ל - ולבצע נסיעת מבחן .

יש המתחברים ונהנים מהגולף , ואחרים מעדיפים את המאזדה .

אייל .

מחזק.

לכל רכב היתרונות שלו ,יש הרבה דברים שהם מאוד יחסיים ומשתנים מנהג לנהג ,נסיעת מבחן היא הפתרון החכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...